58

Бай Ставри

преди 5 години

Ся в панделата няма да са колажи, а реални кадри :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

57

Анонимен

преди 5 години

Най-добрата защита е да игнорираш, а не да вадиш нож, но майстора на колажа пък е викал дявола. Така че единия в ареста другия мъртъв или осакатен. И двамата заслужават съдбата си

56

Az

преди 5 години

До no nameповече никой няма да прави гейски колажи с него :) особено ако остане на свобода

55

Анонимен

преди 5 години

Засече ме някой на пътя - наръгвам го. Въпрос на чест.Остави ме гаджето - заколвам я. Въпрос на чест.Погледне ме някой на криво - избождам му очите. Въпрос на чест....С какво ти нарушава честта този който те засича на пътя? Може просто да не те е видял.

54

Анонимен

преди 5 години

Ако ми направят гейколаж във фейса, директно ги паля всичките с бензин!

53

Анонимен

преди 5 години

И какво трябва да направя за някакъв *** колаж? Да се омажа с кръв и да се покажа пред цяла България? Въпросите на честта ако трябва да се решават със средновековни методи, трябва да си направят дуел с еднакви оръжия. А да се скриеш във входа и да мушкаш си е пак вид низше поведение. То има и такъв краен вариант, но тогава не оставяш следи и не се пъчиш във Фейса.

52

no name

преди 5 години

Гадно е, че са го тормозили, че са правили гейски колажи с него и т.н. Ама това ли е начина? Ами направи и ти още по-гадни колажи с тоя дето те тормози. Оплачи се някъде, направи му мамба, събери тумба приятели и го опердашете (не до смърт де).... ама да го причахаш във входа и да го наръгаш и после да се хвалиш с това ми намирисва на социопат. Винаги е имало гамени в у-ще, тормозени и тормозещи, ама не сме се клали, има начини да им го върнеш тъпкано и без трайни посмедствия.Иска се акъл обаче

51

Анонимен

преди 5 години

Все някой трябва да научи това племе какво е то чест.

50

сара

преди 5 години

За съжаление явно това агресивно действие не е имало алтернатива - агресията и потъпкването на уважението към човека са били преминали всякакви граници за съжаление. Присъдата на иракчанина трябва да е предшествана от такава на подбудителя.Дано все пак оцелее и да разбере защо се е случило всичко това.

49

Мъж на честта

преди 5 години

Засече ме някой на пътя - наръгвам го. Въпрос на чест.Остави ме гаджето - заколвам я. Въпрос на чест.Погледне ме някой на криво - избождам му очите. Въпрос на чест...Честолюбието ми е велико.

48

Анонимен

преди 5 години

Тук виждам доста активни софииски дженди и как само защитават наръгания си колега !

47

читател

преди 5 години

Скоро България няма да е по-различна от страни като пакистан, Иран, Афганистан и др. Това се вижда повече от коментарите, отколкото от деянието, което е повод.Опростяването и юнашко-механджийската идеология и морал тотално маргинализират страната.Затова всичко мислещо и образовано бяга от тук.

46

Анонимен

преди 5 години

Докъде му се разпростират понятията за "чест" на тоя? Питам, да не би неволно да го засегна.

45

Анонимен

преди 5 години

Мека китка с комплекси

44

Анонимен

преди 5 години

Свобода за Иранеца, бъларинът - шегаджия у фб да се гърчи!

43

Анонимен

преди 5 години

Тоя да ходи да си играе на "чест" в родината си! Тук хора с такива навици и разбирания нямат работа. Нож ще ми вади! Утре ще е въпрос на чест, че не му правиш път да мине и ще те заколи. Айде, въз от тука!

42

Анонимен

преди 5 години

идете вижте в *** как ги лекуват такива хора на честта. 15 лет колонии строгого режима - Магадан, Верхоянск, Колима. После се прибира като беззъб старец и замита шума по дворовете. Но на нас ни пробутват някакъв морал на честта, да се колим като прасета.

41

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, и двамата са виновни. И двамата са прехвърлили границата. Иранецът обаче е стигнал твърде далеч.

40

Burzum

преди 5 години

Ами българския п.омияр си е получил заслуженото....понеже достойнството на останалите а дори собственото не е на особена почит сред популацията конна афганистанска така трябва да се възпита....

39

Хасфалт

преди 5 години

Няма надежда за тая страна!По-голямата част от коментиращите да защитават малкия транжор!? Някой те обиди и можеш го колиш!? Варвари!!! Изчезване, това е!!!