72

логично

преди 5 години

Мина студената война. Вече не са интересни.Цуни муни с рашките и айде в канала.

71

Adam

преди 5 години

Да го изплащат в лирипо курса когато е взет и мошетата дгд:)

70

До 71

преди 5 години

Що за измишльотини си написал?!

69

смешници

преди 5 години

Стана като вица за Чапай и Петка дето бягали от белите.Направиха са на турци, отидоха там и сега ко тана?Че на всичкото отгори заради двете седмици за оправяне на документите гласуваха за Ердоаня.

68

Султана

преди 5 години

Призовавам утре всички да се съберат на площат Таксим и да си счупят Айфоните

67

1234

преди 5 години

Ама кога ядохте кифтета с парите на Джи Пи Морган не ривахте,А сега рИвете... гиди маскари турски...

66

Анонимен

преди 5 години

Брех,че големи икономисти се въдят в турските кафенета...Ами търсят ги от държавата Турция,защото държавата Турция е гарант по заемите.Елементарно.Частни компании,с държавна подкрепа.Кой ви би по празните глави да си избирате султан,който ви натовари държавата с частни заеми?М?

65

бг смешки

преди 5 години

ЕТО КОЙ СЕДИ зад атаката срещу турската валута ! не че е изненада де ...очаквано Уол Стрийт !

64

True

преди 5 години

Да,ама Султана е взимал заемите от Американски банки,в долари!А който дава парата-той поръчва музиката!Кеф му на Тръмп кючек,кеф му казачок,кеф му кънтри...всичко ще танцува Султана.Че и с пръсти ще щрака и гюбеци ще хвърля!

63

Анонимен

преди 5 години

Ей този коментар е най-точен."Големи гяволи били ориенталците!Взимат на заем от американците,да купуват от руснаците...Сега и едните и другите ще им покажат отде изгрява месечината и как се въртят звездите.Намериха си майстора,този път!"

62

Анонимен

преди 5 години

сащ имат трилиони дълг, да се молят китай да не поиска смметката иначе... И тези статийки са пълна пародия.Това първо не е независимо и второ не журналистика. Храна за ***.

61

хайдук

преди 5 години

До 56 В турция има по - корумпирана съдебна система от нашата. Това се дължи на факта че са по *** и подкупни от нас . Щом, като преди години показаха сина на Ердоган с окрадени долари в кутии за обувки и нищо не се случи и главата си му е на место?

60

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

Да плащат, да плащат!

59

Анонимен

преди 5 години

Абе че турската икономика върви към тежка икономическа криза е така, обаче точно пък точно от JPMorgan който банкрутираха през 2008, да дават съвети е смешно.

58

Анонимен

преди 5 години

В Турция печели Путин.Тактически.Но това може и да е капан.Да се надяваме!

57

Анонимен

преди 5 години

До 59А кой и кога ще събира външния и вътрешен дълг на финансовия балон САЩ?--ако на моя принтер си печатам хартийки, които другите са приели за "разплащателно средство", дали наистина имам "дълг" към самият себе си?

56

Анонимен

преди 5 години

Туркиш еърлайнс ще купят ДжейПиМорган,Голдман и Морган Стенли за да поставят САЩ на колене.

55

Анонимен

преди 5 години

До 48Русия и Китай изкупуват злато не случайно то ще е много скупо когато сегашната монетарна система се срине/рестартира.-нещо за да е "скъпо" , някой трябва да е склонен да плати тази "скъпа цена". А от друга страна - цената е едно, но тя не винаги корелира с ценноста на веща! това две различни категории!

54

хах

преди 5 години

печатниците им се отвори работа

53

Анонимен

преди 5 години

САЩ НЯМАТ ПРОБЛЕМ С ВЪНШНИЯ СИ ДЪЛГ!!!! АКО ИМАХА ПРОБЛЕМ ЩЯХА ДА НАМАЛЯТ БЮДЖЕТА ЗА ОТБРАНА ОТВРАТИТЕЛНО ГОЛЯМ ПРИЕТ ОТ ТРЪМП !!САЩ ДАВАТ ПАРИ ЗА ОТБРАНА НО НЕ ДАВАТ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ!