95

Анонимен

преди 5 години

Над 1000 деца насилвани от католически свещеници в САЩ. "Служители" на Бога са изнасилвали малки момчета и момичета.

94

Анонимен

преди 5 години

До до 92А САЩ, Великобритания, Канада, и Австралия като са едно цяло и като са толкова велики и само точат лиги по ресурсите и богатствата на Русия що не вземат да я превземат и не освободят Крим?

93

Анонимен

преди 5 години

A какво стана със Едуард Сноуден на Запад, в САЩ при демокрацията и свободата на словото?

92

до 92

преди 5 години

Като са толкова големи превземачи да превземат САЩ, Канада ,Австралия и Великобритания пиша ти ги 4-те защото те са неделими..

91

Анонимен

преди 5 години

Тука в евроатлантическата *** България понеже е много 9свобода) и (демокрация) затова,че се изказах в профила си във Фейсбук срещу провеждането на гей парад ми блокираха и закриха профила.В този сайт пък ако напишете нещо лошо за евреи и ц*8ани веднага ви изтриват коментара и сега тези същите седнали да оплакват свободата и демокрацията в Русия,те на това се казва мерзост и долнопробна пропаганда.

90

Анонимен

преди 5 години

По добре да те осъдят отколкото да ,,паднеш,, от някоя тераса...

89

Вие питате

преди 5 години

Вие питате: Как се казва джипа на другаря Борисов?Ние отговаряме: Ускорител на елементарни частици!

88

...

преди 5 години

Ехеее старо но златно! На времето от другаря Сталин на сам по руските земи бая конц лагери са били напълнени с ей такива разказвачи на вицове! Сега даже им е по-лесно директно по IP-то те детектват и не са необходими полеви агенти да докладват за тебе и да те пъхнат в ГУЛАК! *** Путин си е старо КГБ връща добрите стари практики ей! Е има и модификации сега заради разни там правосъдни защитници сега и през съда минава, не, че не е ясно ко ше стане накрая де! Не като едно време от вратата и в ГУЛАК

87

без хонорари

преди 5 години

Днес американското посолство няма да раздава хонорари. Писанията на патологичните русофоби са скучни, примитивни и лишени от всякаква мисъл.

86

САЩ Пропаганда

преди 5 години

До Питане,Платили са им 5$ да плюят по Русия.Британци и САЩ са изпаднали в депресия за ученията "Изток - 2018" - пропагандата на CNN и сателиттите им е музика за ухото.Всяка вечер си пускам CNN и заспивам умиротворен и усмихнат от "пропагандата им - която се диагностицира лесно".Къв късмет имам, че живея в БГ.Браво на българите, че имат здрав разум.Кеф!

85

не е виц

преди 5 години

Твърдението, че Русия може да превземе Украйна за една нощ е лъжа. Истината е, че Русия може да превземе Украйна за половина нощ!

84

123

преди 5 години

ХАХАХАХА Свобода на словото по руски. И тия ще ми се правят не нещо. Гола вода. Няма бъдеще за русия.

83

Смях

преди 5 години

Предателите нямат държава и Родина.Нормално е и в САЩ, и в Русия да бъдат санкционирани и наказвани.Нищо ново!Че не са влезли за един виц у затвора е ясно!Приказки на Шехерезада.

82

Пропаганда

преди 5 години

Американската пропаганда няма граници.Предателите на Русия реват, куфарчето и при господарите им.Кой знае какви простотии са правили?И САЩ и Русия са правото си да правят, каквото пожелаят.Нормално е Предателите на САЩ и Русия да бъдат наказвани."В Рим като римляните"!Казах!

81

Анонимен

преди 5 години

До до 74А защо предаването на Милен Цветков за острова който Бойко Борисов си е купил в Гърция беше спрявно?

80

Побъркване в САЩ

преди 5 години

САЩ арестуват и забраняват вицове - идеологии антикапиталистически, информация, независимост, продажба на газ освен американски, медии, бият на демострации, нямаш достъп до черните операции и бюджета на Пентагона от който липсват 7-8%.Забраняват достъп до биологични и военни лаборатории.При непослушни президенти,в държавите се предизвикват етнически конфликти.Бомби - обеднен уран Сърбия.Фосфорни, касетъчни - Укр, Диоксин Монсанто - Виетнам.Санкции.Изтриват се акаунти и ел. медииПропаганда

79

ха ха хааа

преди 5 години

Като заработят като европейците тогава ще започнат да получават европейски заплати.Ами вие сами си признавате, че не сте европейци - "като европейците" - ха ха ха хааааа

78

ad

преди 5 години

Е айде дайте в нашите свободни медии да публикуваме тези безобидни вицове и коментари, заради които ги съдят за екстремизъм. Че да можем да преценим сами колко са неадекватни руските власти и колко адекватни са от Франс Прес, Дойче Веле и т.н.

77

Анонимен

преди 5 години

"Като заработят като европейците тогава ще започнат да получават европейски заплати."Ако българите работят като западняците ще произвеждат, а Запада и най вече Германия произвежда всичко, имат свръхпроизводство, може да произведе 10 пъти повече. България не взета да произвежда а да бъде задния двор на Европа, депо за слуги и черноработници и пушечно месо при евентуален конфликт с Русия.

76

до 74

преди 5 години

Какво стана в демократичната членка (на втора скорост) на ЕС България с предаването на Милен Цветков за острова на Бойко Борисов който си е купил в Гърция?--А защо Милен Цветков крие, че се е срещал с извънземните и те му дават информация за Бойко?