34

бъъъзз

преди 5 години

Има нещо гнило в такъв ЕС.Условията във всички държави от съюза трябва не да са не с фрапантни разлики,та да няма изсмукване на кадри.Ако условията на труд са приблизително еднакви,никой няма да бяга,а ще ходи само свободно на екскурзии и Ангелакова ще цъфне и върже.

33

Анонимен

преди 5 години

До 31Колегата е прав ..доста си кух. Изобщо нямаш познания да приказваш за тези неща. Ти дори не знаеш, защо е първата емигрантска вълна след 89та. Защото хората са избягали от 50 годишната мизерия на пияни офицери и полковници :) Ако ме разбираш. България пак си е 9 милиона просто има много на запад. Пак и не виждам за какво са ни хора ? Китай ли ще ставаме. В момента е добре процента блага/хора.

32

extremist

преди 5 години

да се изправят срещу сегашния режим, който продължава да води имперска политика - КАКВА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА ВИ ГОНИ БЕ ? ИМПЕРСКАТА ПОЛИТИКА ПОЛИТИКА СВЪРШИ СЛЕД СССР. НА РУСИЯ НЯМА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ДА ВОДИ ТАКАВА ПОЛИТИКА (ИНАЧЕ СЪС СИГУРНОСТ И СЕ ИСКА КАКТО НА САЩ И КИТАЙ)

31

Анонимен

преди 5 години

Е-е-х, трябва да има гей-паради всяка седмица, че някои да се освоождават от напрежението, не да леят тук разни евроглупости.-Козяци, сър! К`во да ги праиш!

30

Тст

преди 5 години

До ПстТи си кух,та вдлъбнат.Всичкото цивилизация-доктори,компютарджии и прочие се изнесе.А тук останаха *** анари като тебе и мене.Това е целта на заниманието-изсмукване наготово на обучени специалисти а тук фелдшери да скачат върху коремите на родилки.И меркел да ни заселва с качествени *** емигранти.

29

extremist

преди 5 години

"Никога няма да забравим!" - КОЙ ВИ КАРА ДА ЗАБРАВЯТЕ БЕ ?

28

Анонимен

преди 5 години

Айде стига вече ***. Всяка година едни и същи щампи четем и слушаме.Щели да помнят, нямало да простят. Голяма работа. Ще помните до едно време, после...А за прошката... Нали бяхте християни май? Христос е казал, че трябва да се прости дори и на врага. И да си обърнеш и другата буза за втори шамар.Християни ли сте или не?

27

Пст

преди 5 години

До 13Сега сме над 9 милиона, но границите не са затворени. Схващаш ли разликата или си кух?

26

Анонимен

преди 5 години

Много страни няма да забравят рускатаа агресия последните 100 гпдини. България да се извини официално, че под диктата на Москва е пратила войски в суверенна държава.

25

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

ДОДа ви обяснят червените форумни.................................................Така е!. Защото ни управлява комунистът Борисов и другите комунисти от шайката.

24

Анонимен

преди 5 години

Чехите са евреите на славянството.

23

Анонимен

преди 5 години

Пролет през август? Цялата история е такава.

22

Анонимен

преди 5 години

А бе помни и не прощавай, ама научи къде се слага пълен член.

21

Анонимен

преди 5 години

Да ви обяснят червените форумни плъхове, че не е имало нахлуване в Чехия, всичко си било нормално.Затова Чехия, Полша, Словакия, Словения, Хърватия, Унгария, Румъния ще са добре, защото там няма червени плъхове.А тук същите тези крещят "Ама защо България е зле?"Ами заради вас бе ***.

20

Анонимен

преди 5 години

А СПОРЕД ГЕРМАНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СМЕ ЗАДНИКЪТ НА ЕВРОПА

19

Анонимен

преди 5 години

До Професор ТюхчефА, не, професоре! Грешките и трагедиите не бива да се забравят, за да не се повтарят.Както казват комунистите; "Нищо не е забравено. Никой не е забравен." И ние така - няма да забравим зверствата на червения режим и терорът над източноевропейците.

18

Анонимен

преди 5 години

"Чехите са евреите на славянството" - думи на Ото фон БисмаркА иначе преди 50 години объркаха плановете на САЩ.

17

Сп???нс

преди 5 години

Сега като имат свобода и кво?Днес слушам новината за "ядрения физик" дето вчера влязъл в Районното в Барселона с викове алах акбар и го застреляха. Та новата версия е че бил хомо , цяла нощ търсил отговор на молитвите си в джамията и алах му казал че е грешник и да иде дасе самоубие.... Честито свободно слово.

16

Анонимен

преди 5 години

Между чехите и поляците,предпочитам поляците.Винаги са били толерантни към нас а и поляк е първият чужденец,тръгнал да ни освобождава от турците-Владислав Варненчек,светла му памет.

15

Професор Тюхчеф

преди 5 години

И ние в БГ сме на този принцип ,, Никога няма да забравим'' и затова никога не се измъкваме от блатото,; за да има напредък е нужно да се прости и забрави, защото винаги има два пътя и не може цял живот да си недоволен от избора , който са направили преди 40 или 400 години.