9

48362518

преди 5 години

Ей ,че хубави хора са тия румънци , как се организират срещу елита на държавата ,бият ги ,убиват ги ,затова и са достойни за уважение ,къде сме ние ,кога ще стане така ,че да идем в София и по този начин.

8

Дивия изток

преди 5 години

Нашите протестиращи са по морето сега, ядат кюфтета и пият бира...България ще почака с корупцията да се захлади малко

7

до 1

преди 5 години

Ние отдавна сме скопени.

6

Unufri

преди 5 години

Избират си ги и след няколко месеца излизат на протест да ги свалят. И след това пак си ги избират. Не разбраха ли братята румънци, че червената чyма е универсално зло! Никого нищо добро не чакай от комунист, още по-малко ако е обсебил властта.

5

До 3

преди 5 години

Кефят те убийствата без съд и присъда - от семейство Каскетови ли си?

4

Пхахаха

преди 5 години

Теа се топят бе - вчера беа къде сто бона - до вторник - среда и ще им заспи револуцията

3

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Румънците някога убиха Николай и Елена Чаушеску. И сега може същото да се случи с новите крадци на румънския народ.Румънците са много по-смели от българите. Българите все още биват разделяни от различни партии. Народа трябва да се абстрахира от партиите и да накаже всеки държавен корупционер, независимо от това коя партия си е разперила чадъра над неговите кражби..

2

Даскала

преди 5 години

Долна работа !Това са хора манипулирани отвън!Не може всяка година да има избори , смешно е!Хвана ли се за корупцията !Че тя в Румъния е цвете в сравнение с България или с Германия , Италия и т.н. За САЩ да не говорим - там нещата с корупцията и престъпността са необратими и огромни!Но от десните друго освен погроми и жажда за власт друго не се очаква!

1

Анонимен

преди 5 години

Хайде и ние..