36

Анонимен

преди 5 години

Абе на чист БГ - забравили как се лети с вертолет. Кви са тея научни изречения за рефлекси и незнамквоси

35

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 26 200 Апачи и двеста Юрофайтър...Чакай бе , ние е сме малка държава. Ще закрият слънцето.По две бройки ни стигат.

34

Така е

преди 5 години

Така ще стане , ако закупим и самолети за милиарди. След някоя и друга година ни пари , ни самолети.Помнете ми думата.

33

Шопо

преди 5 години

Как не ви е срам ,бе престъпници ! Момчетата си рискуват живота летейки на тия ковчези,а вие тях изкарахте виновни ! Жалка герберска пасмина !!!

32

Молба

преди 5 години

Летенето и авиоцията не са като футбола всички да разбират от него. Тук некакъв за колело пише, други що да се летяло, трети вертолетите бръкми били... А става въпрос за много пари и непрекъснати тренировки, защото зависи човешки живот...

31

Анонимен

преди 5 години

Тя държавата ни умря, те за самолети и охрана на небето говорят. Дреме ми дали небето се охранява, ако ще и арменския поп да прелита не обезпокояван над нас.

30

Така е

преди 5 години

До Колоездача 25 Единствения правилен коментар е твоя , приятел. Всичко друго е ***. Наистина никога чавек не може да загуби умението да кара колело или да плува.Така е и с умението да караш кола или хеликоптер или да правиш секс.Абсолютно *** извод.Хеликоптера е изпълнявал задачи преди да падне и изведнъж пилотите загубили рефлекси.Нещо на извънземни ми мирише.

29

Кратун

преди 5 години

Моля някой да преведе какво значи загуба на рефлекси на двама пилоти и как се стига до това състояние. Да не искат да кажат, че са забравили да летят? А пилотите на изстебителите дали помнят още как се лети? Защото ако е така, и най-скъпите самолети да им купим, каква полза?

28

русофобчета,

преди 5 години

ми купете си Апачи бе,кво ми стенете?!

27

хииийяаааа..

преди 5 години

Тик.вата да купи Апачи - хиииияаааа...

26

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно, че причина за катастрофата е слабата подготовка на пилотите и малкото летателни часове. И нови въртолети и самолети да се вземат, ако се продължава по същия начин, резултата няма да е по различен. Миналата година нали разбиха един нов въртолет в кораб.

25

Анонимен

преди 5 години

Представете си как небето се охранява с 200 апачи и 200 юрофайтър ---- ей сега да им гш докарат ще им трябват 5-г да се вдигне всичко на ниво ---да могат да се опрат на турски ,американски и руски пилоти ,ама тая няма как да стане и в сънищата на ,,огромен войвода,,

24

Колоездача

преди 5 години

Веднъж научиш ли се дс караш колело, няма как да ззагубиш рефлекси може да паднеш ако си пиян или надрусан

23

Пилат Понтийски

преди 5 години

Измих си ръцете

22

Анонимен

преди 5 години

До Кирето! Сега у студентски ли си бе Кире?-:)

21

Анонимен

преди 5 години

С 31млн. ще кърпяг и ще падат до като и последния пилот не падне или духне на някъде..

20

Кон

преди 5 години

Не е ли подозрително бързо написан крайния доклад? Хората разследват с години, нашите специалисти го завършиха за месец. То виждам, че даже тук на форума е ясно, че причината е в загиналите и е изяснена още преди написването на доклада.

19

Анонимен

преди 5 години

Когато липсва нальот рефлекси и умения се губят. Пилотите са едни от най-често изпитваните по професия точно поради тази причина.За частни пилоти, като мен, се изисква минимум часове нальот соло и с инструктор за поддръжката на правото по всеки подвид летателен апарат или изпит на всеки 2 години.За професионалните пилоти, минимумите са на 6 месечие и са задължителни определени упражнения.

18

чарли

преди 5 години

Статията е написана за учениците от 3 клас на началното училище.Загуба на рефлекси,/да дишат или да се пазят от изгаряне/ ?

17

Ееее

преди 5 години

Кееееф - ами купете нещо дмериканско бе-беееее,беееее...