69

Анонимен

преди 5 години

Повече от 10 пъти са намалели преките чуждестранни инвестиции за последните 10 години, като намалението е драстично през последната година и половина, толкова за ръста в икономиката както тръби Борисов.Да вземе да запише някой курс по икономика. Проблема е корупцията, точно това е проблема и на Орбан.Ние сме следващите. Както каза Вера Йоурова комисар по правосъдието -нямате шанс за Шенген.

68

Анонимен

преди 5 години

Интересно кой му е написал този път словото? Звучи по-различно от досегашните му. Да не е имало рокади в президентството?

67

Анонимен

преди 5 години

С русофили единението е невъзможно.

66

Анонимен

преди 5 години

Колко нелепо и витиевато звучат тези думи от устата точно на този президент

65

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и те потвърждават схващането на Маркс и Енгелс за за антагонизма, класовата борба и диктатурата! Тоест - на едно мнение сте с класиците на комунизма! както казва Смирненски - Два свята - единият излишен!

64

Анонимен

преди 5 години

Трябва си пак въстание.

63

Браво!

преди 5 години

Браво! Умен и достоен е нашия президент.

62

Z

преди 5 години

Виждам, че на не един писач тук му е неприятна темата за единението! А защо ли? Ако бяхте го чули от Сорос, на него ли щяхте да повярвате? За единение говори за първи път по такъв начин български Президент! Ще издразнят русофобите, но Путин направи нещо много правилно в началото на управлението си - реабилитира адмирал Колчак. Това е признание към онези, различните, руснаци които се бориха за тяхната Русия. Путин прави всичко за да обедини нацията, това се опитва да направи и Радев, ама кой чува

61

annybody

преди 5 години

Марионетката Радев се озова ненадейно там, където не му е мястото, благодарение и на подигравката на политическия инженеринг на Борисов с комичната номинация на "майката на нацията" - чак не е за вярване как едноклетъчното тролско мислене продължава да се глуми за това колко сте захлупени начело с "номинирания". Половин година се държа почти прилично, после и той хвана просташката крушовска сопа и се изживява като какъв ли не - сега пък стана "единител".Нека се пробва, и без това си няма работа

60

Lii

преди 5 години

Bla bla...stava duma samo i edinstveno za bg levove ot bg trezor...vie im gi davate gratis, a te vi gi harchat gratis....bla bla...bla

59

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Радев трябва да си плаща квартирата на "Дондуков" 2... - тока и водата също...

58

;-)

преди 5 години

Радев чества първият опит на партията му да направи преврат. Колко разединяващо! Обединител на нацията, а? Прочетете си коментарите и вижте колко ви е обединила речта на "обединителя" на насията за единението!

57

Анонимен

преди 5 години

Комунист-разединител!

56

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

"Радев: Обществото ни все повече се нуждае от единение!"Разеденителят на нацията ,говори за единение................

55

Анонимен

преди 5 години

Много добра реч, визираща основен проблем на съществуването ни като нация!

54

Анонимен

преди 5 години

Случаен, най лесно днес е да кажеш, че комунистите са виновни и да минеш за много умен. Тук са предимно селяни земеделци, а за социалистите командването е имало добър подход - да ги хвърля на най тежките участъци. В 9 плевенска дивизия е пълно със социалисти!

53

Cliv

преди 5 години

Pensionerski lozungi....

52

Тина

преди 5 години

Ще гласувам за тази партия - 2022 г.

51

Анонимен

преди 5 години

Срещу разбунтувалите се войници не са само проправителствени 'части, между които юнкерите от военното училище, но и части и артилерия от 217 германска дивизия! Същата се е намирала в Крим и е насочена на помощ след пробива на Добро поле, но България капитулира!

50

Emno

преди 5 години

Generalat si e pil tabletkite...leka nost Bulgaria...