72

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Военните-много умни....ha ha haaa ha haaa dragi mi smehurko,to ot premiera ot kilometri laha na "intelekt " !!!...po- jalaak upravliavasht dosega v istoriata si Balgaria ne e imala ot segashnia "premier " !!!!! Kolkoto do uma na prezodenta ...samo da ti kaja ,che tapatsi za voenni piloti ,che i generali v posledstvie ne vzimat dragi !!!

71

Военните-много умни

преди 5 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н.

70

Анонимен

преди 5 години

рова е един мазно зачервен твърд комунист празнещ се във властта.

69

Щерю

преди 5 години

Радев излезе голям червен БСП заядливец...

68

Ludoto Lenche

преди 5 години

...kraino vreme e balgarskia narod da osaznae ..kolko prost I korumpiran e premiera...a ot tam I tsialoto mu pravitelstvo !!!

67

Типичен комунист

преди 5 години

Този Радев има типичната визия и изказ на кандидат от тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям"... Несъмнено ще се хареса на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.

66

До бсепара

преди 5 години

Че какво да му разбира човек на нещо, което го няма. Избиха животните, за да си оправят далаверите...

65

iceblast88

преди 5 години

Почти никои против ГЕРБ не е привърженик на БСП поради простата причина,че и от двете страни сте потомсвени комунистически !Спрете вече да се плюете и да обвинявате нормалните хора в неща които са присъщи на вас!Когато любимеца ви Бай Тиква се целуваше с Нинова на конгресите на БКП пляскахте ли им с ръце?А сега се плюете едни други !Спрете защото вече неможем да ви траем!

64

iceblast88

преди 5 години

До всички потомствени комунисти от младежкото БКП с модерното име Герб!!!Спрете вече с грухтенето, когато някой каже нещо против държача на Тодор Живков известен по целия свят като Бай Тиквонии, да го наричате бесепеец! Знам, че не е в мозъчния ви капацитет, но ВСИЧКИ здравомислещи хора в България ви мразят и в червата си също както мразят и БСП! Но за Радев гласуваха много защото гласуваха за личност, защото той поне казва нещата които всички си мислим!

63

Колко е добре

преди 5 години

Добре, че избрахме Радев за президент. Представяте ли си какво щяха да говорят тиквите, ако Цецка Цачева беше президент. Ежеминутно щяха да ни заливат с лъжлива помия, как всичко в държавата ни е цветущо.

62

виж ти

преди 5 години

я си представете ако плевенската рабфакаджийка бе станала президент??Всичко в ръцете на ББ и сие, никой не им прави забележки не им връща закони!Дали някога за нещо ЦЧ би се опънала на Боко?Никога!!Затова даже конституцията транва да се промени и се запише,че не може президента да е от упр. партия.Боко няма никакво ниво на самокритичност,като бабаит е все прав въпреки оевадната липса на управленски и всякакъв капацитет.Ходи си Бе,да видиш как твоите ще те плюят.Ти си богат-разтурай тази ББанда

61

Гого

преди 5 години

Колко отчаяни хора има, че да си мислят, че Радев щял да оправи България. И на базата на какво, на неговите уникални управленчески решения, на неговия опит на какво? За всеки е ясно, че е подчинен на Нинова. Много зле!!!

60

12

преди 5 години

До мдааа,съпругът е в Симитли.

59

мдааа

преди 5 години

До Янко 60 А съпругата на ББ къде е ?????

58

Янко

преди 5 години

Който се надява, че Радев щял да оправи България е бавноразвиващ се *** хахахаха той себе си не може да оправи, разведен и т.н. Управлението не е за всеки първи срещнат чукан.

57

интересно

преди 5 години

До *** 51 Как " президент " може да увеличи пенсии ???То вярно , че феновете на "еднокнижника " сте малко ...... , ама .......Ако ББ и ЦЦ поне малко се вслушваха в РР , можеше да се надяваш на увеличение на пенсиите , ама ..........

56

тцтцтцтцт

преди 5 години

До Анонимен 54 Какво очакваш да свърши ????Или не си запознат с прездитентските правомощия ????Нооооо , кажи какво си очаквал да свърши ??????

55

Кънчо

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!

54

Мачкай

преди 5 години

Мачкай ги Радев. Мачкай тикви, цецки, гинки и калинки. Мачкай и ежедневно им показвай кирливите ризи. Тиквата и приближените му, превърнаха България в ***. Разграждат ежедневно държавността и ни водят към фалит.

53

Анонимен

преди 5 години

Биби, паднеш ли от власт, твоите хора ще те разкостят. Бъди готов, защото не е далече времето.