58

Мнение

преди 5 години

"...Резултатът бе обявен - 19 мъже от обкръжението..."Не бъркайте мъжете с "батки" - мъжете работят, изхранват семейство, помагат, грижат се за близките си и са възпитани хора. "Батките" всички ги знаем какви са!

57

Анонимен

преди 5 години

"Е ти съвсем за балъци ни взе! Този твой познат е имал 5 000 лв. заплата!! "Моят познат беше с офицерско звание. После уж демилитаризираха полицията и ги направиха комисари, но нормалните хора се сещат. Не е лесно да си пpоcт, очевидно...

56

Христо

преди 5 години

Хаха...Сигурно го търсят както търсят Брендо,Галеви и десетки като тях.Търсят ги,а те си живеят спокойно,развиват си престъпните бизнеси и си харчат парите от тези бизнеси...Жалка,пропита от корупция и некадърност държава...

55

Анонимен

преди 5 години

Някои престъпници са на лечение в чужбина, някой с вериги, вързани за леглото в затворническата болница.Пранги, пранги им викат! До един за наглите ***! СВИКВАЙТЕ!

54

Анонимен

преди 5 години

В България има толкова много полицаи на глава от населението, че накрая почти всеки гражданин има по някой роднина, който е милиционер. Репликата "роднина, милиционер" (от един стар филм) се превърна в "роднина, роднина-милиционер"... И така накрая дожовяхме време в което даже и да кажеш истината за полицаите в България, все ще се появи някой недоволен, защото ще бъде казана истината за някой негов роднина хрантутник в униформа.

53

Анонимен

преди 5 години

(един познат полицай взе близо 100 бона)Е ти съвсем за балъци ни взе! Този твой познат е имал 5 000 лв. заплата!! Казвай кое районно ги дават, да се цаним!

52

Анонимен

преди 5 години

https://dnes.bg/crime/2017/11/10/dvama-policai-ot-strajica-osnovni-figuri-v-banda-dilyri.358887Държавата на мафията, двамата полицая върнати на работа.

51

Сано

преди 5 години

До 46 -приятелю койчо има предвид-автомат калашников,но ти явно нямаш познания към оръжията.

50

Анонимен

преди 5 години

Е това е държава да те хванат с 70 чувала трева и да те върнат на Работа по бързо да се махат герберитееее. https://dnes.bg/crime/2017/11/10/dvama-policai-ot-strajica-osnovni-figuri-v-banda-dilyri.358887

49

реалист

преди 5 години

Един въпрос към Аргумента на МВР: Защо след като ще има акция не се започна от Митьо Очите и след това останалите, а се остави да избяга и се направиха някакви безсмислени арести на малките рибки? Още ли мислите народа за глупав както бившия Сикаджия каза: аз съм *** и вие сте прости? Оставка!!!

48

Анонимен

преди 5 години

"Тия глупости за световната банка ,реши да ги пишеш щото нищо нормално не ти идва на акъла ли ?"Явно си изпуснал новина от преди няколко дни. Даже и тук в този сайт бяха я пуснали тая новина, ако не ме лъже паметта. Примерно разгледай от преди 1-2 дни статиите тук в сайта. Никакви глупости не са. Това си е самата истина. Нашите полицай са тия за които се дават най-много средства. После КНСБ опита да замаже, като посочва само заплати, но забравя за осигуровки, 20 заплати при пенсиониране и т.н.

47

Анонимен

преди 5 години

Време е Тиквата да си ходи вече, миналата година хванаха в град стражица двама полицая с 70 чувала марихуана който закрилят 5 дилъра на дрога, тази година тихо мълкоммм са върнати на работа е наистина няма такава държава, държавата на баи уичец

46

Бесен

преди 5 години

МВР,прокуратурата и властта са толкова жалки и некадърни,че могат да показват мускули само на безпомощната 50-килограмова кметица Иванчева като я разхождат в окови.А пред истински престъпници като този на снимката,се навеждат,целуват им ръце и ядат трохи от тези ръце.Жалки!Жалки!Жалки!!!

45

До 60

преди 5 години

Тия глупости за световната банка ,реши да ги пишеш щото нищо нормално не ти идва на акъла ли ?

44

SS

преди 5 години

може ли сутрин рано да стана и да гледам тая крива муцка в всеки *** онлайн вестник.Направете го президент, в *** и това е супер вероятно.Минавам на хартиен носител от днес.Това общество става все по уродливо.

43

Анонимен

преди 5 години

"Да кажем си на 50 и няколко пенсионирана кука с една мизерна пенсия ..Имаш жена ,деца ,сметки ...ипотека ,кола"Световната банка (уважавана институция с железен одит) каза, че нашите полицай са сред тези за които се заделят най-много средства. Пенсионират се рано, взимат 20 заплати (един познат полицай взе близо 100 бона). А цял живот държавата му беше поръчител за кредити. Всеки бивш ушак работи я в СОТ, я нещо друго. Да ги ожали човек с "мизерната им пенсия"...

42

saki

преди 5 години

Бях малко момче в началото на 90-те. Още тогава 92-93 Куката в Плевен и Очите по морето ,бяха известни. Сега вече 26 години по късно тези двамата продължават ,да тероризират обществото по същия начин. Това е безумно.

41

Анонимен

преди 5 години

Кеф ли ви е да гледате престъпничката Иванчева (дето щеше да става майка ин-витро), защото на мен ми е страшен кеФФФ!Така ще е следващите сто години, СВИКВАЙТЕ!

40

анонимен

преди 5 години

прав си то бая хора от мутрите са във власта що и Митко да не стане следващия премиер

39

Анонимен

преди 5 години

Че какво го вълнува може и на канарите да е гледам имаше едни се изписаха за умрели та се оказаха. лондон смях пари правят