813

Вижте ги само!!!

преди 5 години

Вижте ги само какви са протестърите...Мутри и лум.пени от класа - ха-ха-ха! Искали властта...Довели подкрепление от русофили от цял свят, както и рокерите на Путин "Нощните вълци", както и две български паравоенни милиции - Воински съюз и БНО "Шипка" - паравоенни русофилски формирования, организиращи лагери за военно обучение на млади екстремисти.Това не са българите. Ходете да подкрепяте протестите в Русия, които текат в момента срещу диктатора Путин. Там ще сте по-полезни.

812

ВНС !!!

преди 5 години

ВНС !!!

811

Анонимен

преди 5 години

те вече нямат електорат. умуват как да се спасят, че голям позорги чака на следващите избори.

810

ХА-ХА-ХА!

преди 5 години

Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.

809

Ха-ха, комунистите!

преди 5 години

А бе, какво дрънкат комунисти? Това племе, което е вече на изчезване? Кой ги забелязва и кой им обръща внимание? Те са вече в последна глуха. Затова баба ти Корни изскача от време на време да покряка по TV, за да не ги забравят съвсем. Като си пишете лозунгите и сами си ръкопляскате на тях, означава, че нямате други средства да убедите хората, че Българска Капиталистическа Партия/БСП са най-добрите.Смешници!!!

808

Анонимен

преди 5 години

да моля ви изгонете най накрая цирка бсп от таз държава. писна ни

807

Комунисти? О, неее

преди 5 години

Комунистите целенасочено избиха елита на нацията, интелектуалците, работещите и даващи работа на хората. Останаха тези от червената неграмотна селяния, която превзе властта. Селянията е не само дразнеща, но и смъртоносна. Това е състояние на ду.ха. Комунистите научиха народа да не работи, да лъже и да краде, като тях. Ето, сега берем плодовете на тази жестока и крадлива партия. Бог да ни е на помощ!

806

Червните бандити

преди 5 години

За Ветко и Миринела Арабаджиеви вече е издадена Червена бюлетина и те се издирват от Интерпол и Европол. Но, те имат частен остров на Карибите в Доминиканската република. Може би са там???Огромният имот е собственост на дъщеря им Александра Арабаджиева и е подарен от родителите й за сватбата й със сина на Миню Стайков - Стайко Стайков. Сватя Стайков се отчел по-скромно - с частен самолет. Сватбата е струвала 1 милион евро.

805

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миню Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи крадливи комунисти!

804

seira

преди 5 години

ЗА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА!"ЦЯЛАТА ВЛАСТ ПРИНАДЛЕЖИ НА НАРОДА И ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА..."КОЙ НАРОД? - БЪЛГАРСКИЯТ!В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ МОЖЕ ДА РАБОТИ САМО ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДСТАВЛЯВА 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!ОСНОВНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС:КОЙ Е СУВЕРЕНА:НАРОДЪТ НЕ ИЗБИРА "КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА", А "УПРАВЛЯВА, ЧРЕЗ ТОЗИ, КОЙТО Е ИЗБРАЛ"!ЗА ПЪЛНА НАКАЗАТЕЛНА И ИМУЩЕСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ НА ПОЛИТИЦИТЕ, НЕИЗПЪЛНИЛИ ДАДЕНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ!!!

803

Никога БКП/БСП + ДПС

преди 5 години

Помня, че при соца почти всичко беше дефицитно. Като видиш, че някой си е купил нещо и го попиташ как и откъде го е купил, отговорите бяха: "Купих го с връзки" или "Купих го по втория начин". Така се живееше - с връзки и по втория начин. Имаше и един девиз: "Ние ги лъжем, че работим, те ни лъжат, че ни плащат". Никога повече комунизъм и социализъм!!! Най-двуличния и *** строй. Така се наричаше - "строй". Който се смята за мал.оумен да си плаче за комунистите. А на нас ни се по.връща..

802

Край

преди 5 години

Единствената кауза за която излизам е смяна на избирателната система. Това ще смени начина по които се формира властта и ще допусне до нея образовани хора с мнение и авторитет в обществото.Това е бавното и постепенно решение на всички проблеми български.Който мисли че с протести ще му се вдигне жизеното равнище или ще вкара ББ в затвора или ще спре корупцията е наивник.

801

С една дума

преди 5 години

доволни сте да сте роби :) поздравления, може да се гордеете със себе си :)))

800

До 829

преди 5 години

Шльокавицата така е размътила разсъдъка им че не знаят на кой свят се намират! Да им е честито!

799

Корнито

преди 5 години

Нинова и другите *** от парламента са няколко дни на СПА. Там ще бистрят политиката си - как да омаят и излъжат народа, колко лоши са тия от ГЕРБ, а те колко са добри, честни, неподкупни. Нищо, че цялата мафия, милионерите и милиардерите са техни. Ще демонстрират огромна загриженост към народа. Ще заведат червените бабички на безплатни СПА процедури. Нали все пак те трябва да оцелеят още 3 г. до изборите.

798

Браво Р.Радев!

преди 5 години

За първи път казвам браво на Р.Радев, че не подписа нарочно указа и развали седянката на БКП/БСП в СПА центъра.Те бяха дошли в Парламента само за гласуването, но Радев ги прецака и те останаха с пръст в уста...Указът е внесен към обяд и му е съобщено, че трябва да го подпише.Очаквало се е това да стане в рамките на деня, до вечерта.Той само е казал: "Ще видим..." и толкова.След това не го е подписал и на следващия ден е заминал за Латвия.Ясно е, че това е направено нарочно.

797

Reptile

преди 5 години

Протестът е жалък, защото ГЕРБ е без алтернатива в момента. Не е най-доброто, но с това разполагаме. Ако падне ГЕРБ - идат гладните мекерета на червената БКП- мафия и това е 100% сигурно!

796

До 829

преди 5 години

С две думи. Да, доволни сме!!!

795

СатаНАТО

преди 5 години

да попитам плювачите на протеста - доволни ли сте от гражданска 300 лева; харесва ли ви да плащате безпричинно повече за едно и също нещо; спокойни ли сте да тръгнете за някъде и да не знаете кой надрусан социопат без книжка ще ви убие? Ако да, значи сте на правилното място и Борисов е подходящ премиер за вас.

794

seira

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:140 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!