58

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТои цар не е ама как управлява---трябва да ти кажа ли...строява ви та чак сте смешни.

57

Анонимен

преди 5 години

До а..е оправданияБойко не е съдия да съди, когото и да било, оправете си комунистическия съд. Решението за фалита на КТБ е на вашата партия БСП.

56

Анонимен

преди 5 години

Тъжният резултат от управлението на Орешарски.

55

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Полицая го удари много,много преди това,защото му направил някаква забележка и му се размина,също като с хвърлянето на пияна глава! После се оправдаваше,че от стреса получил и тежко заболяване,но на мен ми се струва,че е от стреса от поркането и дебелите пури,по-скоро.С две приказки,да си в две правителства министър,да се жалваш и оправдаваш постоянно,като преди това си правил простотии,е меко казано недостойна постъпка!

54

Така е

преди 5 години

Един красноречив резултат от управлението на ГЕРБ

53

А

преди 5 години

Ето тази жена не е ходила да стачкува, да иска оставки, нито да остави внука си на ББ да го гледа. За такива хорица трябват помощи, защото те са доста. Ама понеже си мълчат за тях единствения изход е....тази жена го е намерила.

52

Неканен

преди 5 години

До ГостенкаТо и Бетовен е отгледал брат си,защото са останали сираци,но брат му е искал наем,когато е поживял при него,а племенникът е забравил да извика лекар,когато е бил тежко болен,защото е бил зает с хазарт.Така,че това не е само наша национална черта.

51

а..е оправдания

преди 5 години

Тя КГБ хубаво си фалира ,ама защо се теглиха заеми от Бойко и всички станахме солидарни длъжници....които има суми в КТБ си носи отговорност,другите защо трябва да отнесат КОСВЕНОТО дърво...нали тогава Бойко взимаше решението ,а щом Орешарски е виновен Бойко да го беше осъдил,щом не го е осъдил по закон онзи е невинен и този го клевети.

50

строител

преди 5 години

А някои са си направили луксозен бункер 15 метра под земята.За всеки случай.

49

ветропоказател

преди 5 години

Хората си вървят по улиците и открито си псуват държавица та ............

48

Гостенка

преди 5 години

Много жалко за бабата , че си е отишла по този нелеп начин.Нейната съдба показва колко неблагодарни могат да бъдат децата и да оставят родителите си да живеят в мизеря и нищета!

47

Анонимен

преди 5 години

Никой не е казал, че ББ е виновен. Виновна е политиката на НИСКИ ДОХОДИ- ниски заплати, ниски пенсии, безизходица.---------------Това е в резултат от 3-те фалита на България при вашето управление на БСП. Над 30 млрд лв профукахте държавни пари, последният фалит беше при Орешарски, когато фалирахте КТБ - 3,5 млрд лв платихме от нашия джоб.Сърдете се на себе си, не на другите!

46

Бате Гойко

преди 5 години

Герб виновни, бсп виновни...Излишно е да се карате. Едните по нищо не се различават от другите. И двете партии опропастяват държавата вече 30 години и като следствие на тяхното управление се хвърлят хора от балконите заради безизходица, други се палят поради същата причина.

45

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да има България. Хората се самоубиват, емигрират, бягат от мизерията. Трагедия.

44

Анонимен

преди 5 години

Затова пък си родил деца в държавици, в които като станат на 5-6 годинки тамошните държавици ще ти ги вземат насила и ще им сменят пола, за да може да им се радваш.

43

Анонимен

преди 5 години

Погледнете блока от който се е хвърлила тази женица какъв вид има. Това е блок в центъра на града. Само като се види видът на сградния фонд на човек му става ясно какъв е стандарта на живот на обитаващите.

42

Анонимен

преди 5 години

Предсмъртно писмо съмнително жена на 75 глупости, жалко за жената

41

Анонимен

преди 5 години

"Как само се радвам, че не родих деца в тая пропаднала държавица...71047"Като те чета раждаш глупости, и не остава време за други раждания

40

Анонимен

преди 5 години

Сега дълговете ще се прехвърлят на децата и. Лихварите няма да се прецакат толкова лесно.

39

ДО 31

преди 5 години

Той един път ще я фалира ,ама и ще е края ,защото при тази политика съвсем скоро ще спре всичко социално ,а и пенсии няма да има ,какво ще правят ще пазят границата и ще пенсионират хората на 80 ,от къде пари за войска и полиция ..и следва разпад--сега все още хора внасят данъци ,но щом станат сигурни ,че за тях няма да има кои и край.Тези избягалите не можете да ги върнете,другите младежи си коментират с тях и те бягат...нали знаете кой остават тук и от тях какво ще чакате-ще ви притопят.