30

Анонимен

преди 5 години

Нашичките не са яхтсмени, а колекционери. Ако видиш някоя яхта по Черноморието тя обикновено е закотвена на 50 метра от брега за да се фукат или плава нанякъде на двигател, а не на платна понеже е неразбираемо как става тая работа.

29

Анонимен

преди 5 години

В бг богати са само мутри крадци робовладелци

28

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуРазбира се приказките ти са неадекватни. Не направихме нормален преход от централизирана към децентрализирана икономика. Капитала се натрупа по абсолютно престъпен начин. И да има някой успял по честен начин (зависи какво се разбира под успял) той е чиста капка в морето от тиня. Всъщност досега съм установил, че нашите "работодатели" ако не те видят да се щураш като муха без глава целия потен и омазен носещ тежък товар за тях ти не работиш. Те са скарани с автоматизацията на труда.

27

До 27

преди 5 години

Смешен тия с заплати над 10 к масово са крадци мутри необразовани а не богатите хора както ти ги наричаш от 000000,1 от всички не са откраднали тия милиони

26

До Ултра комундето

преди 5 години

За целта трябва да дочакаш третото пришествие на "братушките" си ... По вероятно е да се събудиш и да установиш, че си се отвил ... !!!

25

До 27

преди 5 години

Средна класа в бг си със заплата под 2000 лв по твойта логика дори главния секретар на мвр взимащ под 2000 лв е бачкатор значи и ти си бачкатор

24

зевзек

преди 5 години

До Анонимен 25"Не е истина човек от средната класа с заплата 500 1000 лв ще си купи яхта след милиони години." ... ей смешен , със заплата под 12-15к си най-обикновен бачкатор :) ... средна класа е над 15К заплата :))) . яхтите са за богати хора с доходи над 1,5-2,0М .

23

Анонимен

преди 5 години

За три мандата крадено, доста от гербаджииге направиха милиони. Не е само Еднокну мия им Вожд.Надму аха по крадено и БСП, но то е не защото последните са много честни, а защото просто по тяхно време Европа не изсипва шв милиарди, които да потъват в джобовете на Суджуците. Ама с тоя *** народ може и повече.

22

Анонимен

преди 5 години

Не е истина човек от средната класа с заплата 500 1000 лв ще си купи яхта след милиони години.А колкото до яхтите купилиса си ги гербаджийте другите българи искат да им се вдигнат пенсиите от 200 на 300 500 и заплатата от 500 на 1500 2000 но не става затова ще има нови избори и нов премиер

21

Анонимен

преди 5 години

С откраднатите пари ит нашите данъци някакви еднодневки се мислят за турбо бизнесмени, но скоро разбират, че с тези пари много кратко се живее и колелото се върти! Няма честни пари в БГ

20

Анонимен

преди 5 години

Кументатурти както винаги са връхтъ. Кат чуят "яхта" и вече милиарди им се мрежделеят пред очите. Да не каже някой "самолет", че съвсем я вапцахме. Ама в слаборазвита държава с неграмотно население е така - технологиите и машините им се видят като чудо, особено ако са малко по-лъскавички и шаренки. Между другото нас ни е страх от водата и въздуха. От хиляда и кусур години никога не сме развивали корабостроенето и корабоплаването с изключение на периода на "комунизма". Да не говорим за самолети.

19

Анонимен

преди 5 години

Напоследък съм забелязал, че родните ни червенушки са решили, че ако някой прави много пари трябва да ги рададе на хората ... щот ей тъй. Та да ви питам, вие луди ли сте?

18

Анонимен

преди 5 години

Червените пак църкат като мишоци каквито реално са. Как хората били направили пари, ами със сигурност не е като си седите пред компа и чакате на партията майка да ви дундурка пак като едно време.

17

Анонимен

преди 5 години

На тези яхти нашенски политици джиткат белот и порят млади моми, като рибки.

16

Анонимен

преди 5 години

"Едната яхта я е купил Митьо-ОЧИТЕ!"Щял да "разцъква" с нея из турският затвор.Там имало канал ............щот в бг затворите няма море та за това не можело сам яхта да вкараш............ХА-ХА-ХА.

15

Анонимен

преди 5 години

Яхта е лодка над 25м!!!Всичко останало е МОТОРНИЦА!!Моторница като тази на която *** поливаше катерицата на оная Швепса!9 милиона еевро за 5 лодки ЗНАЧИ че петима *** са си купили моторници 15-18м.П.П. И пишете че е платена РЕКЛАМА на Сън Сийкър!!!!!П.П. Яахтите са най-късият път към банкрута.А тази мантра с отдаването под наем е ПЪЛНА ДИВОТИЯ.Ако беше далавера фирмите за менъджмънт щяха да вземат кредити и да "отдават" ама НЕ, искат да "отдават" вашите лодки.

14

Анонимен

преди 5 години

Едната яхта я е купил Митьо-ОЧИТЕ!

13

Анонимен

преди 5 години

За да може да се изплати една яхта трябва да се използва целогодишно на черноморието няма тази възможност, така че е умен ход това де не на черноморието.

12

Ели

преди 5 години

Можем, но не в БГ.Не ви завиждам, вие си носите Кръста, секи си плаща цената.Това е разликата между потомствените комунисти и пазарната конкуренция.В БГ такава няма.Има - кой продаде БГ, за колко, на кой политик си роднина, зависимости?Ако имаш честен бизнес не се хвали, че току виж някой ти завидял.Чужденците ги отблъсквате, защото сте корумпирани, като се почне от общинска администрация до високите етажи.Затова честен, голям инвеститор бяга от БГ, дори и с печалба!Със Здраве!

11

Анонимен

преди 5 години

Някой ми беше казал че ако имаш врагове най добре им подари яхта така ще ги скараш в големи разходи много бързо.Т.е. не съм почитател на това да подържам яхта.В случая обаче става въпрос очевидно за бизнес с яхти като се отдават по наем,затова и тази бройка .Аз мисля че е малко особен бизнес но ако има добра организация може и да е окаже печелиш добре.Ами да му пожелаем успех с инвестицията, но го опредено влиза в рисковите инвестиции това.Лично аз не мисля че яхтите са лесно въвръщаема инвест