70

Анонимен

преди 5 години

ДПС свали Орешарски и доведе ГЕРБ на власт. ДПС нонстоп гласува с ГЕРБ. Половината избиратели на герб са умни и красиви роми и турци. Сайтовете на ДПС - ПИК, БЛИЦ и темподобни непрекъснато оплюват БСП и хвалят управлението.

69

Гошо...Тъпото

преди 5 години

За къде да...бърза президента;премиер има,министри има,правителство...има.Дали един,двама,трима,или четирима са в...оставка все...тая.Бокича е човека...оркестър и изпълнява на всички...функциите.Даже и като има министри,той взема важните решения сам.Ееее като требе...бушон гърмят министрите;та за това му трябват.

68

Анонимен

преди 5 години

Радев ги рита като мишоци! Мачкай ги Ел Президенте,ние сме с теб!

67

Анонимен

преди 5 години

Гербави, нима президента Радев е виновен за неприетите оставки на Делян Добрев, и на Теменужка Петкова? Вашите циркове са безкрайни, Станишеф още през 2007 година ви нарече циркаджии и всеки ден манипулациите ви потвърждават че сте едни трагични клоуни на политическия небосвод.

66

Анонимен

преди 5 години

Гербавите засрамиха евреите - взеха им палмата на първенството, взеха им националната гордост, разбиха ги в състезанието по алчност. Власт не пускат, готови са да изпекат на шиш жив някой министър само да са още на власт.

65

Анонимен

преди 5 години

Абе, всички тукА: Радев това, Радев онова, Радев защо ...Да му ядете на Радев самолета, защото и на малкия пръст не можете да ни стъпите.

64

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен54 Колега, нищо лично, но за теб важи поговорката"Чукча не е читател, чукча е писател!".Ако си малък и не я разбираш, поговорката,питай баща ти какво значи това.И вземи прочети последните социологически проучвания. Ще се учудиш.Баце пропада като маслен крик в пясък, патриотите вкупом-също, единствения, чиито рейтинг се вдига, с вяко едно негово появяване и изказване, е Радев.

63

Анонимен

преди 5 години

Къде е "диктаторът" ,"сатрапът" Тодор Живков? На ръце ще го донеса от оня свят! Ей бай Тодоре,разсипаха я тая България.Късат я парче по парче,лочат сиромашка кръв,нямат насищане.

62

Така е

преди 5 години

Заядлив е за глупости.Защо не се заяде,когато бац отказа 100 млн на майките с болни деца и когато реши да даде с лека ръка 1 милиард за нереформираните купища чиновници?!

61

Анонимен

преди 5 години

Всички са патерици на герб единствено чрез БСП може да се отървем от тая Шайка по думите на още некупения Антон Тодоров Кибика на постановки и погазвания на Европейската конвенция за защита на правата на човека. Която партия не иска да е гербава патерица да прави предизборна коалиция с БСП и да омитаме Шайката. После ако БСП не води нормална политика, след 3-4 години лесно ще ги изметем, но чрез тях да ликвидираме гербавите окупатори на изборния процес, на патериците им и на купените депутати

60

Анонимен

преди 5 години

Аа Ъъъ Мъц Мъц, той така и мисли горкия клепар.

59

Въпросчо

преди 5 години

Абе мноо плюете и Герб и Радев. Мнооо добре си ви го е казал човека.....САМО МРЪНКАТЕ друго не можете да правите.....

58

Здравейте

преди 5 години

Президент е заядлив комунист като не може да направи нещо те бута назад

57

Анонимен

преди 5 години

Вярно е,че Маринов заработваше при Мето ,но Борисов пък заработваше при СИК.Бандитите станаха премиери и министри,задминахме банановите републики.Докато не я заличат тази държава,няма да мирясат.

56

Анонимен

преди 5 години

ЦЕЛ НАРОД БЕЗ РОМИТЕ, КОРУМПИРАНИТЕ И ХАХАВИТЕ иска да хвърля кърпата минпредса а той си измива ръчищата я с тоя я с оня министър и за да е шоуто по-голямо после ги връща на власт като Теменужка Върбакова Изчезналова. Теменужка си остава да ни вдига цената на парното и тока, тя е най-довереното лице.

55

Един от Северозапада

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА Странджа, приятелю, сигурно си прав, друго си е само да мине тук един американски конгресмен, синът на който е съсобственик на украинската газова тръба, и да спрем Южния поток. Ей така, от раз, без всякакво висене пред нечии кабинети.А после да бълнуваме за хъбове, заводи, работещи за Боинг, които са по-малки по площ от селска оранжерия...А за асфалт и саниране, не трябва даже пред кабинети да се виси, само трябва да се прибират комисионните...

54

Анонимен

преди 5 години

Ами "забравил" човека. Нали трябва да даде хляб на тролетариата.Правителството му казало. Последния тролетарий знае, а призидента е тежкар и не подписва.

53

Анонимен

преди 5 години

За какво изобщо е нужен президент на България? Нищо не върши, нищо не зависи от него, безгласна буква.Май само за да си чешем клавиатурите с него.

52

Анонимен

преди 5 години

Боко го е молил явно да забави нещата, за да може да привика Манолев и да поиска и на него оставката - ТАКА ВЕЧЕ ИМАМЕ И ПЪРВИ МИНИСТЪР ДАЛ ОСТАВКА ПРЕДИ ДА Е ПРИЕТА ТАЗИ НА ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ. вЕЛИКИ СА КАДРИТЕ НА герб А рАДЕВ ПОКАЗА ЧЕ Е ПАТЕРИЦА НА герб ЗА ПЕТИ-ШЕСТИ ПЪТ ВЕЧЕ.

51

Анонимен

преди 5 години

Страх го е да не му се скара пак руския върховен поп.