9

ined

преди 5 години

Крадеца Софиянски е нормално да подкрепя колегата си крадец Кобурготски

8

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни еднодневки, недалновидни, непочтени се оказахте г-да бивши червени другари. Не случайно бяхте втори номера в бившия комунистически елит.Не зная с какво самочувствие въобще ви дават думата по медии. С делата си показахте пълната си некомпетентност.В предвид, ще бъдете в историята, като най големите предатели.

7

Bg izmet

преди 5 години

ТОЗИ Е ЕЛИТЕН БЬЛГАРИН.УБИЙТЕ ГО С КАМЬНИ ПРЕД СОФИЙСКИТЕ ХАЛИ.

6

Анонимен

преди 5 години

доколкото си спомнял шосетата, които строеше Софиянски изкарваха по няколко години, а Борисов построи една магистрала и след 11 месеца се срине... Направят Витошка или плочките пред НДК - след една седмица се сцепят

5

:)

преди 5 години

До Анонимен 1Ти да не би да си имал(а) за цел да популяризираш кулинарна рецепта?

4

Времето е наше...

преди 5 години

Ухиленият пес, времето е наше, нали такъв лозунг имаше криминалното сборище СДС? СОФИЙСКЯНСКИ гъАз, Борисов е в пъти по от теб! Айде да те видя в ЦСЗ! Там тие местото и ще ти пожелая съдбата на плевнев, дано да ти се случи умножено по две!!!

3

49128

преди 5 години

Ето това е пропаганда! Всичко, което се прави в името на държавата, независимо дали е правилно или не се свързва с комунизма и видите ли пак няма да може, да излизате зад граница и ще чакате за Москвич десет години.

2

Анонимен

преди 5 години

Аааа лобира за крадлив Симеончо. Тие имоти са биле на българската държава преди да ги харижат глупаците на измиселн цар

1

Анонимен

преди 5 години

Тоз киликанзер не си ли вижда рейтинга га яде тутманик със домати, краставици, пресни чушки, лук, сурови гъби, шунка, яйце, натрошено сирене, и магданоз ни рива