30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Значи се готви референдум в ДНР и ЛНР. Което ще рече, че Източна Украйна ще се върне в Русия. Средват референдуми в Киев и Одеса.Хи-хи-хи, както казвах преди година Украйна отново ще граничи с Китай, но като част от РФ.

29

Анонимен

преди 5 години

Време е източна Украйна да се присъедини към Русия, както стана с Крим!!!Не само ДНР и ЛНР, но и други области от Югоизточна Украйна!!

28

Анонимен

преди 5 години

Руските *** направо подивяха. Разбира се че референдум под чужда окупация е незаконен.

27

Анонимен

преди 5 години

До 30Как е дошла старата и новата власт в Украйна си е нейна работа, а не на КГБ кликата в Кремъл, нито пък работа на русофилите ! Капито !?

26

Анонимен

преди 5 години

Новата власт в Киев, дойде след преврат, това законно ли е?Референдума в Косово беше ли под контрола на Сърбия?Каква е разликата между Косово и Крим-Донбас, според ФАЩ, та за едните може а за другите не?

25

Очевидно

преди 5 години

Сега е моментът САЩ да проявят реализъм в исканията си към Русия,ако държат да спечелят нещо.Иначе след няколко години рискуват да получат само кукиш(с масло)...

24

Анонимен

преди 5 години

Значи резултатите от един референдум зависят от това под чий контрол е населението. Населението какво мисли никой няма никакво значение.

23

Анонимен

преди 5 години

Това, че Украйна не може да контролира вота, не е причина да не може да се проведе референдум. Просто се изпращат достатъчно наблюдатели, които да гарантират, че няма да има нарушения. Но след използването на авиация, артилерия и множеството избити от украинските власти, резултатът е ясен. Това е истинския проблем.

22

Анонимен

преди 5 години

"УТРЕ ЕРДОГАН ще поиска референдум в регионите с мнозинство от турскоезично население."Утре Ердоган нищо няма да поиска, защото нещата са уредени много отдавна, а не преди 30 години както е между Русия и Украйна. Не ви ли писна *** да използвате Ердоган за плашило?

21

Анонимен

преди 5 години

До 19 ЖоИ. Кво ме бърка мене? Аз съм в немско.

20

А бе

преди 5 години

В един момент мнението на САЩ по въпроса ще стане без значение.И не е далече това време.

19

Анонимен

преди 5 години

Путин и Тръмп играят игрички за да стряскат нервите на евроатлантическите де би ли. Те са се наговорили при срещата.

18

Жо

преди 5 години

УТРЕ ЕРДОГАН ще поиска референдум в регионите с мнозинство от турскоезично население.И тогава к`во пра`им?Предаваме кърджалийско, разградско и други на Турция? Това ли искате, "патриоти"?

17

Анонимен

преди 5 години

"Вчера агенция Блумбърг съобщи, като се позова на две неназовани лица, присъствали на изказването на президента Путин"О, да знаем ги тези двете неназовани лица- Съчиненко и Измисленко. Редовно дават показания за западните медии.

16

Анонимен

преди 5 години

Русия не е опряла до Донбас ,територия от 10тина хиляди кв. км. и население което в по-голямата си част/около1 млн./руснаци изселили се Русия!Това за което им служи окупирания район е дестибилизация на Украйна и прилапването на цялата държава под формата на военно-икономически съюз в който Москва ще командва ,а на другите да изпълняват по подобие на Беларус и Армения!Украйна е голяма държава и тесния съюз с Русия ще увеличи апетита на Москва към другите бивши републики от СССР.

15

Крим не е руски

преди 5 години

Това е все едно Ердоган да проведе референдум в Родопите.

14

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е неудобен в момента се убиват хора с Новичок насам-натам и тече пропаганда срещу Путин в един момент някой ще даде малко Новичок на Тръмп и всички ще мислят, че е Путин.

13

Мда

преди 5 години

Путин подхвърля идеята за референдум в Източна Украйна,но реално не го желае сега!Щото ако САЩ и запада под Източна Украйна разбират Донбас,то Путин има предвид почти половин Украйна.Играта продължава.Впрочем,хората в Донбас така мразят режима в Киев,че вероятността да се върнат клони към 0(нула).Така че всичко е въпрос на време.

12

факт

преди 5 години

Референдума за Донбас е единственото мирно решение на гражданската война там,хиляди жертви и много разрошения само референдум може да наложи мир.

11

Waffen SS

преди 5 години

""САЩ не приемат референдум за Източна Украйна""И какво от това.Те лесно приемат Мейдани и разни видове пролети,като не само ги приемат ,а и ги инспирират