98

Ха ха ха

преди 5 години

Цялото МГЕРБ е на амбразурата в момента, барабар със спам ботове и тор браузъри! А след малко и еврейския днес беге ще ме изтрие като като стой та гледай.... Ама мачка ще дойде за погачка рано или късно и тогава???

97

Анонимен

преди 5 години

Суджука да обясни защо след като Европа дава по 1000 на убито животно, на стопаните се плащат по 150 лева!

96

Не резбирам

преди 5 години

До вчера *** Нинова организираше СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ патрули да пазят козите на тази същата баба. Днес пита, защо козите не са умъртвени??? Хаоса в държавата го прави тя и така наречения Президент със същите глупави изказвания...както винаги..

95

11111

преди 5 години

До Крум Аргиров ВидинЕХ Видин, Видин - ето затова сте най-бедните в Европа - давай в същия дух. Там в бермудския триъгълник никога няма да се промените.

94

Анонимен

преди 5 години

В Берлин е имало протест срещу шайката от наши сънародници.Шиши мълчи като пукъл по въпроса.Всичко е ла-на и рози.

93

безсрамници

преди 5 години

Така са партийните другари.Е дни дават 70 кози,други дават обществини поръчки за милиони,трети продават чез на кака гинка,четвърти дават летище на концесия за 35 години,за некви 400 хиляди,които купувачът ще си възстанови за 3-4 г.и после-щракаме сд пръсти...Абе,вие съвсем сте се ояли и нямате капка срам.Господ забавя,но не забравя.Време е да ви припомни.

92

Анонимен

преди 5 години

Много хубава снимка. Каруцата много и отива, на каруца и е мястото на тая ***.

91

Анонимен

преди 5 години

Ами щом си завършил университетите на тошо и царя-ще верваш.Друго не ти остава.

90

Анонимен

преди 5 години

До Е и?аха почти повервахме

89

Анонимен

преди 5 години

Щом възстановяват радио "Свободна европа" си представям какво доверие имат европейците на шишево-недялковата преса....

88

Анонимен

преди 5 години

само не ми обяснявайте че една бабичка мое сама да вземе и да гледа стадо със 75 кози, то е ясно тоа е работа на нашите парийни другари, така правят взимат стада дават ги за гледане на такива бабички плащат им там по 3-350 лева и това е, то затова сега е аткъв рев, щото обезщетението ще отиде по сметка на баба ти Дора, понеже тя е формален собственик

87

Анонимен

преди 5 години

До сминдух енд чесънПрав си.Няма отърване от червените ч .умави членове на герберското бкп-мутри,лили,цуци,цецка и прочие.

86

ПроСоТо

преди 5 години

ХАОСА в държавата е ТОТАЛЕН,НЕ Е САМО чутовната блъсканица с тия животни!!!!

85

Е и?

преди 5 години

До АнонименБаба дора е на 67 години и е била счетоводителка.Бай муй е на 60 и е бил пожарникар.Гледа песове и магнолии.Какво ти пречи бабата.Да не е спестила 3 милиарда,та се пениш...

84

сминдух енд чесън

преди 5 години

Срещу червената чумa у нас няма лек.

83

ПроСоТо

преди 5 години

иначе Нинова що са чуди?...Щом "Титана на мисълта и бащица на българската демокрация"-гражданина от село Банкя "Бойко М. Бориссоф" е казал че има,значи има!Светът е такъв,какъвто го сътвори Тиквата..Всички съмнения и противни мнения са "опити за клатене на държавата"..

82

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименшш,симпатяго,кой "партиен другар" ще си играйка с 80 кози бе?Ама стига с тия ИД_ИОТСКИ МАНТРИ !!Партийните другари от герп въртят далавери за милиарди,за тях кажи нещо,не за бабата с козите!

81

Анонимен

преди 5 години

До Патриотбраво! Каква голяма душевна *** си метнал. Сам ли я направи или селянката от Крушовица ти помогна?

80

Анонимен

преди 5 години

Нинова я кажи сега на кой партиен другар гледа козите баба Доря, щото за всички ни е ясно, че баба Дора е само формален собственик на стадото, нали не очакваш да повярваме че бабичка на 80 години е успяла сама да създаде и гледа стадо от 75 кози, че даже и по документи и субсидии получава

79

боби

преди 5 години

До до чукчаАз съм за първия метод - бърза евтаназия на рисковите групи (*** и прочее). След това държавата ще светне!