15

10

преди 5 години

Няма държава!Толкова престъпления и-на свобода!Няма такава държава другаде!

14

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми съграждани, всички сме за чужбина с такава полиция , прокуратура и съд в нашата родина.Само там ни е спасението.Благодарение на нашите народокрадещи политици от началото на демокрацията до сега.

13

Шопо

преди 5 години

Когато българската жена -оfц@ престане да се занимава с подобни *** ,като въпросната Стипца,нема да има подобни битови убийства ! Жените да се запознават с скромни ,трудолюбиви момчета ,по възможност от семейства на БСП !

12

????

преди 5 години

Лесно е да плюете по Държавата, а Вие какво направихте за нея!? Плашите, че ще си горите документите, ще емигрирате!Не виждате как парите са Ви замъглили мозъците, навсякъде, по всички нива царува некомпетентност, незаинтересованост, наглост... Никой не го интересува как ще си свърши работата, още преди да сте я почнали... бройте парите! Човешкото око насищане няма!

11

Анонимен

преди 5 години

Точно това мутренско лице и като авторитет на бандюгата са на модa в Бьлгария! Начи, бьлгарските жени които обичат да ходят на заведения и дискотяки сигора се кьсат да ревьт за добричкия вече покойник соколето!

10

Анонимен

преди 5 години

До 9 бг смешки Най-глоямият хан ,където всеки си прави каквото си иска е на запад,особенно в САЩ !

9

бг смешки

преди 5 години

държава ИЗОБЩО НЯМА ! тва е некъв хан тука където всеки си прави квот поиска ... стягаме куфарите то е ясно на всеки с 5 грама акъл ....тва отдавна не е държава а К***ЧИНА ...

8

Анонимен

преди 5 години

Е, браво! Изнасилвач, побойник и на свобода! Просто се е случило очакваното, минал е на по-горното ниво. Колко му е. Ако и сега го пуснете вече си купувам еднопосочен билет и публично ще си изгоря българските лични документи. Това не е държава, а някаква територия. Даже в Дивия Запад вече щеше да е обесен.

7

Анонимен

преди 5 години

"бил агресивен и скандалджия" но дъщерята на убитата имала възка с него

6

Бай Х

преди 5 години

Е няма такава държава,няма такава съдебна система Терминала зове

5

Коце кмета

преди 5 години

Можеше и тя да е жива,можеше и други да са живи, ако можеше свободно да притежаваме и носим оръжие! Тогава такива като соколето щяха да имат живот до първото стъпване накриво.

4

Анонимен

преди 5 години

Е такива си ги харесват-лоши момчета бесни и луди големите мъже.После като изгорят ревът.Ревете ,ревете.То за глупоста лек няма.В България има стотици хиляди самотни мъже и момчета.Не са интересни защото са нормални.Ходят на работа,прибират се вкъщи не правят безумия и свинщини.Ама скука.Друго си е гърмежи и екшън.Квото търсила-намерила.Нали така?Бесен мачо да бие много и да стреля на месо.И да е лош ама тя да си знае че много я обича.Те това са бг жените.

3

бг

преди 5 години

ЕЙ много психар много нещо в тая малка държавичка бе ! страхотия ....

2

бг смешки

преди 5 години

вие видяхте ли му фиозонимията на тоя и татуриовките по тялото ?!?! НАПЪЛНО ЛУД !

1

ГЭРБ

преди 5 години

Абе най-важното е, че блокирахме Истанбулската конвенция!И че ще строим АЕЦ БеляНЕ!