26

от Cидни_Аав$тралия

преди 5 години

А туристите знаят ли за това?

25

Анонимен

преди 5 години

Не лъжи човека!Обещай му!

24

турист

преди 5 години

дзверо и аз чакам 20 год.от тотото печалба но няма.и нема да одим на франция на море.ще чекам.

23

Анонимен

преди 5 години

Тия живеят в някакъв техен свят.България не е дестинация!До нея няма пряк полет. Преди време чехите имаха от Монреал, но и него го затвориха.А и как се чувства, западняк кацащ на Враждебна не ми се обеснява. А като излезе навън и види такситата, с шофьорите .... *** нема връщане.

22

ebay

преди 5 години

Докато чакаме туристи от САЩ,ФРАНЦИЯ и Италия,туристите от САЩ,ФРАНЦИЯ и Италия,ги посрещат другаде.И ние както винаги ,,ЩЕ'' посрещаме в бъдеще време.Кога ? Не е много ясно.Това му е хубавото на ,,Бъдеще Време'' че всеки може да си обещава каквото си иска,и колкото си иска.Първо *** ни обещаваха ,,Светло Бъдеще'',после ,,Демократите'' ни обещаваха лек и лъскав живот.А сега от Кремъл са ни хвърлили пак окото,и се чудят този път какво да ни обещаят,не знам,сигурно пак същото....ЕДНО НИЩО.

21

Анонимен

преди 5 години

Чуждестранните туристи като разгледат руските забележителности в центъра на София - паметника на съветската на съветската армия, паметника цар освободител руската черква, храма ал невски и тегли един тегел по бул. руски си мисли, че е попаднал в някакво московско предградие !

20

Анонимен

преди 5 години

Ще падна от смях! В момента почивам в Анталия. На нокътя на кутрето на турците не можем да стъпим по обслужване, условия за почивка и цени.

19

Мда

преди 5 години

Нека писъците на комунисти,турци и *** продължават...

18

Анонимен

преди 5 години

Тая патица няма ли да се скрие някъде?! Скапанячка смотана! Няма ли кой да и каже, че в турбо смотана! Кукундрел смотан, слушай аз да ти кажа, туристите са там, където са чартерите! До България няма директен полет от САЩ тая бълнува за туристи!!!! Инджикипляктор герберски! Марш е *** с тъпия Боко заедно да си грухтите! ***!

17

Анонимен

преди 5 години

Туристите си отиват излъгани!Те си мислят, че българките приличат поне малко на министърката!Нема такова нещо!

16

Анонимен

преди 5 години

Как да не ползват допълнителни услуги?!?А "ритане на камериерки", а "шамаросване на персонала"?

15

Анонимен

преди 5 години

Не бих казал, че от Ривиерата ще се втурнат на тълпи да видят как е по Черноморието, но щом министърката го обещава... Един вид ще си обменяме водорасли...

14

Те са

преди 5 години

Най мизерните и бедни туристи идват у нас,хотелите са на загуба от тях те не ползват никакви допълнителни услуги...

13

Руския

преди 5 години

Тази жена вече изобщо не се старае да лъже аудиториятаПросто говори небивалици. Явно поста и е гарантиран по друга, непрофесионална линия.Сега наистина ме е срам че съм свързан с този браншНо нея срам не я хваща

12

Анонимен

преди 5 години

Е па чекайте ги...

11

Факт

преди 5 години

Със тези ниски заплати в бранша никакъв истински туризъм не може да има...

10

Мишо

преди 5 години

Министърката, ходила ли си до наречен? Мали къв лукс е там да знаеш. Мали като френската ревиера. Бабите шъ убият продажбите на боб и сладко. Мали каква сеч ще е..... направо си го представям. Тълпи американци влачат чували родопски боб и картофи....

9

Анонимен

преди 5 години

Идваат! Вече са тръгнали. Едни се обадиха и казаха "вий отивайте, пък ние ще дойдем".

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7 Не ти не разбираш тя ще направи директен полет до Велинград с прикачване в Наречен.Билета ще излиза макс 100 долара в двете посоки. А и бабите ще пътуват бързо до пазара.

7

Роб на влаЗта

преди 5 години

Малиииии голям поток от хамерикански туристи.То пълно навсякъде ....глупости на търкалета.....Чудно тези дето ги говорят и пишат тия простотии защо не си купуват жилища там ами все в столицата.Селата в родопите са такъв умрелък че и за разходка не стават .