29

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияМоля те приятелю бъди така добър да споделяш огромната си мъдрост и безценния си опит на мияч на *** в немските сайтове. Просвети и тях

28

Шабан

преди 5 години

Юруш към Германия. Там парите растат по дърветата. И после ще разказваме как ни дават 9 999 евро без да работим.

27

Кратун

преди 5 години

Поредната фирма-робовладелец. Не се хващайте с такива. Търсете си сами работа. И учете езика.

26

Циник

преди 5 години

Не ме е срам че съм от ромски произход, важното е че се измъкнах от гетото ! Много мои събратя от Столипиново обаче предпочитат да ровят в *** вместо да взимат социални в Германия и да живеят като бели хора!

25

wqw

преди 5 години

Ако си необразован и *** човек напълно разбирам да избереш да заминеш за чужбина и да работиш за 1000 евро. Вярно е, в България ако си такъв никой няма да ти даде тези пари. Погледнете един полет на Уиз еър и ще видите лошия материал остава или отлита (противно на това, как един главоч се беше изказал).

24

Анонимен

преди 5 години

Извод от статията: В БГ е зле, а в Западния трудов лагер може да е още по-зле.

23

привет от Германия

преди 5 години

На който му е тежък гурбета , по-добре да се връща ! На турски има една поговорка -Гурбетин кахрънъ чекемейен , дюняя гелмезолсун !Няма да превеждам ,който разбрал-разбрал !

22

Yudeo= fahist

преди 5 години

...Vsichki bulgari, diplomirani napuskat Bulgaeiya....dori i zaplateni ! ..Na zapad imash progres.....jivot! ..Truda ti e ocenen i dobre zaplaten! V Bulgariya....grabyat teuda ti...Zavijdat na talanta ti...Ne iskat da si dobre....

21

Анонимен

преди 5 години

Когато кравата отбиваше телето, млякото става по гъсто, и баба ми правеше сладолед.Днес по всяко време, може да си купиш някаква химия, която извън студеното си състояние няма вкус, или химията си личи.

20

Сп???нс

преди 5 години

тези нещо послъгват с парите, не ми звучи сериозно да работят за 1100?/месечно в Германистан. Повечето ми познати в България взимат около 1500-2000лв ... Но какво ли се чудя - преди 15 години в Испания даваха 40-45? за 6-7 часа гроздобер и няколко години по-късно се напълни с посредници и чух че вече със зор намираш за повече от 30?

19

Анонимен

преди 5 години

До ЦинковЦинков, днеска кой от вас е на смяна щото звучиш логичен и адекватен, а не като другия - като празна кофа подрънкваща на вятъра ?

18

Циник

преди 5 години

Добре е в Германия-получавам социални помощи и живея в една стая в общинско жилище ,а съседи са ми братя роми и афганистанци.И по цял ден вися във форумите и лъжа,че заедно с жена ми получаваме 7000 евро.Всъщност не 7000,а 9000 евро получаваме.Не вярвате ли?Няма значение-важното е да се правя на вървежен.

17

Yudeo= fahist

преди 5 години

.. Na Zapad, horata , koito ti plashtat sa lubezni i super korektni! ..Rabotish 7h na den....09h...17h....V 10h...15 min cofe time.....v 15h...15 min cofe time! Realno rabotish 06h30 min!...Subota , po jelanie ...dnevnicata ti e 50% poveche....nedelite ili praznik...dvoen nadnik!

16

Sas

преди 5 години

1100 евро на месец минус 300 евро за квартира... За 800 евро е по лесно да имигрираш в София отколкото да биеш път до Германия и да си съвременен роб. Да не говорим, че животът в България е два пъти по евтин, а 1500 лв вече са нещо нормално за столицата.

15

Тъй ще е тя

преди 5 години

Българите бачкат в Германия. Германците идват да живеят в България.

14

Циник

преди 5 години

И аз живея в Германия по-добре,отколкото в родното Столипиново.Тук получавам социални помощи и мога да купя сладолед на ***,а в Столипиново и сладолед не можех да му купя.

13

До 1

преди 5 години

Еми мий си *** и тоалетни щом те кефи .

12

привет от Германия

преди 5 години

"Сънищата ни са в България: тук спим, а там сънуваме"...........................На мене само интернета ми е в България ,по точно не интернета ами сайтовете които посещавам са в България ! Всичко друго ми е в Германия и спането и сънищата и работата и семейството и повечето роднини и приятели !

11

Анонимен

преди 5 години

Интересно, В България консумирам истински зеленчуци в летния период, пресни гъби в качество което средния западен, не може да си позволи. Пия истинско вино и ракия. Лютеница, луканки и др. които западняка не познава ( собствено производство).Ако си полезен, на определна икономическа дейност, имаш достатъчно ресурс, да ползваш модерни технологии и гориво за разумен автомобил.Останалото е опит, се надскочиш, в общества които имат друга житейска концепция.Филм в които не си тежиш на мястото.

10

Анонимен

преди 5 години

do 11 бира в германия 5 евро, в България 2 лева. предполагам неща като кино театър спорт концерти не те интрерсуват, достатъчна ти е миризмата на немските тоалетни.... скотска работа за мизерници като теб...