66

Анонимен

преди 5 години

До 30Жена ти си вътре с двата крака. Докога ще заплашваш и кой? Не ти ли омръзнаха мизериите и изпражненията, които вършиш?

65

Анонимен

преди 5 години

Галеви прибраха ли се от гурбет?

64

Българче

преди 5 години

Само на Бойко съдът действа така,при Баце нема осъдени вече три мандата,само некви невинни хорица вкарват в затвора !Шофери на рейсове например!!!

63

Ама защо

преди 5 години

Какво мрънкате от родната съдебна власт.Вие сте мръсни костовисти дето още ограбвате богата България.Той Костов създаде Вълчо и хотели му подари.Вчера даже с един Камаз до горе пълен с евро и рубли към Турция подкара , че Ердоган ще спасява.Добре , че Доган е във власта и спира Костов да ни ограби както през 1996г.Но дори сокола не успя КТБ да спаси от Костов олигарха.

62

Анонимен

преди 5 години

До ДО 37Не знаех, че в България всеки работник плаща 52,5% от заплатата данък и с тези данъци се плащат пенсиите. Благодаря за ограмотяването! Разполагаш ли случайно и с други такива ценни знания с които да ни ограмотиш, много ще ти бъдем благодарни! Предварително благодаря.

61

Пазвантина

преди 5 години

Браво на премиера Бойко Как ги хваща,Ама как ги пуща !Евала Бойко

60

Анонимен

преди 5 години

Та само да питам - 70 000 ги броиха 4 часа у центъра.Колко часа броиха 10 000 000?За един преател питам.

59

васето

преди 5 години

Наистина да остане човек в тази държава вече е въпрос на героизъм и може да се счита за саможертва. Много кофти се гаврят с обикновения човек вече!

58

Анонимен

преди 5 години

На Бойко лакейчетата!

57

Българин

преди 5 години

Нормално

56

H

преди 5 години

Мафия

55

еееее

преди 5 години

Е кво прайм ся? Единствения шанс съда в Бг да се докаже като справедлив се провали! 20к и хайде няма проблем. Ще има 50к да платят глоби и 8 месеца пробация! А тая кметицата нема кинти и не е удобна и и сцепиха трътката! Срам и позор другари! Срамуваме се от тези институции!!!

54

Анонимен

преди 5 години

Оставка на ВСС и на Цецка!

53

Nzz

преди 5 години

Шо не протестираме сега, както с Пеевски?!?? Няма да се оправи съдът иначе!!! Иванова в затвора а тези???!! Бойй по тая съдийка, не е по-малко виновна от тези!!!

52

месара

преди 5 години

секретно заседание........?! къв е тоя бе, некакъв много специален ли, сигурно става въпрос за некакви строго секретни държавни тайни!

51

Изпитана схема

преди 5 години

Тази смешна гаранция показва , че всичко е постановка и просто им показват , какво ги чака ако тръгнат да се пазарят със Сокола.Русия обеднява и вноската се вдига.Ако не вярвате, направете справка в bivol.bg кой печели почти всички обществени поръчки у нас.Над 80% са все фирми на ВТБ , а после вижте в НСИ , какъв ни е търговския баланс с Русия.Но вече 8млр. евро на година не стига и сега ни чака Белене.Тази далавера им е любима , всяка година по два милярда за Русия , че нали ни освободила

50

До точката /./

преди 5 години

До .Чл.117 /2/ от НК на Р България: "се наказва с лишаване от свобода от една до шест години."На теб и една ще ти стигне, ще запомниш първите няколко вечери.Прокуратурата е сезирана!

49

Анонимен

преди 5 години

в щатите20к може да ти е гаранциявтаако не си спрял веднага на стоп палка. за такава крупна измама ще ти поискат милка.съдийката сигурно му е леля

48

Анонимен

преди 5 години

Аз съм касиер в банка.И в хотели съм работила. ДДС -то се плаща на държавата. А и ддс то на месец е много малко като сума. Тези десет милиона трябва да са ги трупали с години. Не вярвам на обвиненията, сори.

47

Анонимен

преди 5 години

Обаче за Иванчева може постоянен арест, водене на синджир и Сливенския затвор, а за синчето на мутрата не може. Жалка история е България.