29

ужас

преди 5 години

Като им гледам кръвожадните погледи, готови са да колят българите както и османлия не ги е колил.Няма да се разпадне коалицията, жаждата за власт ги държи.

28

смях

преди 5 години

Сидеров успя доста хора да разочарова с полягането пред силните на деня. Удивително е че все още има електорална база, която да му помпи самочувствието. Дано му се счупят стомните. Не знам да е имало толкова дразнещ политик, с толкова много въртели и въпреки всичко да успява да влиза в парламента. Обективната истина е, че дори след Орешарски пак влезна. Това наистина не мога да си го обясня.

27

Анонимен

преди 5 години

Оф и тез едни патрЕоти... мани... Сидеров е лапнал на Бойко и не смей да пусне. Другия лалугер до него същия. Много добре знаят, че при нови избори парламент ще гледат само по телевизията.

26

KOKO

преди 5 години

PREZ DENJA SE PRAVJAT,4E SE KARAT-VE4ERTA SI PIJAT ZAEDNO RAKIITE.NE SE ZABLUZDAVAI NARODE!

25

Помнещ

преди 5 години

Сидеров към 2000 г. бе PR и говорител на Мултигруп!

24

Анонимен

преди 5 години

Сидеров доказа че го е страх да отстоява позиция ако е срещу силните на деня. Каракачанов е още по безличен. Симеонов - на моменти изглеждащ странно и смешно със медийните си изяви е единственият от тримата който върши нещо полезно. Сидеров и Каракачков са готови на вскък ви компромиси за да останст на власт и с лесно мснипулеруеми. Ако си готов да си Патерици с цената на всичко, то ти си вече политически труп. Не го осъзнсвсш но ще си проличи на следващите избори

23

Нено

преди 5 години

"Действията на Симеонов подлагат на риск управляващата коалиция и означават да се върне ДПС на власт", коментира Сидеров.ВОЛЕН ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ, КОЙТО ВКАРА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА!!

22

Шопа

преди 5 години

При нови избори,Бат'Бойко пак ги печели.Ама патриотите я влезнат ,я не.Тва е положението.

21

смях

преди 5 години

Ще го напиша по ясно - 120 000 000 лева ! На една фирма. На един човек. Кой го внесе тоя лобистки закон - хората на Сидеров !

20

смях

преди 5 години

Пудела Сидеров е готов да подари на Домусчиев 120 млн лева. Това е позор !

19

мдааа

преди 5 години

Сидеров най-много го е страх като чели от разпадане на коалицията и нови избори . хванал кокала и не пуска бре . Стана PR на ББ , негов най-върл поддръжник. Много бързо си забрави / а и останалите двама също / предизборните си програми и обещания . Не че ББ и компания са "цвете за мирисане " , ама Сидеров все твърдеше ,ч е е по-различен от другите . А се оказа ,ч е за него кокалът е най-важен . А хората както обикновено - > по гробищата ...

18

Анонимен

преди 5 години

Странно... за Делян Пеевски как скочи народа, но за Кирчо Мастията народа се прави, че не вижда !

17

Анонимен

преди 5 години

Лодката на управляващите отдавна е потънала, всички дето тръгнаха да я вадят и те потънаха във тинята.

16

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че няма да искате в Еврозоната. Това означава контрол на банките, а-у, та Шиши и Ко. вече няма да могат да източват. Ужас, ти казвам.

15

tangra

преди 5 години

Зле, все по зле.

14

Анонимен

преди 5 години

време е и Магарешки да погриза малко от кокала а Валерката да го замести да лае в парламента

13

бай ПЕТКО

преди 5 години

Пука се, щото всеки се мисли за по-акъллия от другите и затова! Хак им, да си издерат очите !

12

Анонимен

преди 5 години

Колко ли глупаво се чувстват гласувалите за тия лаладжии.Освен да си напълнят банковите сметки и да говорят пълни небивалици, друго не свършиха.

11

Анонимен

преди 5 години

Че вие не управлявате имаше ли гей-парад имаше, БХК управлява държавата кой от нас е гласувал за БХК щом не спавате констутицията и не правите референдуми вън от властта.И искате и във Еврозоната ама ние не искаме във еврозоната.

10

Анонимен

преди 5 години

Сидеров сутринта ви го каза в прав текст: Вън всички чуждестранни инвестиции, да живее българския и руски олигарх.По БНТ каза, че В.Златев, Божков и Домусчиеви, трябва да бъдат подпомагани от българските политици по всякакъв начин, за да не бъдат допуснати чужди инвеститори!!!!!Това знаете ли как се нарича олигархия, картели, кражби, а това води да бедна държава и народ.А това че той смята Лукойл за българска фирма е интересно!