50

Коча

преди 5 години

Тя тая поостаря и сигурно са й увиснали протестърите :))))) Вече никой не се впетатлява :( Поредното ЕМУ :))))))))))))

49

Анонимен

преди 5 години

Нещо не беше в ред сладураната.Миналата седмица излъчиха видео от пол.участък,бяха ги задържали за демонстрация на световното-бяха 3 мадами,2 бяха ербап-полицая ги навиква,те крещят...обаче тази имаше такъв ужасен вид,плаче,нищо не казва,трепери цялата!Видя ми се много странно за жена,която вее cici по цял свят-беше.Полицая каза"съжелявам,че не сме 1953г." и тази направо рухна!53г.-всеки проблем се решава на място,до стената(времето на големите банди в Русия).

48

Анонимен

преди 5 години

От статията изобщо не стана ясно какви са тия Фемен и за какво са се борили.Уникална медия,уникална информация!

47

Iceblast88

преди 5 години

Хем ни убеждават, че феминиските, трансексуалните и обратните не са луди, хем имат най голям % самоубийства! Е как става тоя номер. А иначе, за новината - нормално е. Като е била луда, а никой не я е лекувал е напълно нормално накрая да се самоубие.

46

Анонимен

преди 5 години

Да, бе, самоубила се е! Те редовно си се самоубиват така хората, които не са удобни. Някой добре се е погрижил да изглежда като самоубийство.

45

Анонимен

преди 5 години

"Пепеляшката" от повестта Гераците, само че отишла тя самата в големия град от дълбоката си провинция.

44

Умен гущер

преди 5 години

Дрогата не прощава. И защо живее в Париж? Нали в Русия/Украйна е много хубаво?

43

ariel

преди 5 години

като и гледам наркоманския поглед - нищо чудно !

42

popa ot razgrad

преди 5 години

самоубили са я...за урок на останалите...

41

Анонимен

преди 5 години

Фамилията говори много. Нещо от посланика на Украйна в България?

40

Анонимен

преди 5 години

То цяла Украина се самоубива. Бог да прости момичето.

39

Анонимен

преди 5 години

Честно казано никак не ме интересува тази жена за какво се е борила по цици, но кааак бих я оправил...ще вляза и няма да изляза.Жалко за хубавата жена. Да почива в мир!

38

Филип

преди 5 години

Сега остава и Тиквата да се самоубие и ще си направя един айрян

37

месара

преди 5 години

с какво точно тая статия трябваше да ни заинтригува?! еееее, щях да забравя да ви информирам, баба Гичка оплете шалче на внучето си - само за един ден!

36

Анонимен

преди 5 години

"Евроатлантическите и *** ценности са и дошли в повече навярно."Ами аз когато и да съм отишъл в Западна Европа, съм видял страни по-добре устроени от Източна Европа, с по-консервативни хора, по-културни, по-подредени, по-спокойни, по-възпитани. Тия крясъци, тия разголвания, тая позьорщина, това селяндурничене, всичко това съм го виждал само в нахални хора дошли в Западна Европа от Източна Европа. Тия развиканите и надувките са предимно от Русия и Украйна и Беларус.

35

Един

преди 5 години

"Напусна ни най-безстрашната" - смeшно е да наричаш самоубиецът безстрашен, когато това е най-силната проява на страхливост.

34

Анонимен

преди 5 години

Няма феминистка, която да не е навредиола на някой свестен. В повечето случаи феминистрките вредят на де що свястно има по света, не само у нас.

33

есхибиционизъм

преди 5 години

Разгледах бюста на въпросната госпожица. Много е привлекателен. Оставам с впечатлението че е търсела събития с голям обществен отзвук за да го показва на максимален брой хора. На мъжете за удоволствие и жените за да и завиждат.

32

Анонимен

преди 5 години

Просто на мъжете ни е омръзнало от расизъм на генетична основа и ако имаш нещастието да си с У хромозома да си виновен на всички и за всичко.Това противно явление започнато от Роза Люксембург и прокарано през цялата същност на омразния социализъм ни е омръзнало повече даже от *** Нинова.

31

M.A.

преди 5 години

Толкова *** коментари....То бива падение и низост ама простотията няма край и дъно.