257

панко тръмпов

преди 5 години

doStominГрешиш,млади човече.Точно в стр.браншв цивилиэования свят се работи 8часа.И много добре энам че,един стр.обект нее поточна линия но,не се спира эа поцигара или ей така просто да починем малко,или да пием по кафе..

256

Анонимен

преди 5 години

гурбетчия

255

Гробокопач

преди 5 години

Българският Саракт, ще въведе поетапно Държавата в икономиката и ще върне своите изгубени Деца. Това е и първата му идея на Спасението. В нея, я няма ролята на Бойко като Спасител!;)))

254

Анонимен

преди 5 години

"Започва работа в 8 часа, приключва в 18. Има и един час обедна почивка." -- 9 часа на ден. Това не надвишава ли работната седмица в UK ?

253

Анонимен

преди 5 години

Не знаех че гур,.бет чия е *** дума.Учиш докато си жив. И ненаучен умираш.

252

Анонимен

преди 5 години

вместо да реве за съдбата на горкия български гъ з арбайтер от турски произход да погледне положително - половин милион турци по-малко от началото на демокрацията. Станаха мини малцинство и не могат да ни мътят водата. Останаха само *** дето викат че са турчин, но те са прекалено глупави за да навредят ефикасно.

251

Анонимен

преди 5 години

Гурбетчия = болен, беден и разведен.

250

stomin

преди 5 години

До панко тръмповмисля не избра правилният бранш по начало ефективния труд в строителството е около 6 часа другото е... и не само в България за другите примери си прав за съжаление а поточните линии... ами те са си навсякъде такива и няма мърдане

249

Анонимен

преди 5 години

Българин е този, чиито деца ще останат в България. Ако идеш "там" и децата ти станат испанци, то ти не си българин. Ако дойде македонец тук, и децата му станат българи, то той е повече българин от нашенеца.

248

Анонимен

преди 5 години

До 249 Споко бе комплексар, ако се държиш добре ще ти стана кум!!! Петела е от мен.-Ти добре ще му станеш кум на циника ама аз пък искам да ти стана ОРТАК !!!

247

панко тръмпов

преди 5 години

до StominРадвам се приятелю но,това е рядко срещано в България.Но,никога няма да ме убедиш че,настроителен обект някой работи 8часа,тамакар и да работи эа своя сметка.Эа 4 години тук на какви ли не абсурди сенагледах.В магаэина те правят на ***,в болницата си клиент а не пациент,макари эдравно осигурен.Само ако бях 10год.по-млад щях да севърна в цивилиэованият свят но,вечесъм на 61,връщане наэад няма........

246

До циник

преди 5 години

Споко бе комплексар, ако се държиш добре ще ти стана кум!!! Петела е от мен.

245

КОЙ УПРАВЛЯВА САЩ

преди 5 години

До Василев-Кой е шефа в Сащ отговорими евреите те са непобедими!!Агент Надежда Стафидова!!

244

stomin

преди 5 години

До Циникда обявиш на всеослушание колко си добре защото си избягал от Родината- е хубаво да си кажеш мнението-добре но кой си ти и кой ти дава право да даваш акъл кой какво да прави и как да живее дори и само за това че не знаеш кой ти опонира и дали не живее по добре от тебе дали не е по кадърен от тебе всеки си има своя живот и твоя не е някакъв еталон

243

Циник

преди 5 години

Ето за такива говоря!Глъмаци с мозък изгорин от първака!Кух...кух...та дрънка!

242

До Циник

преди 5 години

Е па що не се вземете бе "хубавци"

241

Циник

преди 5 години

Този колега с ник "привет от Германия" е по-българин от голяма част , от едиотите с избухнало акне - пишещи в сайта! Пише правилен книжовен български, макарче е български мохамеданин.Пише изстрадани истини...и наистина му свалям шапка!Ако имаше повече българи като него - България щеше да е едно по-светло място!

240

Големия хълм

преди 5 години

Абе, ц(и)ник ти що са мешиш в чужди разговори? Аз си пиша с амджика, ти к'во съ обаждаш?28

239

Анонимен

преди 5 години

Днесажии,много са ви *** новините.

238

Василев

преди 5 години

Много сте прости, не може да се борите и да преборите лихвата, все едно да зачеркнете цялата математическа наука през вековете, а тя е точна наука!!!Трябва да снасяте, има държавен дълг, там се плащат лихви, има ипочечни заеми, има потребителски кредити, навсякъде дебне лихвата!!!Най-долнопробни роби сме, това е истината!!!Който е васал на лихварите , може да живее добре!!!В България са няколко хиляди, другото е скрап!!!Истината е жестокам, съжалявам ама сте наивни и оптимисти!!!Конъли!ЦРУ