43

Хасфалт

преди 5 години

Добре че поне съд.с-***, здравната и туризмът са ни номер едно в нашата част от Млечния път. Не може само хубаво!

42

Анонимен

преди 5 години

- Тате, реших да работя в организираната престъпност.- В държавната или в частната?

41

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ТО ИМА ЛИ ДЪРЖАВА?

40

Fallschirmspringer

преди 5 години

""Къде е била държавата преди фалита на "Олимпик"?""" Е, стига бе ,нали това беше част от вероюто на демокрацията и неолиберализма "По малко държава ,пазара ще отрегулират нещата".Това първоначално звучи като мантра ,но в посследствие звучи като отчаян вопъл,особенно като се видят тоталните поражения,при сляпото следване на тази неолиберална теория /ама,че теория/

39

Анонимен

преди 5 години

Абе някой чувал ли е за частно право,от държавно всеки разбира,а и от футбол!

38

Анонимен

преди 5 години

Къде е държавата ли, държавата е какафония.

37

Анонимен

преди 5 години

Напила се е като руснак и е писала във фонтан.

36

Господин Никой

преди 5 години

Фалитите на КТБ И на тази застрахователна компания и то през управлението на ГЕРБ ,доказва още веднъж че те са шайка неолиберални разбойници .Назначили некадърни и крадливи чиновници в управлението на държавата ,избили хиляди животни във Странджа и куп още престъпления спрямо народът ни .та тази шайка разбойници трябва да се омитат веднага от управлението на държавата .Те *** не могат да стопанисват тръгнали държава да управляват.

35

Анонимен

преди 5 години

Браво Румба. На Мачкай Тиквите.

34

Отговор:

преди 5 години

Била е в джоба на марксизма-русофилизма и сталинизма-присвоизма.

33

Зефс от Олимп

преди 5 години

Всички с колективен иск към КаФеНе - то. Щом не можем да си върнем парите от Олимпик, да ни ги върне Агайн и да бъде осъдена. За такава груба служебна грешка се влиза в затвора, и то за много по-дребни престъпления. Та нали КФН трябва да контролира всички застрахователи и банки. Тия къде блеят. Верно се взеха за недосегаеми богове.

32

дд

преди 5 години

Къде беше държавата когато опоскаха и КТБ много добре помня Искров как най нагло лъжеше по телевизиите че КТБ е стабилна банка всички са за разстрел,а сега поредния обир и не стига че опоскаха капитала на компанията а вдигнага и гражданската веднага след фалита,не му стигна на мафиота пожарникар

31

шматка

преди 5 години

Абе всички знаем че в Бг няма кипърски бизнес.Всички тези фирми са с български капитал и кипърска регистрация.Кой стои зад Олимпик

30

акуд

преди 5 години

хахахах всички бсп-ари си мислят, че отново може да са на власт......

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ти си типично БГ теле!!!КФН е под пряк контрол на .............Пеевски както и Цацаров, Тиквоний, ДАНС, МВР и изобщо цялата държава.А Пеевски под чий контрол е само той и още десетина хиляди човека знаят.

28

Анонимен

преди 5 години

Пикаещият във фонтани да не се обажда защото той е в БАНДАТА която докара Тиквата на власт.П.П. Олимпик е клонинг на Бул Инс и това не е тайна нито за Боко нито за службите.Бългaраците пак ограбени от Тиквоний. КТБ-2!!!Ай честитУ на ТЕЛЕТАТА!!!Пак го изберете хайдука от Банкя.Станишев ви беше кофти, СЕГА духайте таратора БАЛЪЦИ!!

27

месара

преди 5 години

другарю, а къде беше държавата по време на "прехода", когато вие и сдс си деляхте мандати от по четири години, когато хората нямаха хляб, когато костов и виденов фалираха държавата България, когато...............? А ДРУГАРЮ???

26

Що, а ти къде беше

преди 5 години

А ти като задаваш тоя въпрос, къде беше при фалита на КТБ?

25

Стою

преди 5 години

Докато всеки у нас се занимава с това , което не разбира , живота н ще бъде с обратен знак.Лошото е , че не друг , а ние сме си виновни - три мандата тъпизъм и падение.

24

Анонимен

преди 5 години

"Държавата" е била там, където е била винаги-да щави до кpъв бедния човек и да си затваря очите пред богатия!