74

Сандо

преди 5 години

Има толкова *** из България, добре че не я приеха тая конвенция да мое си ги насилваме на воля как душа ни иска!

73

Анонимен

преди 5 години

Долу ЕС от тия там един нормален нема всички са ***!

72

Анонимен

преди 5 години

много г.рбераска джендърска с.*** има в тоя форум

71

Анонимен

преди 5 години

европа п.дали скапани тук не искаме п.дали и *** ясно ли е

70

До 69

преди 5 години

А, когато взимаш евроГейскитв милиарди...не се пениш така, нали? Каскет!

69

Анонимен

преди 5 години

Изглежда май всички правителства не са разбрали Конвенцията щом Европейската Комисия се е заела усърдно да им я разяснява. Айде ние българите все сме назадничави и традиционно все спираме *** прогреса, ами другите....?

68

Патриот

преди 5 години

Гейовете са си наши не ни се мешайте повече, искаме пак на гей-парад не щем права за жените искаме гей-паради.

67

хм

преди 5 години

чета коментарите по-долу, гледам и не вярвам на УШИТЕ си журанилисти как се пенят по темата по тв-то. И вече сериозно се питам ПЕС толерира ли подобни БЕСОВЕ, които се подклаждат от БСП и компания. Цялата тази перверзна вакханлия, която се разиграва следва да получи оценка от ПЕС(а и замразяване на членството на БСП). В крайна сметка не може да си затваряме очите, че БСП се изявява като най-антиевропейската партия в България. Дори ГЕРБ подкрепят ИК(вероятно лицемерно). Не знам но стига двойни ст

66

реалист

преди 5 години

Народа се оказа по зрял от управляващите и попречи за приемането на ИК, което е провал за *** идеолозите от ЕврогеЙците от ГЕйРБ. Това не е като да санираш или присвояваш суджуци и народа да мълчи.

65

Анонимен

преди 5 години

Да живее Корнелия Нинова!

64

Анонимен

преди 5 години

Стига бе и джендърите са хора. Не че мисля че им трябва специална конвекция ...

63

ДО ПИНК

преди 5 години

Как реши,че си обратен? Едва ли *** и баща ти са ти казвали,че е нормално да харесваш мъже вместо жени.Няма обратни, някой просто го правят за пари на разни дърти сбъркани индивиди,на които им се вижда по-интересно да пробват и с мъже.Това сигурно е дошло от арабския свят,там имат по-няколко жени и решават,че трябва и мъже да го правят. Гнус ме е да видя мъж да целува мъж и жена жена. Евгени Минчев е пример за това. Живял в сиропиталище и не е искал да е ватман,за да оцелее е ясно.

62

Анонимен

преди 5 години

Всички евроОФци,от биологичния мъжки пол,покорно се съгласяват с тази перверзия,която,априори ГИ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВЕЧНИ ВИНОВНИЦИ,което значи,във вечни жертви не само на биожените,но и на всички ***,обявили се за жени,независимо от биологичния си пол!!!Ей на това му се казва ОФци!А работата е съвсем проста - всеки индивид,независимо от пол,възраст,национална и религиозна принадлежност,се защитава от закона!!!Толква!Който е невинен,се защитава,виновният,се наказва!По закон!!!!!Просто е!!

61

Анонимен

преди 5 години

До Гешо:И къде в конвенцията видя да се говори за равни права? Там се дават само огромни привилегии на една категория хора и нищо не се споменава за друга категория хора. Тази друга категория хора са нормалните хора.

60

Uraaa

преди 5 години

Uraaaaaaa!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

"Рано или късно ще приемат конвекцията"Конвекцията отдавна е приета- от отоплителни уреди до готварските печки.

58

от Брюксел

преди 5 години

"Първият зам.-председател съобщи, че Европейската комисия е започнала диалог със съответните правителства, за да им обясни какво произтича от приемането на Истанбулската конвенция."Я елате пиленца при баткоооо

57

Гешо

преди 5 години

Много шум за нищоРано или късно ще приемат конвекциятаСпоред конституцията - всички хора имат равни права

56

Анонимен

преди 5 години

"професора" пак са го изтървали санитарите. Това е алкохолик с психически отклонения пишещ в интернет.

55

антисоросоид

преди 5 години

Сега независимият съд да обяви со ро сои дни те джен да ри за терористични елементи и да ги осъди според закона за тероризъм