160

не няма "чадър

преди 5 години

"Димитър Желязков е бизнесмен с легален бизнес, с три изрядни фирми, които развиват напълно законна дейност", заяви пред Нова телевизия в качеството си на вицепремиер и вътрешен министър в Борисов 2, шефката на кабинета на премиера в сегашното правителство Румяна Бъчварова." ----------това е след спора за " паркомястото" в Слънчев бряг пита се как за 2 години Димитър Желязков от изряден бизнесмен се превърна в един от топ престъпниците в България . Или просто си е дружка с ББ

159

Анонимен

преди 5 години

ти не си престъпник ти си мазен и нагъл престъпмпник на квадрат всички като тебе които си плащат на съдии и прокурори се чувстват като защтитените животни не може да ги обстрелваш

158

Анонимен

преди 5 години

По този могат да се напишат няколко дисертации по антропология.

157

Анонимен

преди 5 години

ама какво съвпадение само ,човека е бил съвсем случайно там.

156

Стана ясно

преди 5 години

*** напираше бясно да бута властта Били са наясно че предстои разкриване на схемата - БСП и мафията в единен строи продават дрога на децата ни Ми власт няма да види...

155

Анонимен

преди 5 години

Някой още помнят как Илия Павлов с едната ръка градеше параклиси, а с другата затриваше цели семейства ... и после какво му се случи.Защото ГОСПОД РУШВЕТИ НЕ ПРИЕМА !!!

154

Анонимен

преди 5 години

"Визия за България". Защото сме социалисти!

153

Анонимен

преди 5 години

А тоо *** на снимката как мяза на Калоянчев,а?

152

БСП

преди 5 години

Очите и Бенчев . Няма се предавате!!!Нима останалите са СВЕТЦИ? Аз не съм чул Нанов@ и БОКО са станали светци. Е, не може милионери в офшорки да си купят дом в Рая. Нали?

151

Кака Радка

преди 5 години

Човекът е социалист.Просто е помогнал на друг човек в беда.Ако Бенчев беше капиталист никога нямаше да помогне и да прояви съчуствие.А вие само го обиждате.....Срамота!

150

Анонимен

преди 5 години

На коментар 127 си направих екранна снимка...шедьовър,баце,шедьовър...4 пъти го четох,и още се чудя : що каза тоо бре?

149

Анонимен

преди 5 години

Тоя е по-голям престъпник от Очите

148

южния плаж

преди 5 години

абе бенчев, няма се махаш от бсп.да се маха нинова.абе, как ще се предаваш? я, малко мъжката. имаш автомати... сещаш се. плътно до очите.Митьо Очите - президент на българи и роми от Несебър до Индия!!!Е, б***х я в милионерк***т@!!! Тя ще казва, кой да се маха!?

147

Манолски

преди 5 години

толкова каръшки случайности на този благ и почтен човечец. Просълзих се

146

БУНАТА

преди 5 години

БЕНЧЕВ - ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ И ИМПЕРАТОР НА ВСЕЛЕНАТА!!!тОЧКА!!!

145

Анонимен

преди 5 години

Ти да ставаш, не е задължитлено за другите нормални хора.

144

Анонимен

преди 5 години

Бенчев за Очите: Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник?Ти си престъпник, още преди да започнеш да говориш.Ако има безпристрастни прокурории полиция, отдавна щеше да си в затвора.

143

ПЛАКАМОТО

преди 5 години

Бенчев - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!!!

142

нинннн

преди 5 години

Нинова направи грешка. Започна да лае по баницата, която до вчера дъвчеше.Аз не виждам разлика между този хуманоид, Боко и Нанов@.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИМАТА?приликата е ясна - мил'ио'не'ри, кр'@'дци, пр'ес'тпн_и'ци.чудя се брюксел, кога ще каже за офшорките на Б'ОК'О и Н'И'НОВ@? Кога?Какво стана с диска с милионерите дето Меркел даде на ГЕРБ?Изчезна!!!Всичко се знае.

141

999999

преди 5 години

Ако Бенчо Бечев разполага с такава власт , че да е не досегаем , какво ли представляват батковците и каките му в НС ,