27

скандално

преди 5 години

Как ще е без силно МВР,прочетете доклада на световната банка където се казва че за полицията у нас се отделят най много пари и привилегии от целия ЕС!!!а защо полицията не работи тогава и за какво са ни толкова скъпи и многобройни търтеи !?

26

jordangetsov

преди 5 години

Той никога не е крадил - вземал си е всичко законно, мирно, тихо и почтено. Давали са му - вземал е ! Такава е системата.... Беден ли си, богат ли си - не е "приятно " да те оберат.Друго си е все пак, да отарашат такива, дето имат по 600-800 лева за дребен харчлък, " в чантичката"... И трябва по-често да им се случва , / така си мисля/, че белким вземат по- сериозни мерки срещу битовата престъпност!!!

25

Sherlock Holmes

преди 5 години

Абе Тавариш ташко, не се разбра откъде са влезли, разбили ли са вратата. Сложи някоя камера за достоверност! Така подозирам, че са взели само данните от банковите сметки на съпругата и току виж - да не се окаже, че сметката е набъбнала с 10 милиона рубли - това са около 200 хилки $. И после, ето ти оправдание. Я разкажи и как бьiло на бузлуджа

24

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Прав е човекът , че не е нормално всеки ден да обират семейства докато спят - не мога да си представя чувството за безсилие , което изпитват жертвите.

23

Анонимен

преди 5 години

Важното е че ушев не е чувал за обири, чрез упояване с газ. И второто важно нещо е, че явно този газ сваля кръвното, добре е за хипертоници.

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

НЕ ВЪРВИ НА ХУБАВО ТОЗИ СВЯТ. ПОЧНАХМЕ ЕДИНИ НА ДРУГИ ДА СЕ КРАДЕМ.

21

Зозо

преди 5 години

ДАНС да проверят от къде са преводите в руските карти на жена му! С гаранция са от ГРУ и Газпром. За това постояно мяка от ТВ за Белене и Южен поток и Крим.Също така да проверят руската карта на Волен! Последно е теглил рубли в Крим.

20

Активист на БКП

преди 5 години

Не можете да унищожите социалистическата идея . На другаря от Шумен му подпалихте апартамента,на другаря Ерменков му окрадохте имуществото ! Но социалистите сме непоколебими и ще победим !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Вземи си сложи една табелка на вратата "Депутат", че да знаят крадците да не те обират. Те от къде да знаят че са обрали шефа си?

18

смях

преди 5 години

Каракачанов не го обират, защото и той ги изяжда. Валери не го обират, защото е адски тихо при него и всичко се чува. А Волен. Ха, Волен. Волен не го обират, защото може да им вземе жените на синовете. Д

17

Анонимен

преди 5 години

Агата Кристи само може да му завижда на другаря Ерменков за богатото му въображение... а може би сега е момента да започне да пише криминалета.

16

смях

преди 5 години

Бойко не го обират, защото като влезнат в къщата му, Бойко обира крадците. Пеевски не го обират, защото той ги изяжда.

15

Анонимен

преди 5 години

Само някакви бедни рубладжии са били тези крадци. Рубли са търсили в портмонето, ама като не са намерили, са взели руските карти.

14

Зозо

преди 5 години

А 1996г. като обрахте народа беше хубаво нали. Мръсен ***, глад за вас и лабуть!!! Окрали му часовника, 400 евро и 10лв.?! Като за агент на КГБ, женен за рускиня нищо не е!

13

Анонимен

преди 5 години

Я му сложете няколко полицаи като дневални. Да му пазят апартамента денонощно. Да си сложи камера, сот и каквото друго има. По-надеждна входна врата. Сам си е виновен. Да не реве, че полицията му виновна за липсата на безотговорност. То от политик и отговорност някак си не става.

12

ssh22

преди 5 години

Я виж ти! Обрали депутат. Винаги съм си мислил, че крадците не се обират един-друг. Крадеца вика - дръжте крадеца :)

11

Анонимен

преди 5 години

А госпожа Таскова калко карти е имала и колко от тях са били руски - 50 ли ?

10

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на всички от БСП да спечелят изборите!Иначе няма как да се отървем от тази диктатура и криминалитет.Преляха чашата.

9

Анонимен

преди 5 години

Защо Бойко Борисов не го обират. Ами защото е беден като мишка и няма дори едни женски *** в спалнята си.

8

рубашка

преди 5 години

С "Новичок"?