50

Сата НАТО

преди 5 години

Южен поток никога не е бил изгоден за Европа.Той и за *** не беше финансово изгоден, чрез него искаха да фалират Украйна, за да я прилапат по-лесно.

49

Armagedon

преди 5 години

До Не забравяйте ,47."Южен поток"беше спрян не и без българско самоучастие, ужким заради туризма а всъщност по политически причини .Защо им е на Германия да го прави ,като той бе изгоден за Европа?А туризмът само за някои хора във България

48

Анонимен

преди 5 години

Тези съвсем изчаткаха. Каква хубава подредена държава бяха - пример за Европа и света... Глобалните интереси на Щатите ги съсипаха.

47

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 45.Грешиш.В България новите стоки са от Китай а втората и трета ръка са от Германия или от друга европейска държава.Ефтината рабоъна ръка в китай е причината за твоето положение а не Германия , защото в Германия има средна класа за разлика от Китай. В Китай са само бедни и олигарси на държавна служба.Средни няма.

46

Не забравяйте ,

преди 5 години

че Южен поток беше спрян по искане на Фюрера/ Меркел/.Съсипа Европа.Една жена, една " богиня" , ни прати в тиня.

45

пецата

преди 5 години

явно имат нужда от помощен персонал в армията който да мие вецетата , да чисти казармите, да готви, да ремонтира, строи и т.н., кой ще пусне българина за друго

44

Анонимен

преди 5 години

Райха ще наема колониални субекти от колониите си за пушечно месо. Какво не е ясно!? Германия печели когато икономиките на останалите страни са слаби и неконкурентноспособни защото по този начин ги залива със свои стоки. Цяла Европа ще бъде унищожена и докарана до просешка тояга ако четвъртия райх (ес) не бъде унищожен! Това ви го ГАРАНТИРАМ. Само взимайте пуканките и гледайте какво ни очаква! Разрушаването на Южна Европа е само началото.

43

Анонимен

преди 5 години

поради липса на българи ще наемат български граждани,пребиваващи в Германия-като онези осем,добри в изнасилване,или онзи от Максуда-добър в бутането по стълби на беззащитни жени

42

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ние сме много зле във всяко отношение, не е вярно че сме с Румъния, ние сме много и след тях. Ние сме на дупката дупката дупката на *** на европа във всяко отнишениеАми щом се мислиш, че си нещо по-малко от тях, значи действително е така! Аз не мисля, че съм "дупката на дупката...". В моята практика съм отстранявал и немци (един от Gelsenkirchen), така че всеки сам определя себе си и своето битие!

41

Анонимен

преди 5 години

До 37Пита се как се стигна дотук? Как държава загубила две световни е хванала цял континент за топките и му пие кръвчицата?==питай братята , те са в час ... но и офцете отдавна са в час, даже изпреварващо виждат нещата...

40

Анонимен

преди 5 години

До *** 36Това са "планове" - махнете *** от котлона, че ще ги изгорите!...е то винаги първо се започва с "плановете", т.е. с "чертежите" ... отначало в "идейна фаза", съгласуване с "архитекта", еветуални корекции и после фаза "технически проект", за да се завърши с фазата "работен проект"... )

39

Анонимен

преди 5 години

Немците се готвят отново да превземат Сталинград, чакаме Путин да започне да наема наемниции и швабите ще ги тричаме

38

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 29.Ами ако си дошъл у нас не канен или без разрешение на съответната власт и си се натрапил,не го изключвам като вариант ако не разбираш от дума.Моят дом е моята крепост и правата ми би трябвало да са съобразени с това по закон.В противен случай,гаврата с теб и семейството ти ще е не наказана.Тук да не е Африка.Чети какво се върши по света и не ме обвинявай за твоите грешки или че съм НПО продукт, мека китчице.

37

Анонимен

преди 5 години

До 34 Който поръчва бирата , той плаща.В случая с доставката на газ от Русия Не поръчва Германия . Поръчва ЕС НА РУСИЯ за цена , която е определя ЕС. Това че са в територия на Германия е географски. Няма как да прескочат територията.

36

Анонимен

преди 5 години

34, остави потока. Той е само дребен пример от цялостната картинка. ЕС е немски райх и само наивник може да го отрече. Тотален икономически, политически, а скоро и военен контрол на Германия над цяла Европа. Пита се как се стигна дотук? Как държава загубила две световни е хванала цял континент за топките и му пие кръвчицата? Как се допусна на потомствени нацисти като Юнкер да станат вождове на ЕС? Виновни са американците и французите. Те им помогнаха най-много след ВСВ. Сега страда цяла Европа!

35

Циник

преди 5 години

Чукча не читатель! Он писатель!Чели - *** не разбрали!Това са "планове" - махнете *** от котлона, че ще ги изгорите!

34

Анонимен

преди 5 години

Текста е интерпретиран. Армията е НАТО- ска не германска. Парите са от ЕС и са в евро ?. Те определят кой къде ще служи. Герванска армия и сега си има. И сега служа български войници в НАТО и то в България.

33

Анонимен

преди 5 години

До 34Само немците могат да строят газови тръби с Русия. На България е забранено...мдааа ... беше ясно, че е въпрос на 10-ина поста, за да се стигне и в тази тема до патока... пустият му паток - очевадно е, че много май муни чакат да яхнат тоя клон с големите банани!

32

Анонимен

преди 5 години

27 страни са заложници на желанията и интересите на Германия. Не е важно какви отношения иска да има България или Холандия или Испания с Русия/САЩ. Всичко става само с позволението на немския фюрер. Никой не може да развива самостоятелни търговски отношения в полза на националните си интереси. Важно е Германия да е добре. Имаш право да купуваш предимно немски стоки и да помпаш немския франкенщайн до смърт. Само немците могат да строят газови тръби с Русия. На България е забранено.

31

Анонимен

преди 5 години

До 31Защо да не станат , щом обличат , хранят и плащат яко - какъв е проблема ?!?! Тя и нашта армия ще е пълна , ако обаче даваха адекватни заплати , а те гледат с трици маймуни да ловят !..ти що не се запишеш ?