40

Оо

преди 5 години

Комисия за защита ОТ конкуренция!!.

39

Паметлив

преди 5 години

Запомнете тези имена!"Лукойл България", "Еко България", "Нис Петрол", "Петрол", "Синергон Петролеум", "Ромпетрол България" и "ОМВ България"

38

Анонимен

преди 5 години

До 36Не си много добър по математика

37

Кривондел

преди 5 години

Ха сега де!А бензиностанциите на големите, които продават на СЪЩИТЕ цени покрай тия на Марешки - тях ще ги шляпат ли, или не?

36

Анонимен

преди 5 години

Зареждам само от марешки вече 1 година.Няма да заредя от друга бензиностанция !Ако ще и да се изравнят цените, няма да налея от другаде, защото това е единствения депутат от който съм видял някаква полза (колкото и популистко да звучи).

35

Анонимен

преди 5 години

zna4i 17500000 mu e oborota za minalata godina(oficialniq)???bravo!! oba4e gi e vzel ot drugite!

34

Анонимен

преди 5 години

Вън пияните ватенки и бояришници от Бургас.

33

реалист

преди 5 години

От много години не зареждам от Лукойл, защото не плащат данъци в страната."Митьо Очите" на властта използва държавните служби като бухалка и средство за рекет. Само това може. Не харесвам Марешки, но съм против това, което прави държавата. НЕ СЕ НАМЕСВА КОГАТО ЦЕНИТЕ СА ВИСОКИ, А КОГАТО СА НИСКИ И СЕ "ОЩЕТЯВАТ" БЛИЗКИ КРЪГОВЕ ОКОЛО ВЛАСТТА. ОСТАВКА!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Предлагам всеки от вас да направи следното:Да отиде на някоя от водещите бензиностанции и след зареждане да изиска измерване. Те са длъбни да извадят един метален мерител и да налеят точно количество. Налагайте им тормоз. Нека показват всеки литър! Мачкайте мутрите! Край на мутрите сега!

31

Анонимен

преди 5 години

NAI-LOSHO E KACESTVOTO NA TEZI,KOITO SA SE OPLAKALI--DA NE ZAREGDA NIKOI PRI TYAH.

30

ПЕНКО

преди 5 години

В БГ САМО ДОБЪР СНАЙПЕР МОЖЕ ДА РЕШИ ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ !!! АКО ДУМ-И НЯМА ЗЛАТЕВ; ДУМ -НЯМА ГРИШКО; ДУМ -НАМЯ ГО ЧЕРЕПЧО-СИН ; ДУМ- НЯМА ГО ПРЕМ.ЗАЩИТНИКА ИМ И ДУМ...ДУМ...ДУМ... ПОДСИГУРЯВАНЕ !!!: ПЕТРОЛНИТЕ ПРОДУКТИ ЩЕ СА УДОБНО ЕВТИНИ !!!! НО АЗ СЪМ ГАД И ИСКАМ ...ДУМ...ДУМ -ЗА МАЙКИТЕ ИМ !!!!!

29

йхжб

преди 5 години

Ми то решението е просто.Спирайте да зареждате от тия бензиностанции дето са подали жалбата и толкоз.Горивата били без документи за качество?!?! То на Лукойл като са с документи за качество е..баси качеството!Нафта та дрънка.....двигателя от нея.

28

малко размисли

преди 5 години

Заглавието трябва да е "КЗК погали Марешки и го направи да изглежда положителен герой". Сега няколко дни ще се говори за това, което, както каза преждекоментиращ тук, това си му е реклама на бензиностанциите, а после само Марешки си знае колко дълго ще изтъква този факт, как видиш ли той е света вода ненапита и държавата иска да го мачка.Не ме разбирайте погрешно. Не защитавам негласния картел между другите вериги, ама и при тях и в случая с Марешки - държавата куца, а ние потребителите спим.

27

Стамат

преди 5 години

Всеки петък след обяд, двете коли до горе! Едната е дизел, другата бензин-газ. Всеки път при Марешки, другите да лапат мухите! При тях няма и течност за чистачките да си купя даже!

26

Анонимен

преди 5 години

Ликойл да покажа защо е на минус поредна година! Мръсни крадци! Вън руската мафия от ЕС!

25

Анонимен

преди 5 години

Всички на протест срещу водещите монополисти! Да ги изринем от държавата! Не ни трябват руски мафиоти! Марш!

24

Анонимен

преди 5 години

И после нямало картел !?!Кирчо влез в час! Имаш ли понятие какво значи картел? Навсякъде в Европа цената е над 1?!Марешки е под руска протекция и му се продават горива под пазарната им стойност. Така руснаците осъществяват подривната си дейност у нас!

23

Анонимен

преди 5 години

Никой да не купува от водещите монополисти! Мръсни гадове! Тотален бойкот!

22

IYI

преди 5 години

Пазарна икономика?!

21

Некъф

преди 5 години

Как се мачка конкуренциата по български. Не се наядоха на пари ейййй.Един се намери да продава по евтино и го смачкаха ама ние си търпим. Няма проблеми. Вместо да скочим и да го защитим. Шо, е така плащай по 3 лева за нафта и недей да мрънкаш РОБЕ БЪЛГАРСКИ!!!ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ, ВИЕ СТЕ ЗОМБИРАНИ РОБИ !!!