41

позор

преди 5 години

алчния ни горски цар му дадоха хиляди декари в Рила , но той съди страната си , за още и още е вече си е на години.Можеше да не се позори така на дърти години.Връщам се да ви оправя за 800 дни, аз не искам нищо от България, само искам да и давам.

40

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германиямай имаш температура

39

ЛЪЖЕЦ-КРАДЕЦ

преди 5 години

До АнонименОт лъжец и крадец нагоре!!!!!!!!!!!! Остава да ни избие всички българи - УБИЕЦ!Кой го допусна да се подиграва с целия български народ? - само комунистите!

38

Анонимен

преди 5 години

Да го предоставят на някой от тримата шишковци за да си направи свинарник и да заживее доволен и щастлив до дълбоки старини.

37

привет от Германия

преди 5 години

Държавата ще спечели милиони пъти повече ,ако започне да си взима обратно хотелите , заводите и всичко друго което след 1989 г. с фалшиви и предварително подготвени търгове се продаде за жълти стотинки на комунистите ,на техните синове , дъщери и внуци ! Българската държава и по принцип българите са евтини на брашното и скъпи на триците ! Опитват се да вземат 10 имота на царя ,за които дори нямат доказателства ,че не са негови , а си затварят очите пред ограбеното от комунистите !

36

монархист

преди 5 години

До КомунистПЪРВОМ НАРОДЕН СЪД ЗА КОМУНИСТИТЕ!!!!!!!!!!! След това ще помислим за царя!!!!!!!!

35

пецата

преди 5 години

дедо пак е се е вътрил на машинките в някое казино, дайте му някой лев като удари джакпота ще ги върне- верайте ми!

34

Анонимен

преди 5 години

Мони Ментата изсече 16 хиляди дка гори.

33

Анонимен

преди 5 години

Смеем се на гърците, ала те такива проблеми ги решават отраз - пълна забрана за посещение на Гърция от всички кралски и принцески величия и техните фамилии. А гръцка издънка е испанската кралица София. Бяха се примолили преди 10-тина години да посетят някакъв остров като частно посещение, но не - твърд отказ! А ние тука половината държава му дадохме.

32

привет от Германия

преди 5 години

Пази Боже ! Човек в България не може да си поиска и наследството , държавата ще ти го вземе като топъл хляб ! Какви доказателства има държавата ,че тези имоти Борис ги е откраднал от някой ?!

31

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Поне двореца да му оставят на човека,че цар без...дворец.е все едно селянин без...обор за крави.Да си плаща един символичен...наем,както вървят в Софето...200-300 лева за гарсониера.Да помислят пак държавните...органи и Боко да даде едно рамо.Все пак царя го...ффкара в политиката,а беше само един...бодигард на величието.От тази...позиция го направи Главсек на МВР.Благодарноста не бива да му е...чужда.

30

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите застрояват и Силистар.

29

Симеон Сакс Кобурга

преди 5 години

Всичко ще си взема - и дворците, и горите. За 800 дни. Вервайте ми!

28

Комунист

преди 5 години

Народен съд за Мадридската мумия и всички монархо-фашистки изчадиия.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да ви изчезнат парите от банка ,ако искате ви анулират застраховка мпс,ако искате да ви вземат здравните застраховки и прехвърлени незнайно къде,ако искате да ви избият животните съмнително,ако искате да живеете както сега -гласувайте за днешните некадърни и крадливи управляващи.И не се оплаквайте

26

иван -мустафа

преди 5 години

Дедо винаги има да зима.....

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя Мадридски папардак спомня ли си интервюто с Кеворк Кеворкян преди да стане министър председател?!Спомня ли си на въпрос на Кеворк:- Имате ли някакви материални претенции към България? И папардака:- Не, никакви!

24

extremist

преди 5 години

До 1: АЙЕДЕ СКРИСЕ БЕ...ВЕЗЕЛИ КОМУНИСТИТЕ ИМОТИТЕ, И ПОСЛЕ ПЛАЩАЛИ 45 ГОДИНИ БЕНЕФИТИ ОТ ТИЯ ИМОТИ. ТЕБЕ АКО ТИ ВЪРНАТ ИМОТА , ТИ ЩЕ ВЪРНЕШ ЛИ ПОСЛЕ КВОТО СИ ПАПКАЛ ПОЛОВИН ВЕК....РЕСТИТУЦИЯТА Е КРИМИНАЛЕН АКТ!

23

Анонимен

преди 5 години

Абе, всички казват "олигарсите управляват България", но никой не съобщава на простолюдието - КОИ са тези олигарси?! ... Даже и учените хора, като проф.И.Баева говорят за същото - олигархията уравлявала... Е, тези олигарси безплътни ли са? Не за друго, а за да ги почитаме подобаващо, затова питаме .

22

Митака

преди 5 години

Значи този симеон не е българин, нито баща му и дядо му. Не са българи, а германци. Нищо общо нямат тия с нас - какви имоти искат.