43

Анонимен

преди 5 години

Тука има няколко американски и руски трола, като нищо и в комбина д са и драскат и лъжат до откат.Съвет за тях вземете компютъра и хладилника и ги сложете до тоалетната.Така ще можете над три часа да пишете минуси до откат, нали ще ви дават парична награда за писалия най-много минуси.А сега давайте и се страрайте, че чичо Путин и чичо Тръмп гледат и ще има а сега кво прайм, като решат че минусите са твърде малко и което е важно може да не платят.А на мен хич не ми пука.

42

Анонимен

преди 5 години

Еврейската му фамилия е Шикългрубер на майка му Мария Шикулгрубер работила като прислужница с еврейско семейство и имала незаконна връзка с един от членовете му, което води и до проблемите със синагогата.После се жени за германец на който фамилията именно е Хитлер и след това Адолф решава да запази тази фамилия.Последните генетични изследвания доказват правотата на тази версия

41

До 41

преди 5 години

Ти си пример за лъжите в нета , които минават за история.Остава да кажеш , че земята е плоска и влечуги ни командват.

40

Ти верно ли 39

преди 5 години

Хитлер щом е евреин , коя е юдейската му фамилия.

39

Анонимен

преди 5 години

Извора на нацизма и комунизма се казва Великобритания, САЩ и Израел.Не съм фен на Русия, но не Русия, а еврейската нацистка и комунистическа доктрина два пъти срина Европа, хубаво ще е някой да ги накара да си платят.А великия убиец на евреи Хитлер, и не знам защо това никъде не се казва, покровителстваше Ротшилд който до края на войната живя като княз в Германия и после се омете в САЩ да не го подкарат в Хага, защото финансираше Рейн Метъл военната корпорация за създаване на оръжия на нацизмът.

38

До 38

преди 5 години

Значи мразиш всички освен руснаците.А Хитлер понеже бил евреин избил 6 милиона от любов.То май си ***

37

Анонимен

преди 5 години

Нещо още по-важно еврейте са разделени *** две взаймо ненавиждащи се групи сафариди и ашкенази.От тях богатата и висша каста са ашкеназите, а сафаридите са приемани като роби.Самия Хитлер заради определени прегрешения той и рода му са отлъчени от синагогата, което при евреите е все едно смъртна присъда.За това Хитлет мрази собствения си еврейски народ, защото са съсипали живота му още като дете и на цялото му семейство.Това не го оправдава, но извора на нацизма и комунизма се казва

36

Анонимен

преди 5 години

Значи мразя и нацист и комунисти до степен да казвам че добрия нацист и комунист е мъртвия нацист и комунист.Но Израел е най-нацистката от всички държави, защото две хиляди години преди Хитлер евреите имаха и и до днес имат закон, естествено неписан но в талмуда го има че бракове с или дори приятелски отношение с неевреи са забранени под заплаха от отлъчване от общността.Еврейте бяха източника на идеята за чистота на расата заедно с англичаните, а Хитлер по произход е евреин и е същия.

35

Анонимен

преди 5 години

До 32 Нова история няма как да напишеш !Нмаш толкова акъл !

34

Анонимен

преди 5 години

До 31Твоите мисли не отговарят на реалноста в сирия!От дивана няма как да погледнеш какво става там !Има карта която свободно е публикувана в нета, на която се вижда кой колко е освободил !Твоите фейк бомби си ги пускай на женати !

33

До 30

преди 5 години

Вие русофилите съвсем озлобяхте , вече усещате как младите българи вдигат страната и мечтите за погром и руско спасение се изпаряват.Упорито племе сме българите и пак ще станем велики , следвайки стамболовите завети.

32

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Ако ще отвърне, трябва да и на некадърните си съюзници, дето им свалиха самальота ... с техните си ракети.Ирония на съдбата

31

NIKO ROSBERG

преди 5 години

Защо Калмика-террорист Владимир Илич Ленин веднага като завзе властта с болшевишкия преврат и метеж, отвори и завзе РУСКОТО ИМПЕРСКО ЦАРСКО ЗЛАТО НА фамилията РОМАНОВИ, трупано и пазено още от 16 век. Това са 3000 тона злато, и го изпрати в Ню Йорк, на приятелите си частни банкери от ФЕД ??ЗАЩО ?

30

До 29

преди 5 години

Ако не бяха кюрдите , сега още щеше да има ИДИЛ.Над 80% избиха кюрдите , а не Русия или САЩ.

29

Питър

преди 5 години

До Кой напълни гащитеПонякога ми става мъчно, че част от сънародниците ми са чиста проба природни ***. За близо 30 години успяха от що-годе интелигентен народ да превърнат голяма част в пълни шебеци...Една трета от населението на Израел има руски корени бе, ***, еврейските пари в Русия и руските в Израел са огромни... Отделно дето Сорос е персона нон-грата там. Нещата са много по-сложни от онова, дето го леят с черпаци през дупките в главите ви грантаджиите от Дневник бе, ***.

28

Анонимен

преди 5 години

До 21Ало анонимен ваг и нален диванен файтер !Кой изчисти Сирия от американските войски ?Израел сигурно !Не се притеснявай за 15 те контрактника Русия ще го преживее!В България без война умират по 100-200 на месец по пътя !Следва затваряне въздушното пространство и сваляне на всичко което лети !!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

27 за много велики се еврействате но още 1000 години ще сте в пустинята и в бойна готовност и страх.

26

Кой напълни гащите

преди 5 години

Каде са космическите мега ракети да отмъстят за илчето.Путин сломи главица пред парица и русофилите онемяха.Сорос и джуджето ли командва

25

Ronald Reaggan

преди 5 години

Братска Башарова Сирия затри 15 руски туриста, със собствения им Руски Комплекс С-200, създаен през 1968 година !Безценно !

24

Анонимен

преди 5 години

За голямо съжаление,след думите и действията ,относно тази отявлена до безочие израелска провокация,в очите на обикновените "зрители",се набива в съзнанието,че главнокомандващият на руските войски в Сирия(а може би и не само),се намира в Тел Авив,а Путин е само един от неговите помощници!За жалост,за срам и за отчаяние,относно доскорошните надежди на много хора,поне според мен!