22

Анонимен

преди 5 години

Системата не е нова и е показана на експо през 2015г. Спецификацията е съвсем различна от написаното. Снарядите са с лазерно и топлинно насочване, фиксира,следи и поразява въздушни цели до 4.5 км височина и на 6-8 км разстояние, 3км за наземни цели. Може да изстрелва до 120 снаряда в минута, в покой или движение.

21

Майор Ушев

преди 5 години

Тази смешна чугунена *** може да сплаши само гаргите със малкото си оръдие и затова би била ефективна единствено като бостанско плашило.

20

Анонимен

преди 5 години

До Рашо Рашо, такива специалисти сте били в казармата. Слугжил съм в поделение, в което при тревога, от 2 портала излизат 45 минути броня до броня поне 150 камиона, руски, и нито един не аварира.А днес, джуганите ти, работят в горското стопанство все още, и няма никакви оплаквания от тях. И още нещо-където зил 157 мине, през непроходим терен, друго не може да мине.Впрочем, виждал ли си отблизо американски военен камион? Брезентова кабина, двойни гуми отзад, няма самомапомпващо у-во....

19

Аз

преди 5 години

Деривация...

18

Гoшу

преди 5 години

Дaвам 10 000 лева дарение на проруския сайт, собственост на БСП - Днес.бг, ако ми пуснат статия за най-пропадналата държава в света - Путилeнд, ама която да не е свързана с оръжие за убиване на хора. Примерно: в Кoлхозия измислиха нов вид кафеварка, нова кола със страхотни данни, нов PC процесор, нова ергономична детска количка...:))) Можете ли го другаре? Или само мислим как да унищожим света с оръжие...ха-ха-ха, смешници. Най-големите пропадняци в света сте, дори преди Северна Корея

17

Kr

преди 5 години

До Рашо руснаците и един мобифон не могат да направят а се перчат роботика...********Германците, поляците и българите правят много мобифони. ))))

16

Анонимен

преди 5 години

Мачкай, Путин! Щом с-ор-осо-идна гмеч в сайта вие на умряло, на прав път си. Останалите разбирачи са виждали военна технока само по телевизора и на CS. А за коментиралите по-долу, бих попитал-как се казва българския мобилен телефон, българския компютър, българската зенитна установка?

15

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

14

Рашо

преди 5 години

В казармата имахме един ЗИЛ157 (джуган). На него графика му беше следния: един ден се движи и след това една седмица ремонт. И след това цикъла се повтаряше.

13

Рашо

преди 5 години

Технология която Китай открадна от щатите и сега я пробутват водкаджийте.

12

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

"Деривация-ПВО е снабдена с най-модерните руски системи"Руски системи,което не значи ,че те са най добрите..............

11

Рашо

преди 5 години

Най-обикновена зенитка само че с електроника от Китай, руснаците и един мобифон не могат да направят а се перчат роботика. Да слагат оръдието на една двуколка и да впрягат коня.

10

ист русофила.

преди 5 години

Дрон, дрон, дрън, дрън. Брадясала технология. С оръдие срещу врабче.

9

Анонимен

преди 5 години

Разполага със собствен дрон, които подава информация и видео на 360 . Има голяма скоростелност.

8

Анонимен

преди 5 години

Путин отново изненада кравефермата.

7

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли няма кой да каже ха руснаците че с тия глупости стават за смях ???

6

Анонимен

преди 5 години

Това за 12000 метра е силно преувеличено, нека го намалим на 6000. Иначе машината си я бива.

5

Burzum

преди 5 години

Първи коридор.... Русия ...запазен!

4

Анонимен

преди 5 години

Аман от глупости. Това като го гледам е най-обикновен БТР от 70-те години. За да се свали дрон трябват чуствителни радари и електроника а не дърти оръдия.

3

Бръчков

преди 5 години

Да живее РУСИЯ !!! Единствената спирачка на Американските краварски агресори !!!