46

Анонимен

преди 5 години

Ама къде са тези деца дето търсят салам по цял ден,наоколо само кучета!А агънцетата ги продадохте на арабите!

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Че си умен, умен си. Всяка твоя дума го доказва. По твоята логика дай да тровим и крадците, и тютюнджиите дето тровят всичко около себе си с порока си - всъщност те са убийци, да трепем и наркоманите, и пияниците, и тия дето пикаят по улиците, ония ***, дето уж не са кучета, но до три през нощта крещят, псуват, източват бензин, що не идещш да им напълниш гърлото с отрова, а, умнико! Има ги, нали? Тъпнь0 фуклив...

44

Анонимен

преди 5 години

Собствениците на домашни животни се съветват да разхождат любимците си с намордник.По закон всяко куче след определни колограми в повечето общини е 10 трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕНО извеждане с намордник и къс повод.Ако се спазва закона няма да има отровени кучета ако не това няма да спре.

43

ИначеОбичамЖивотните

преди 5 години

Няма да коментирам новината. Само за компетентните форумци ще кажа, че от години не съм се наспивал като човек, защото през ноща около блоковете лаят кучета и спасение няма. В три часа през ноща, ей така от нищото, някое надава вой и от там всички помиари в следващите 20-30 минути не спират да се дерат. Не мога и да си затворя порозореца, защото е топло. С тапи за уши не се спи. Бабичките ги хранят, ама те са глухи и не им пука. Стрелял съм ги с въздушната пушка, но няма ефект. Сега си търпя..

42

Анонимен

преди 5 години

Засега изрoдът тренира с деца и кучета, утре ще започне да трепе и възрастните хора. Колкото по-бързо се намери този и се вкара в затвора или психиатрията, толкова по-добре за хората.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Ами, има полиция за тази работа. Освен ако злодейството не е работа на служебно лице или ловджия от дружинката. Там трябва да се търси. И при нас имаше подобен случай преди години. В три раза намериха ***. Тежко му се случи после.Просто търсете.Иначе ще закъса някое детенце.Такива са безразсъдни. Щом може да убие животно, което не го напада, той може да убие и човек.

40

Анонимен

преди 5 години

До 3иИма едно нещо... закон го наричат. Прочети го.

39

Анонимен

преди 5 години

Утре същият този ***, ще нападне дете, защото детето много шум вдига.

38

Анонимен

преди 5 години

Метереолозите от 4 лапи и те са закъсали за пари и са решили да напомнят за себе си търсейки медийно внимание и грандиозни скандали за да си получат парите, ей спрете се бе терористи-природозащитници.

37

преди 5 години

"Собствениците на домашни животни се съветват да разхождат любимците си с намордник"ТОВА НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО , а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И не само когато има отрова - ВИНАГИ

36

Анонимен

преди 5 години

*** диваци сме....За тези, които пишат за нападащи кучета и как трябва да се убиват. А за кучетата спасители, кучетата водачи, кучета пазачи и тях ли да избием?Шофьорите убиват много повече, да вземем да ги избием и тях?

35

Анонимен

преди 5 години

не се пише "тровене" а "отравяне".

34

Анонимен

преди 5 години

Краварите от военните бази изпробват нов вид Новичок върху бездомните кучета.

33

Стеф

преди 5 години

До Анонимен 33Ти сериозно ли?

32

Анонимен

преди 5 години

Да беше сложил отровата в детската градима - изрoдът по-бързо щеше да се справи с децата. Сега кучетата са му попречили.

31

Анонимен

преди 5 години

Отровата е оръжието на страхливците - от край време е така. В случая страхливците се опитват да тровят децата ви, а вие се радвате? Докъде стигнахме!!!

30

Анонимен

преди 5 години

След като общината не прави нищо да ограничи бездомните кучета и котки, то накрая на някой му писва и взема нещата в свои ръце. А екозащитниците да си гледат роботата

29

аз

преди 5 години

Такива трябва да ги режат на парчета! Баси ***!

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонименособено креМвирши.

27

Реалист

преди 5 години

Най-вероятно някой психар се опитва да отрови децата, но сасега е успял само кучета да отрови. Въпрос на време е да постигне целта си.