47

Анонимен

преди 5 години

От коя страна на Ерусалим обаче? Тиквата е толкова ***, че ще направи посолство от палестинската страна на Ерусалим после Мосад ще ни скъса по рисуване или ако обърка и построи в израеската част на Ерусаим, талибаните ще ни скъсат по рисуване.

46

Гoшу

преди 5 години

До :))Потърси от Хисарския поп, много съм слушал от по-старите от мен, че помагал на такива като теб :)))

45

Абе Гошу!

преди 5 години

Не случайно си *** на ГЕРБ. Те такива като тебе обичат дето мозъка им се събира в кибритена кутийка. Съсипахте държавата, бе!Какво посолство в Ерусалим, какви пет лева. Тоя знае ли изобщо какво върши!!

44

Българина

преди 5 години

Бб прави теманета точно на тези които *** зират България, Сорош, Барбара Спектър, и др известни юдеи.... Нас ни гонят от тази територия, бб конслулство ще им прави!!!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Българите спасиха евреите, за благодарност евреите заедно със своята маша сащ унищожиха България.Нищо хубаво не ни чака с преместването на посолството, ще станем потенциална мишена за атентати.Един по -долу беше написал че върху Българина се извършва геноцид, това е вярно и съм 100% сигурен че това е дело на евреите.

42

Нинка

преди 5 години

Борисовите обещания като на Нинова

41

Анонимен

преди 5 години

Столица на Израел е Тел Авив, какво посолство в Ерусалим?! Палестинците искат Ерусалим да бъде столица на тяхната държава Палестина, която толкова години вече се мъчат да основат. А Нетаняху иска да премести израелската столица там и затова натиска чуждите посолства да бъдат вече в Ерусалим и по този начин съвсем да откаже палестинците да се борят за собствена държава. Много държави от ЕС се обявиха против тези машинации на Нетаняху, а нашият отишъл на крака да му обещава!

40

:))

преди 5 години

До ГoшуДразниш да не заспим от скука, нал тъй! Забавляваш, дори неподозираш каква общественополезно работа вършиш! :)) Ще търся помощ от вицето ни - В.Симеонов!

39

Какво е бедствие

преди 5 години

И всичко това се отнася за най бедната икорумпирана държава и забележете управлявана от крадлива мутра и нарко-пласьор подкрепян от ЕС!

38

много здраве

преди 5 години

българите чакаме газ няма ли разговори за газ евреите шапка им свалям добри са

37

Анонимен

преди 5 години

На е евреин вяра - никога..

36

Олеле

преди 5 години

Каквоооо???!!! Абе този няма ли поне един съветник до него с капка мозък в главата да предотврати поредната му мега глупост? Само преди няколко месеца подписа антибългарския договор с Македония и Зоран Заев му се из *** в лицето на връх Илинден. Сега тръгнал консулство в Йерусалим да отваря! Абе, Бако! Я се огледай наоколо и виж дали друга държава освен САЩ подкрепят казуса Йерусалим? Борисов в този случай предава не само България, но и ЕС! Този човек изобщо адекватен ли е?

35

Анонимен

преди 5 години

Първи признахме Македония, сега първи ще открием и посолство в Ерусалим, само да не сме и първите които ще ни бомбят докато се чудим защо !

34

Гoшу

преди 5 години

Значи нашите другарЕ са готови да бъдат с арабите, но не и с най-развитите в региона - евреите. Да прочетат от какъв корен е любимият им вожд-джудже

33

Гoшу

преди 5 години

До ЗозоАми те са си такива :) Затова много харесвам тук да се гъбаркам с тях, щото много се палят :) А иначе са на ниво талибани и джихадисти от ИДИЛ. Все чакат Видов ден да колят и бесят всички, дето не са комунисти и *** като тях, Народен съд също бленуват, както и завръщане на комунизма-социализма :))) Враг N1 разбира се е Запада и САЩ и упадъка на американския империализъм и милитаризъм :))) Ех, че хубаво си прекарват в тези пенсионерски клубове, чак компютри и нет са им пуснали

32

баба мара

преди 5 години

никакво посолство бьлгария няма да става мишена на палестина и арабскиясвят

31

Анонимен

преди 5 години

Този Борисов стана Евреин и гражданин на Израел.. Тази година 2-пъти ходи при Натаняхо..

30

М, да ...

преди 5 години

До ЗозоНа Мосад също! И на Мосад, и на Мосад!

29

Зозо

преди 5 години

Всички фенове на Путин, Ердоган и Асад са се изакали под статията. Прочете си коментарите и кажете после, че не сте руски фашисти!

28

Анонимен

преди 5 години

Нас Дюнера ни пази