322

Анонимен

преди 5 години

За всичко са виновни комунистите които за 45 години съсипаха България, а сега САЩ и ЕС наливат милиарди в България да ни спасяват от пораженията на комунизма.

321

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 371Ако всеки родител , независимо от народността си, действа така, дали ще съществуват народи, държави? Или щото има такива индивидуалисти тъ/па/ци като тебе, които си мислят, че нямат никакви отговорност и задължения, а само права? Права з атяхното накърнимо самочувствие? А и където да си се родил, кой ти дава правото да обиждаш България? Какво си направил ти за бЪлгария, освен да цо/цаш материални блага от нея, типично като ци/ганни/те? Явно нищо не си направил, но обиждаш!

320

евроатлантизЪма

преди 5 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

319

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка всеки живее там където му е удобно и сигурно за него и семейството му.Никой не се отказва от хубавото дори и да му се налага да прави комромиси от време на време, всеки нормален родител търси за децата си най добрата формула за отглеждане.

318

Анонимен

преди 5 години

До Истината Оптимистично е да мислиш, че американският президент (който и от тях да визираш) може да посочи България на картата. За разлика от сънародниците си е чувал за нея, може и веднъж да я е виждал на карта, и до там. Навярно знае, че сме някъде при Турция и Гърция!

317

гяур

преди 5 години

До АнонименБългария е турска! Ясно ли е?

316

Анонимен

преди 5 години

До ИстинатаАйде пак конспирации. Българите сме толкова уникален и важен за света народ, че всички се опитват да ни съсипят. Ние сме толкова борбени и се опитваме нещо да променим, ама те ни пречат. Вината не е в нас! В никакъв случай. Американският президент не се занимава с държави с ядрено оръжие, или с бизнес партньори, или с Русия, или пък с безбройните социални проблеми на САЩ, а именно с нас! Ако раждаме повече един ден ще съсипем Америка и другите велики сили!!!

315

Анонимен

преди 5 години

Не става с заплата 600 700 да живееш само за да се изхраниш и да си платиш ток парно вода транспорт и тнт ти трябват над 1000 лв а ако ти се наложи да посетиш доктор или нещо неотложно или ако искаш да живееш поне още 1000 затова почти няма никой да остане тук

314

11 000 000

преди 5 години

Българи има по светаСвободните хора сами решават къде да живеятС мрежи и визи стигаме до недоносчето на правешкия ***

313

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 357" Аз не съм молил, да се родя тук.."Където и да си се родил, родил си се от българи. Но явно горките ти родители явно не осъзнават, че са дали живот ( макар и в чужбина!) на някакво продажно ла/й/не/нце. Каквато и заплата да получаваш, каквото и да правиш, щом обиждаш България, не виждам да имаш някаква добра промяна в себе си. Ла/йното си е ла/йно, дори и с документ за раждаемост в чужбина!

312

Истината

преди 5 години

Българите става есе повече благодарение на това че сме свободни по света, а не в курника с мрежи НРБ.

311

Истината

преди 5 години

Истината е, че САЩ и съюзниците им съсипаха България. Който не вярва да прочете признанието на американския президент по въпроса.

310

Анонимен

преди 5 години

Няма да се променят нещава в близките 50 100 години с тези смешни заплати неможе тук да взимаш 600 лв а дори и тях да не вземеш а 200 300 и в чужбина да вземеш 2000 3000 евро тук с тия заплати неможеш един наем да платиш камо ли да оцелееш или да имаш за здравеопазване храна транспорт живот и тнт

309

Истината

преди 5 години

Българите избягаха от червената *** и си раждат децата в свободните страниВече сме повече от 11 000 000 пръснати Пи целия сеятСтатистиката брои 7 милиона роби не успяло да се спасят от лапите на червената буржоа

308

Истината

преди 5 години

Истината е, че проклятието на България са СДС и люспите им като ДСБ, ССД и други, както и партиите с бивши сини партийци или криминални протежета, като НДСВ и ГЕРБ. Те разделиха България, за да качат на власт мафията и успяха, като продължават и сега да разделят България и да крепят мафията на власт.

307

Анонимен

преди 5 години

347 - Аз не съм молил, да се родя тук. Родителите ми имах благоразумието, да заминат в Германия и там да си изкарат магистратурите. Аз използвам връзките им, за да си въртя бизнес интереса в България. Нищо повече. Наглеждам си офисите и имотите. Вие се оправяйте.

306

Анонимен

преди 5 години

Требе да се направат заплатите като в Германия и Холандия, иначе нема как.

305

Истината

преди 5 години

Българите избягаха от червената *** и си раждат децата в свободните страниВече сме повече от 11 000 000 пръснати По целия сеятСтатистиката брои 7 милиона роби У нас не успяли да се спасят от лапите на червената буржоа

304

Обективен

преди 5 години

Бедните хора раждат деца, само ако и преди това са били бедни, както и родителите им поколения назад. В България не е така и не може да се очаква, че като направиш небедния беден, той ще ражда деца. Просто е, но не е за акъла на демократите.

303

Истината

преди 5 години

Не е особено сложно как България да стане нормална държава, но с мафията на власт, това няма да стане. Мафията 28 години не се усеща, че реже клона, на който седи, като обезлюди България. Мафията са демократите, които от 28 години управляват в България - официално чрез политическите партии като СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ, ДПС, разни псевдопатриоти и т.н. и неофициално чрез трибиквените групировки.