133

Гробокопач

преди 5 години

Нинова, както съм я нагласил, е много точна в действието си. Огън по ГЕРБ, докато се запали къщичката на Прасчо.

132

Анонимен

преди 5 години

Синята приватизаторка преминала в отбора на другаря Станишев и уволнена заради корупция НЕ ИСКА ДА РАБОТИ а само да получава заплата защото щяла да обикаля НА КОНЬ Ората и да им музе/дои/козите хахахахахахаха.Другарко костовистке върла комунистке ти не чу ли че и другара Гадев е против избори сега,на какво си играете с него М??Гиди червени ....

131

Анонимен

преди 5 години

Изборите се манипулират, както и гласовете в полза на герберите коментари в този форум. Гербавите като чуят Нинова и червата им се обръщат. Змии и гущери бълват. Плюнки не им останаха.

130

Така е

преди 5 години

Няма национална енергия за промяна Нинова. Народа разбра че колкото по мърда , по му влиза.А и много добре знаем какво можете.Европейска България без соц. партия.

129

Анонимен

преди 5 години

153- СЪГЛАСНА С ТЕБ! АМА ОТБОР СИ ПОДРЕДИЛ. И КАК ЩЕ НИ СГОТВЯТ КАКТО 1995/7Г 12 РИТНАТИ ТАКОВА ОНАКОВА И 2014 Г ОЩЕ ЕДНА- 4/5 МИЛИАРДА ВСИЧКИ НИЕ.

128

КТБ

преди 5 години

Епа Пеевски си е де факто премиер.Под прикритие.Кой смее да му се озъби.Наш човек.

127

Опорни точки

преди 5 години

Пеевски - ПремиерДанчо ментата - ПрезидентМинистър на културата - Мустафа Карадайъ

126

Анонимен

преди 5 години

Докато не се изчистят избирателните списъци от 1 млн мъртви души,нищо няма да се случи.Но интересно,никоя партия не повдига този въпрос.Я вно ги устройва,защото си делкат гласовете.

125

тумба лумба

преди 5 години

Вместо да лаете на трибуната,напуснете парламента.Така ще предизвикате парламентарна криза и нови избори.Но първо-референдум и нова избирателна система,свеждаща фалшификациите до менемум.

124

Въпрос

преди 5 години

Тая е изкарала 80% на улицата. Тези от де ..еб..или - те ли са или пък д..е.. бил..и..те остават вътре.

123

Съобщава се

преди 5 години

На уважаемото народонаселение,че Вашето населено място,пристига световно известния цирк"Корни и останалите "ще видите клунада,алабализми,опит за дресура на хора,премятане и коремни в изпълнение на въздушен акробат!Насам народе!Билети при Бени!

122

Го4о

преди 5 години

Ако тези 29 от БСП продължават да получават заплати и ползват автомобили на парламента, не ходят на заседания, не посещават комисии - българския народ е против и ще им покаже среден пръст!!!!

121

изнервен

преди 5 години

И какво ще се случи след едни нови избори, *** червена крава? Кое е това новото, което ще дойде и ще има по-добри дни за хората? Същите приказки ги говореше и Станишев през 2013, когато сваляхте ГЕРБ, и после знаем какво стана - избрахте Пеевски за шеф на ДАНС. И не само. така че, мерси.

120

Тръгват да

преди 5 години

АГИТИРАТ за "промяна" с равноправие и равнопоставеност- смяна на полит. курс( това каза и Президент Радев). Така лъгаха народа и за социалист строй по9.09.44. И дойде- 45 години бяхме "равнопоставени" с онези, които следваха във Франция още 1962., отваряха Лувъра за някого в почивен ден..?? а ние- не можехме да стъпим дори на масова екск. ТАМ, без одобрение от Държавна Сигурност.Затова образованите се махат.Сега са СВОБОДНИ.Както са свободни И децата на агитиращите за "промяна на полит. курс"-

119

Анонимен

преди 5 години

Караянчева беше дълбоко гримирана и с тройни изкуствени мигли.Едвам я познах

118

Анонимен

преди 5 години

с тези устни ще е по-полезна сред избирателите, баце без това не я отразява!

117

театро

преди 5 години

"Социта",разкарайте се от НС,за да нямат герберушките опорни точки и да се оклепат докрай.Така само пречите.Колко сте социта е друг въпрос.

116

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов следва плана си... - и напълно игнорира Курнеля, което допълнително изнервя прегладнелите копринчовци...

115

Анонимен

преди 5 години

СОЦИТАТА ЩЕЛИ ДА ОРГАНИЗИРАТ БЕЗПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ ДО БРАТСКИ ДЪРЖАВИ И СЕВЕРНА КОРЕЯ- КОЙТО ИСКА МОЖЕЛ ДА ОСТАНЕ ТАМ- СЕГА ЧАКАМЕ БАТКАТА С ПОТНИЧЕТО , ТЕТКИТЕ С ГОЛЕМИ СЪРЦА ДЕТУ ПОМНИМ ОТ 2013 Г И ЧУМАТА ПО ДРЕБНИТЕ ПРЕЖИВНИ ЖИВОТНИИ......КОЯ ЛИ ТАКОВА ОНАКОВА ЩЕ РИТНАТ, КОЙ ЛИ ЩЕ ОТИДЕ В ЕДНА БРАТСКА СТРАНА ДЕТУ НЕ Е В ЕВРОПА АМА Е ДО НАС..........

114

Анонимен

преди 5 години

Нека ходят, ама е, баце беше във Венецуела иска във Венеция!