29

Анонимен

преди 5 години

Бе некой като ми заговори за хиляди, спирам да го слушам.

28

Гларус

преди 5 години

Аз, между другото, никога не съм свалял мадами. Винаги единственото, което съм правел е да се оставя да ме свалят. Ако е по - стеснителна не въртя номерца, но ако е по - разтракана понякога съм се правел на лееко недостъпен красавец ;))) За по - интересно ;)) А тя целта е ясна де. И двамата лятото искаме едно и също - малко близост, малко нежност и здрав огнен секс ;))

27

Анонимен

преди 5 години

до 40 Полякините през бай Тошово време на нашето черноморие бяха най-огнени. Но 60-те 70-те години

26

Анонимен

преди 5 години

Унгарките и те бяха страхотни.

25

Анонимен

преди 5 години

Не е много 200 за лято, като се знае, че лятото там е поне 4 месеца, а и той е бачкал в нощни клубове. На мен рекорда ми за седмица е 12. Имам авер с рекорд над 15. Навремето имаше много млади източноевропейки по нашите къмпинзи. Отивал съм без пари за връщане и съм карал по 10 - 12 дена като ученик. От палатка в палатка. Те хранят и плащат. Ако няма ядене вадиш миди и печеш на пътен знак, но е рядко. Германките и чехкините бяха най - облагородени. Отличаваха се като оформени кедри в дива гора.

24

Весо Парцала

преди 5 години

до 34 Внимавай с *** приятелю!Клиент при ***- лиже я!По едно време надига си главата и изплюва зърно грах.Не се възмутил много и продължил да я лижеСлед малко пак надига главата и изплюва в шепата си бобено зърноНе издържал човека и й казва: Ей, кукло това п.у.тка ли е или плод зеленчук?И проститутката: извинявай, ама преди 2 часа един пиян ме лиза, може да е повърнал вътре.

23

Анонимен

преди 5 години

Хахахаааа... И кво? 200 бройки на лято? Я да видим - от април до септември са 6 месеца, по 30 дни са 180:дни. Значи всеки ден е бил с различна, а в някои дни и по две!!!! Бреее... Аз мислех че съм бик, че на лято помпах по 5 до 7 или 8, ама оставах без душа, а тоя всеки ден с нова!!!! Ей! Аре посмалете малко! С некоя нула. Тоя трее да не е имал дисаги, а хамбари за царевица!

22

Анонимен

преди 5 години

до 31 Циклопе, най-якото нещо е секса но при благоприятни обстоятелства.. да харесваш( обичаш) жената и да си леееко подпийнал че да не можеш да свършиш за 10-15 минути като заек образно казано. Аз на пияна глава съм *** една моя бивша ..харесвах я, а тя ми вика след първите няколко пъти че не може да свърши. Като я хванах на 2 кила домашно вино..езикът ми тръпчасал и като я зализах...40 минути ми костваше преди да се "предаде" милата и избухна в конвулси.Не можела да свърши, а!

21

Анонимен

преди 5 години

Като дядо Стефчо нямаше. Попикавал съм се от смях като Слави Трифонов го покани преди години в предаването си.Бог да го прости.

20

Враца

преди 5 години

Яс съм спал с половината жени в България вие смятайте.

19

от 17

преди 5 години

До Много кока и белоХа ха ха хаа, исках да си самонапиша един плюс, но толкова много ме разсмя това, което си писал в 22, че сам си писах минус ха ха хааа

18

Митьо Шмайзера

преди 5 години

Аз в мойто джакузи на двора ги водяяяя. Събличам ги вънкаааа, хвърлям ги у водата и изливам една каса шампанско вътре, 3 флакона със сметааанааа изджасвааам и 2 щайги с ягоди нахвърлям и след това и аз влизам при каките.

17

Анонимен

преди 5 години

Един уайт *** по-малко.

16

Анонимен

преди 5 години

Еваларка. Имаше един шофьор на междуградски автобус в родния край, така си замина. Евала на такива хора. И аз искам така ;)

15

Анонимен

преди 5 години

До Сър Стенли РойсОглозгват го като пилешко бутче.

14

Анонимен

преди 5 години

До Много кока и белоЯсно е, че правиш тези неща само насън или в краен случай с г-жа Пена Шепова.Пий хапчето и си лягай.

13

Анонимен

преди 5 години

До Г-н (Др.) Нерезанов - На 92 години, в леглото, от куршум на някой ревнивец!Не, пише на 63, сърдечна недостатъчност! Изглежда този път стимулантът му е дошъл в повече!

12

Анонимен

преди 5 години

Е наша НуЛа е в шок, тя не е омъртвила никой. На фона на жените с кои е бил Христо 100 манекенки е просто Христо!

11

До долния

преди 5 години

Поне си е отевал завалията.

10

Анонимен

преди 5 години

Известния баскетболист Уилтън Чембърлейн е преспал с над 20 хиляди жени и този е аматьор. Да почива в мир!