190

Анонимен

преди 5 години

Ех то голямо уволнение - министрите стават депутати...

189

Анонимен

преди 5 години

Много шум за нищо.Министрите ги освобождава Народното събрание. Подадените оставки още нищо не означават. Имаме воля, ама....

188

Борисов лесен си

преди 5 години

Ставай и тръгвай към Централния затвор в Банишора, зад Кауфланд. Питай и ще те упътят. Там сядаш в една килия и за нищо на света не излизаш. Така е, когато си безкомпромисен

187

Burzum

преди 5 години

Да живей България!Ваща майка на три морета от Афганистан.

186

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

мисля, че снимката сама по себе си, в т.ч. риза и вратовръзка, въпреки малкото, което се вижда, сама говори, красноречиво при това, за дереджето на територията, в цялост и по сектори. няма какво да секоментира.

185

МАФИЯ ГЕРБ-ОСТАВКА!

преди 5 години

ТРЯБВА ДА ИМА ОСТАВКА. ЗА ДА ПОЛЗВА БЛАГИНИТЕ ОТ ВЛАСТТА И ДА РАЗПОЛАГА С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВА И ДА ГИ ХАРЧИ КАКТО МУ Е КЕФ И ДА КРАДЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, ТРЯБВА ДА ГО ТЪРПИМ. ТОЙ ДА СИ ПРАВИ КЕФА, А ОВЧИЯ НАРОД ДА МУ ПЛАЩА МАСРАФА. ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ НА НАРОДА И НАГЛИ ТАРИКАТЛЪЦИ НА МУТРАТА И КОМПАНИЯ. ДЪРЖАВАТА Е ЗАТЪНАЛА В КОРУПЦИЯ, НЯКОИ БОГАТЕЯТ САМО С ИЗМАМИ И ЗАЩОТО СА БЛИЗКИ ИЛИ СЕ УВЪРТАТ ОКОЛО ВЛАСТТА, ЗА НЯКОЯ ТЛЪСТА ОГРИЗКА. МАФИЯТА ДЕЙСТВА ТАКА И АКО Й ПОСЕГНЕШ НА БОГАТСТВАТА СТАВА СТРАШНО

184

Аз

преди 5 години

Оставката е най-лесния и безобиден изход за тези. Трябва да си понесат възмездието за провалените 10 години. Международен съд , защото нашия не струва и всекиму по "заслуги"

183

Анонимен

преди 5 години

Забележете:"Когато допускаМЕ грешки" демек вината се разтваря в множество. ... ... "съм безпощаден" ... демек само АЗ

182

КТБ я окрадоха ГЕРБ

преди 5 години

Бойко, Бойко като те гледам на снимката си личи,че си искал да се отървеш от тия дето си им искал оставката. Нещо самодоволно се подсмихваш. Да ти припомня обаче,че КТБ ФАЛИРА по времето на ГЕРБ, докато се хвалеше на чужденците колко стабилна била финансовата ни система. Парите ги окрадохте: ТИ, ЦЕЦО 9 -те апартамента, ВАСИЛЕВ дето си живее в Сърбия като бей. Част от парите на КТБ гушна ПЛЕВНЕЛИЕВ дето щеше да подмокри гащите ОТ СТРАХ, също пари бяха откраднати и от БАРЕКОВ. ПАМЕТТА МИ СИ Е ОК.

181

Панталей Партизанина

преди 5 години

Ако Станишев беше на власт катастрофи въобще нямаше да стават защото хората ще бъдат доволни и щастливи от работата и живота си. Поради това те ще карат своите чисто нови превозни средства внимателно и с усмивка на уста. При Борисов народа е нервен и вечно бърза но колите са стари защото няма пари за нови и ето защо стават катастрофи! БСП трябва да управлява за бъдещето на България!

180

Анонимен

преди 5 години

ГРЕШКИТЕ НА БАНДИТСКА ПАРТЯ ГЕРБ СА ЧЕ ИЗЛИЗАТ НА СВЕТЛО!ТАМ ГО БОЛИ ЧЕХЪЛА НА МУТРАТА-ПРЕМИЕР...

179

Анонимен

преди 5 години

"Там където стана катастрофата щеше да е гробище, ако пътя е виновен...Всеки ден щеше да има някой в дерето...Що падна само този автобус, а 99% други минаха без проблем....?Грешка е, че подадоха оставки."Още колко дни смяташ да циклиш едно и също във форума, гербав ***?

178

Анонимен

преди 5 години

Безпощаден към кого ?

177

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо изобщо подават оставки...Там където стана катастрофата щеше да е гробище, ако пътя е виновен...Всеки ден щеше да има някой в дерето...Що падна само този автобус, а 99% други минаха без проблем....?Грешка е, че подадоха оставки.

176

Анонимен

преди 5 години

Мъдър Политик!Голям държавник и родолюбец...

175

Анонимен

преди 5 години

уволниха ли сега българизираното Ромче Московски на ГЕРБ?/??/ дето го крият под дърво и камък , да го поканят сега в едно предаване в ТВ и там да каже защо си крие Ромския Произход от страх или от срам???

174

Анонимен

преди 5 години

Аз не бих определил непредумишлено убийство на 17 души като "грешка". Баце явно смята, че като изпържи съучастниците си ще се отърве чист.

173

Следваща стъпка

преди 5 години

Следваща стъпка Борисов да си прибира няквалифицираните Консули от Германия които даже ги мързи да вдигат Тел. дадени на сайта на Консулствата , освен това нищо не разбират от Док. на Германските Институции , да им търсят работа в България като не могат да се справят в Германия

172

Анонимен

преди 5 години

Тоя номер вече не минава,хората не ви дишат!

171

Време е

преди 5 години

Този от снимката е с изтекъл срок на годност.