49

лош батко

преди 5 години

Няма ли някой с топки и съчма да ни избави от тая чумава коза или да викаме зеленокожите ветеринари?

48

ист

преди 5 години

Нинова - ударил е часът на днешното Съединение. Тези думи от главната разединителка навяват мисли, че Нинова си е ударила главата.

47

Анонимен

преди 5 години

Тия дето ги пишеш са бивши комунисти. Пиша бивши, за благодарност.

46

NoName

преди 5 години

Тия мародери от Столетницата няма ли да разберат, че никога повече няма да се докоснат до властта!!! Бих предпочел откачалка като Болен или Валката, видните патрЕоти но не и другарите от БКП!

45

Анонимен

преди 5 години

Бойко е неудачник .

44

Иван

преди 5 години

Как стоиш на този пост нз още?

43

Анонимен

преди 5 години

От вчера запопнаха празнуванията днес чак до другата седмица прзник то за българина не е важно друго

42

Варан

преди 5 години

Фалит на КТБ, Издънка с ТР, фалира Олимпик, катастрофи и безброй жертви на пътищата, бедност, мизерия и корупция.До тук всичко е в ущърб на българските граждани.Вче 10г.чакаме нещо хубаво да ни се случи,но уви няма да стане.Така е в Абсурдистан.Нито Радев е виновен,нит Нинова,а всички гърбави некадърници като Винету и Цвинокио.Пестит празник на всички честни българи!

41

Анонимен

преди 5 години

Удари часът за поредното глупаво изказване на Нинов. Това е човекът, който иска разединение и работи с всички сили за това, но иска съединение. *** разбери.

40

ПЕНКО

преди 5 години

КРАВАТА СТРЪВНИЦА - ...УМРЕ ДА СЕ "СЪЕДИНЯВА" !!!...АМА...БИКОТ-ПОЛИТИКОТ ...СИ ИЗБИРА ...ПО - МЛАДИ ...ТА ДА ИМА БЪЛГАРСКИ Б И Ч Е Т А ....ПА И ПО НЕКОЕ -КРАВЕ "СТРЪВНИЦА" !!!

39

До Нинова

преди 5 години

Удари часът да се подаде оставка от Нинова, разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Ало Танов,суджук гейт,Хасково гейт,Търговски регистър ,16 млр ,калинки,Фалити на застрахователни компании,тебеширени магистрали,златна ограда,втора златна свинска ограда,хиляди избити животни без смисъл....Съединение ли?

37

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в

36

За да има мир

преди 5 години

БСП в Сибир!Венсеремос!

35

Анонимен

преди 5 години

Удари часът да се изметат всички комунисти заедно със Бенчовците,Минювците и Ветковците за да могат младите да се завърнат в България

34

Анонимен

преди 5 години

Тая по гадна и от съсела ..оня поне можеше да говори . Тая чете на ПР листа :))

33

То бесипету

преди 5 години

Винаги СК е било обединено с мафията - Бенчо, Очите Гслевите и Пт изметЗа какво обединение бълнувате ?!

32

Анонимен

преди 5 години

Най зле са самите коли по магистралите .Евтини таратайки по герберските пътища.

31

Анонимен

преди 5 години

писна ми от тази кобра..

30

Анонимен

преди 5 години

Курнелке, предприеми нещо де, словоблудствашза да си заработваш заплатата.И ти си една от многото в шайката престъпници в парламента. Трябва ви един бърз народен съд за да се оправи клетия ни народ.