276

Анонимен

преди 5 години

До виждащ Първа в света по смъртност и измиране ! Грантирано от ГРЕБ !

275

Анонимен

преди 5 години

До виждащВ света имаше три завода които правеха оригинални МакГрегор кранове.И единият беше КЗ Варна Отиди да ВИДИШ сега И си отвори очите като бухал да видиш по-добре какво е сега.И всичко наоколо е същото.Благодарим за демокрацията.

274

САМО НАПРЕД!

преди 5 години

При социализма каквото било - било. Добри и лоши хора е имало и тогава има и сега. Важното е всеки да работи и да създава! Аз не съм видял около някой блок да има добре поддържана зелена площ - а това иска само усилие на живущите и си е за тях. Нужно е всеки един да разбере, че е господар на съдбата си и само с труда си може да подобри живота на себе си, на децата си, на родителите си и на цялото общество. А може и да работи за 500лв и да пълни гушите на мутрите. Сам си избира :)

273

виждащ

преди 5 години

Всеки който няма проблеми с очите вижда колко се гради държавата при ГЕРБ . България никога не е била по добре от сега

272

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАПравилно си схаванал положението,обаче към *** спада и герб.Той е само пройзводна на компартията

271

Я, МЛЪК ФИЗКУЛТ УРА!

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ СИ ПРИЗНА В ПРАВ ТЕКСТ,ЧЕ ГЕРБ, ОНЯ ОТ БАНКЯ И ТОЯ ОТ ВИФ.ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ И СЕГА МОГАТ НАГЛО ДА ПИТАТ КАТО БАЙ ТОШО:"КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ, БЕ, ТИ НЯМАШ ПАРИ. РЕШАВА ТОЗИ, КОЙТО ИМА ПАРИ". ДА КАЖЕ ВЪПРОСНИЯ ГЛУ ПАК, КЪДЕ РАЗПРЕДЕЛИХА ОНЕЗИ 8 /ОСЕМ/МИЛИАРДА ОТ ЕС СУБСИДИИ ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО? ОСВЕН ЗА АПАРТАМЕНТИ,КЪЩИ В БАРСЕЛОНА И НА МАЯМИ, В ОФШОРНИ БАНКИ, ЗА "КУПУВАНЕ" НА БУЛГАРТАБАК, ЧЕЗ, ТЕЛЕВИЗИИ И ВЕСТНИЦИ, ДЖУРНАЛЯ И СЪВЕСТИ. И ВСИЧКИЯ ЛУКС , В КОЙТО СЕ КЪПЯТ.А ЗА НАРОДА КУКИШ

270

Анонимен

преди 5 години

Волен и "Чифте пищови- Каракачанов" са купени от КОЙ.Така са захлебили там че ще утрепат и децата си ако КОЙ каже.

269

Анонимен

преди 5 години

А на всички защитници на селянина от Банкя ще кажа че щом и харесва някой да ги ощави с 4 милиарда ойро както направи *** нека си гласуват за него но останалите ще му потърсят сметка за този грабеж!!!П.П. Май забравихте за онези пари изнасяни със самолета на правителството, а?!ИСТИНА е!!!Също така е истина че банката в Ливан му е взела 50% за да ИЗПЕРЕ парите.И това е истина.Само не знам каква е тая опозиция та не бие тупана за това.

268

Сорос каза:

преди 5 години

Парите са в онязи печатница за бюлетини в Костинброд.

267

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

С български комунисти да градиш социализъм... - е като да градиш небостъргач от глина...

266

ИНТЕРЕСНО.....

преди 5 години

ДА ИНТЕРЕСНО ВИЕ ОТ ГЕРБ ОТКЪДЕ ИМАТЕ ПАРИ ЗА ДА НЕМОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ КАКТО ТРЯБВА ОТ КРАЖБИ НО ЗА СЕБЕ СИ ИМАТЕ НЕЗНАМ КОЛКО СА СТАНАЛИ АПАРАТАМЕНТИТЕ НА ЦВ.ЦВ.А МОЖЕ И ТОЙ ДА ИМА КЪЩА В ДРУГА ДЪРЖАВА ТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ НЕКА САМО НИНОВА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ДАНО НЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ КАКТО ДО СЕГА ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ И КАК СТАВА ТОВА ГЕРБ СА СПЕЦ ПО ТОВА

265

Анонимен

преди 5 години

Соца както и демокрацията са си мнооо готини ама като ги дадеш натъпи парчета като човеците и всичко ще разсипят.Особено на тези от по-южните държави.А на *** и перпето-мобиле да му дадеш все ще намери начин да го одриска.Ето това е ИСТИНАТА.

264

шкембе чорба

преди 5 години

Ще вземем от там където взе за шесте апартамента!!!

263

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш... 267Много моля, без *** език!!Тук не е милиционеска среща.Оборай крушите докато не обрал шамарите!

262

ПроСоТо

преди 5 години

До Отговорсоциализма В ИЗТОЧНИЯ блок фалира така,както възникна:-По неведоми пътища.Социализма СЕГА не е фалирал!..-Напротив,много държави са вградили елементи от него в организиране на битието си.

261

Анонимен

преди 5 години

Дай ми номера на нотариалният на " къщата в Барселона" щом си толкова компетентен?

260

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 249 За какво му е тази любовница на Борисов , като стои в Барселона? Телефонна любов по Васил Найденов, а ?***.

259

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов и Цветанов: "Строители на съвременна България" ...

258

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 251 Дори да е вярно това което си написал , а то е лъжа , Бойко заслужаво къща в Барселона , за разлика от теб , провокаторе.

257

ПроСоТо

преди 5 години

До До 246ако се обръщаш към мен знай,че много грешиш!!!!!Аз живях по онова време.Аз МРАЗЕХ и системата,и тъпите номенклатурчици,и Живков,и семката му...За което съм си имал неприятности..Не груби,но просто като.."следствие" от нагласата ми.Това,което написах долу е просто един ПОГЛЕД върху ония времена...Никой и нищо не ме заплашва да изкажа мнението си....Е,от разстоянието на годините и от "ВЪРХОВЕТЕ" на сегашното ни дередже мога да напиша само това,което написах!БЕЗПРИСТРАСТНО!