78

pelivano

преди 16 години

da go tyra na vesela le4eva-tazi dolna kyrva

77

преди 16 години

това за даренията на килърите си е добра идея все пак хората осъществяват радикална операция за отстраняване на злокачествен тумор

76

rosi

преди 16 години

dano gi otrepat vsi4ki banditi

75

един християнин

преди 16 години

Толкова години крадоха и няма спиране - само куршум!! Ква беше тази алчност,ква беше тази наглост. Нека си отиде и Господ да го сьди! Пожелавам на всички такива като него тази участ- те само това заслужават Заради тях колко семейства поеха по чужбина , колко семейства се разтуриха, колко много страдание е причинил на хората. Вьпреки ,че сьм християнин , не изпитвам никакво сьстрадание нито кьм него нито кьм семейството му. Те всички са обхванати от голямата лакомия!

74

преди 16 години

Нашите управници ситуацията по пътищата не могат да овладеят,дето даже и те имат сметка да не се трепем там, че това ли ще оправят дето всичките са вътре с двата крака, че над кръста. Моля се само за професионализъм на килърите/да няма невинни жертви...и оцелели/ и дерзайте господа-днес съветник утре президент, а после ако може ако обичате не забравяйте и работодателите си. За парите не се тревожете дарения цял народ ще направи затова.

73

koki4e

преди 16 години

sega Le4eva ,kak li se 4uvstva?Da si navrat parite v gaza si

72

преди 16 години

Долен и мръсен комунист, грабил пари по време на прехода! Партийците продължават да се облагодетелстват и 18 години след 10 ноември!

71

advisor

преди 16 години

Mr.Killer - ako ebentualno tozi ostane jiw, hodi na kursowe pri jena mu.

70

pak az

преди 16 години

....i produljavat da go pi6at biznesmen.....eiii tova lakeistvo nqma krai

69

Frank

преди 16 години

"Като на хора, трябва да ни е тъжно за един човек, който си отива..."Само му погледни физиономията - прилича ли ти на човек?И що за хора са тези,които обричат децата ни на бедност,*** и безнадежност?Никаква милост и прошка за тях!Напротив - трябва да бъдат избивани по-често!Жалкото е,че на тяхно място идват нови,още по-нагли и безскрупулни!

68

Ина

преди 16 години

Като на хора, трябва да ни е тъжно за един човек, който си отива...Като на българи трябва да ни е срамно, че не живеем в нормална държава, където конфликтите се решават според закона и правото...Като човек, на когото му липсва възможност да осигури средства за добро образование на децата си, нямям морални сили да съжаля тези, заради които сме доведени до тази мизерия... За никого не е тайна, че мафиотите са сграбчили България и всички страдаме заради тях!Като християни , не трябва да се радваме на чуждото нещастие, но вътре в себе си чувам един глас да казва: "Хак му е" - заради нещастното живуркане, до което ни доведоха такива като него...Само Господ раздава истинско правосъдие. Затова си мисля, че това е възмездието, което е застигнало и него, и семейството му!

67

един

преди 16 години

КАКЪВТО И ДА Е ЧОВЕКА ЛОШОТО Е, ЧЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ РАБОТИ. АКО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ ПРИ НАВЛИЗАНЕ НА ДРУГ ПАЗАР ЛОШО Е, ЧЕ ВСИКО СЕ РЕШАВА С КОРУШМИ КОЕТО НА КОНКУРЕНТИТЕ Е НАЙ-ЛЕСНОТО И БЕЗНАКАЗУЕМ МЕТОД.

66

vendeta

преди 16 години

Дано да оцелее..не сме държава и никога няма да бъдем..Методите на работа и бизнес на Манол са чисто мафиотски..Знам ,че такива като него забравят да плащат навреме..Беше взел късче от *** под аренда Дано се оправи и забрави за пари и бизнес... и о-в Пукет..

65

Kuki

преди 16 години

Играта увлича, но е с ниска оцеляемост - не забравяйте, играчи.

64

spokoino spq6t

преди 16 години

eeeehhhhh dali nqkoi moje da si predstavi trupkata ot tova 4e o6te di6a....dali da ne popitame Margina :):):)

63

преди 16 години

az po4nah da si mislq 4e tova ne sa poru4kovi ybiistva ami nqkoi ot naroda hodi da gi trepe. Nai-zainteresyvani sme nie- horata v niskoto takiva kato toz "biznesmen" da gi nqma

62

radi

преди 16 години

to nemoje cql jivot da krade6 i mai nakraq da se izmukne6 jiv nestava

61

НН

преди 16 години

Един комунист-мафиот по-малко!!! Че и съветник на другаря Гоце!!! Отивам да пийна едно по случая...И само така да продължава - съдът им прощава, но куршумите - не!!!

60

Българин

преди 16 години

Съгласен съм с mery.

59

марсианец

преди 16 години

Такива като Манол Велев,Васил Божков и др. създадоха такава държава затова ги изтрепват като мишоци.Ако бяха създали друга държава можеше споровете да се решават в съда а не с пистолети.Честно казано не мога да разбера тази алчност и лакомия.За какво са ви тези фирми и пари ще си купите живот здраве и любов ли?Този вече е в другия свят дали ще занесе нещо там някоя фирма или пари.Всичките до един ще свършат като кучета.От правосъдието можеш да се отървеш но от Бог никога.Вече ми е ясно защо България е била 500г под турско робство.Мисля си че ако нещата продължават така още 20-30години България ще изчезне от политическата карта.Земите ни са прекалено хубави и хора ще има винаги но ще ни управлява чужда армия.Ако осигурят ред и спокойствие аз бих и помагал още сега да ликвидират нашите мутри политици крадливи и алчни ***.Презирзм ги всичките и чувствувам погнуса от тях