80

АХЕ

преди 6 години

До Сат /76/ да ти поясня пак: 23 милиона Евро, което са си колосалните 44 милиона ЛЕВА, което пък си е достойно за магистрала, вервай ми:) аман от ............лизци ей.................Да кажат за колко километра са дадени тези пари и да ги сравнят със сходни търгове по ЗОП в АПИ??????? И това ли ке затриете, а?

79

Анонимен

преди 6 години

Сидеров не скочи на българизирания ром министър Московски , защо ли?да не стане така и 2-та да са от един и същи Ген.....................хахахаха

78

Анонимен

преди 6 години

"лошият материал" е виновен за всичко. Става въпрос за лошия материал който са сложили на пътя, не за тоя който говори вашия Премиер

77

Анонимен

преди 6 години

До Сат 78 - Само да ти поясня 23 МИЛИОНА ЕВРО!!!! Което е грубо 44 МИЛИОНА ЛЕВА!!! и е достойно за магистрала, вервай ми!!!

76

Сат

преди 6 години

До Гошо Тизсипали 23 милиона за...бракТи кога отиде да видиш въпросния пътен участък бе, умнико? След ремонта участъкът е образцов, няма една дупчица. От външната страна на завоя има бетонна стена. Маркировка като слънце. Обозначен е с табела, на която е нарисувано точно какво може да стане ако не внимаваш. *** умникът е направил точно това, което не трябва.

75

Анонимен

преди 6 години

До БългаринТа кой е виновен шофьора ли или безхаберието на управляващите???Абе бастyн червен, а ако на пътя имаше паднала скала или закъсала кола тоя папуас как щеше да избегне катастрофата? Няма акъл обувките си да върже, те му дали автобус да кара.

74

Анонимен

преди 6 години

Воен е великан в политиката, браво г-н Сидеров.

73

ЦРУ

преди 6 години

Този ще е от първите обвиняеми при новият гл. прокурор ! Със зл.пръст спря развитието на БГ за близо 2 год. разбира се не без да иска ! Доходите му от заплата са в пъти по-малки от наема на жилище на Витошка + БМВ-5....+ хотели 5-звездни в Париж .почващи от 3 000 ? на вечер ! НЯМА ДАВНОСТ.....НЯМА ПРОШКА за крадците на народа ! Турско-руска *** !

72

Истукан

преди 6 години

Без Волен Сидеров накъде? Нито може да се състави правителство на ГЕРБ, нито на БСП и ДПС. Волен решава дали да качи на власт БСП и ДПС, или ГЕРБ. Преди беше златен пръст на БСП и ДПС, а сега е златен пръст на ГЕРБ. Без златният пръст накъде?

71

АнтиПутин

преди 6 години

Дааа, всички атакисти+депесари гласуваха за кРадев на втория тур за президент. Ама им излезе грешна руската сметка. Само дето БСПто се помислиха за велики.Волен е обикновена руска изтривалка!

70

Анонимен

преди 6 години

Сидерооглу трябва да бъде пратен в руски манастир /психиатрия/. Там ще му прилягя.

69

Анонимен

преди 6 години

ко стана вя сидер , 1500 мин. заплата , 300 мин. пенция , ала бала . златното пръстче .

68

Българин

преди 6 години

Г-н Сидеров,За съжаление и аз бях от онези, които подведохте с псевдо национализма си, а се оказахте нищо повече от *** на управляващите!! Пишете за морал, за това какво в същност трябвало да се направи в такива ситуации, но какви в същност са фактите - асфалтът на въпросният остър завой е гладък като лед, мантинелата (в здравата си част) се клатеше, много катастрофи са ставали на завоя, дори тир последно се е завъртял там??!! Та кой е виновен шофьора ли или безхаберието на управляващите???

67

do 64

преди 6 години

ха, ха, много точно, баш на място го каза да помисли за неговата си продажна душица първо, не за нашите.

66

Василев

преди 6 години

Въпроса дали българина работи качествено е въпрос на оцеляване на българския етнос!!!Казвам ви, че това е ключа към спасение на българската държава и народ, защото в противен случай , ще се размиете като конска *** на асфалт след проливен дъжд, а ц.ига.ните ще ви претопят и унищожат!Сидеров е една нагла еврейска кукла на конци!!!Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!

65

Алекс2

преди 6 години

Мндаааа явно вече е късно г-н Сидеров и мозъците са не промити а направо липсват . Биг Вип брадър, Азис , затъпяващи шоута и др.подобни са си свършили добре работата ! Все едно говориш на китайци-няма как да те разберат ! Надежда всяка остави тук Сидеров !

64

Анонимен

преди 6 години

Сидеров, спаси си душата, а и нас като отидеш да се лекуваш! Може и свещника да си вземеш! Моли се! Има за какво!

63

Василев

преди 6 години

Казах ви , че в българският бизнес и политически елит няма морал и отговорност!!!Такива работи стават и в чужбина, но там хората имат съвест и отговорност!!!Няма лошо, че български фирми строят и български работници получават пари, въпроса е защо се строи некачествено!!!И след като горе вършат далавери и си прикриват грешките, как очаквате младите българи да работят качествено и отговорно!!!Агент Илейн Джонсън!ЦРУ!!!

62

exceptme

преди 6 години

Дори да е популизъм, изказването на Волен този път е най-адекватното.

61

do 54

преди 6 години

сигур и сега го е измислил как да влезе, вече директно при бойо, вързал си е гащите, ние да му мислим че не можем да се отървем от такива.