125

Анонимен

преди 5 години

Ама какво от това, сменяме бушоните а главния остава, таблото същото! Прави се така - веднага на прокурор, разследване, съд и затвор задължително!

124

Чукундур

преди 5 години

Егати и подигравката. Подали си били оставките. Бла,бла. Ами нали пак се връщат като депутати и пак си остават на хранилката даже ще им е по-спокойно. Няма да са на течение. Политическа отговорност! Лицемери. Трябват уволниния и затвор, не оставки.

123

Анонимен

преди 5 години

Сега разните мишоци ще се скрият от правосъдието.

122

Анонимен

преди 5 години

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА, А ПЪК СЕ ЧИСТИ ОТКЪМ ОПАШКАтА?!

121

Кирил

преди 5 години

Не искаме оставки, искаме присъди!Сменят се едни некадърници с други и нищо не се променя

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Охо! Ти си един от тези които ни го натресоха на главите? Защо цените на всичко са увеличени? Защо през последните 9 златни години на Началника ти държавата е на последно място по всичко?? Защо армита стана с 5 вертолета по малко нали щеше да се увеличава? Кажи едно свястно нещо което е направено освен мазането на асфалт по пътищата??

119

Анонимен

преди 5 години

Като видите санирана при ГЕРБ сграда, минавайте на другия тротоар.

118

д

преди 5 години

"Така постъпваме в ПП ГЕРБ, носим политическа отговорност, поставени сме на тези позиции да свършим определена работа. Без да имаме персонална вина, ... " , П*У*ТКО стига си се правила на невинна, какво правиш там ако не искаш да носиш отговорност .

117

да

преди 5 години

добре е, Бойко я чува политиката. В крайна сметка след такива пътни трагедии последната година, трябваше да има някакви крути мерки. И Бойко ги прави. Вече какво ще се промени е друг въпрос.

116

Анонимен

преди 5 години

До KIRQZA-Golqm protestЯ първо се научи да пишеш на КИРИЛИЦА и после - НЕ ме занимавай с глупости - протести - това вече НЕ РАБОТИ. ЯСНО !!! Еднопосочно към Сибир - рая на земята.

115

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМомченце, я ми кажи ЕДИН БКП/БСПарин, който някога е направил това - ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА - НИКОГА, ЩЕ УМРЕ НО ТАМ, НА ХРАНИЛКАТА. И СЕДНАЛ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ................... СРАМ НЯМАТЕ ВИЕ ЕЙ ...................Да не си счупите пръстчетата с тези минусчета - КАЖЕТЕ, ГОВОРЕТЕ - КОЙ ОТ тази майкомащеха БСП си ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. Трагични сте просто...................

114

Анонимен

преди 5 години

Кога fbet ще пусне залозите за броя на загиналите от герберските ремонти?

113

Анонимен

преди 5 години

Щеше да има някакво достойнство когато човек сам се почувства отговорен и си подаде оставката по собствена воля, но да се натискаш на стола до последно, докато Борисов те изрита, това е поведение на меко.тели, не на министри. А тия се държаха точно така.

112

KIRQZA-Golqm protest

преди 5 години

Golqm protest se organizira na 16.09.2018 v SOFIA pred narodno sabranie!!! Celta e svalqne na BOKO TIKVATA I IZRITVANE NA VSICHKI PARTIIIII!!!!!

111

някой от космоса

преди 5 години

А ТИКВАТА И БАНДАТА МУ КОГА ЩЕ НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА?

110

Х

преди 5 години

Правилно решение на бб. В случая, така т/е да се процедира. Особено за Радев, к. даваше глупави изявления за инцидента на бащата на президента с триколката, на фона на голямата трагедия в Своге. Направо цинична история.

109

akud

преди 5 години

ако днес на власт бяха БСП & ДПС единствено на шофьора щяха да му дадат смъртна присъда, въпреки, че аз смятам всички на Българите виновни, заради алчния манталитет който продаваме за жълти стотинки под формата на рушвети и си затваряме очите за много нередности. също и фирмите който за малко повече печалба обричат Българите на смърт

108

Анонимен

преди 5 години

Борисов понеже той "яде баницата" не много виновен. Тези дето му я дадоха като гласуваха за него - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

107

Анонимен

преди 5 години

До ZAKONКой президент бе - ние имаме ли президент. Джафка все не когато трябва и не каквото трябва - тоя изобщо не знае къде се намира. Да вземе да научи баща си да кара кола, а политиката - тя не е за него.........................

106

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Време е да дойдат нови, неопетнени хора и да измъкнем България от тинята.Тези не стават и никога не са ставали, но на българите явно им трябват 10 години, за да загреят ...Срамота е толкова години да сме все на дъното !Оставка на Борисов !ГЕРБ вън от властта !Който и друг да дойде по-зле не може да е.