262

Анонимен

преди 5 години

До cazzo duroВажното е че детето и учи а не ходи родителят на инструктаж там.

261

Анонимен

преди 5 години

Хайде тя ви каза да я осъдите за Техноимпекс ако е извършила престъпление. Действайте струпайте и постановка ала Иванчева. Метнете и пет евро в колата.

260

cazzo duro

преди 5 години

Ако не беше тъжно щеше да е смешно............проводниците на руските интереси в България пращат синове и дъщери да учат и живеят в ЕС и САЩ.........С парите които им плаща Путин за загробването на БГ.........

259

Анонимен

преди 5 години

Тая е сто пъти по-малко зло от осъдения за лъжа, пробутван от немските шпионски фондации, които Тръмп ще забрани. Чрез нея да се отървем от хунтата, масово гласуване а не за патериците, после ако прави глупости, нама да се е окопала във властта масово и бием шута и на нея и избираме друг, но да не е хвален от олигархожурналистиката. Все пак два пъти я блъскаха коли, явно е неудобна.

258

*

преди 5 години

Искаме да се направи програма "Странджа - Сакар" за възстановяване на района

257

Панталей Партизанина

преди 5 години

Нинова е една много мъдра жена. Скромна и човечна, без хилядарки в народната банка като Борисов. Нинова дори си ляга гладна понякога преди заплата защото най-важното за нея е гражданинът в нужда да бъде сит!

256

ex

преди 5 години

Комунизъм не е имало да,но социализъм недоносче имаше!ФАКТ!А сега стана частен социализъм! след 1989 г.Монопол и всички социалисти станаха първи капиталисти бизнесмени!!!Свикнали на монопол и петилетка обаче!!!

255

Анонимен

преди 5 години

Изправили държавата срещу Техноимпекс.

254

Анонимен

преди 5 години

всяка овца/коза с личен лекар-ветеринар, задължителни годишни прегледи на добитъка, ветеринарна здравна каса, клинични пътеки и месечни здравноветеринарни вноски, плащани от собствениците!

253

cazzo duro

преди 5 години

Ами най-обикновена червена ***............

252

Анонимен

преди 5 години

до колко трябва да си пропаднал, за да използваш чумата и умрелите животни, за да си вдигаш рейтинга?!

251

ex

преди 5 години

Добре щом слагате звездички чернокож!

250

1

преди 5 години

До Българофил, и тиквата ли.

249

1

преди 5 години

До рубла - ***,а на любимата ти тиква щерката,къде е,случайно да не е в Мало Бучино.

248

ex

преди 5 години

АААААААА не така!Бивши *** няма!Няма и бивши комунисти!ГЕРБ са си членове или техни деца!БГ не се е отървала от комунистите и те са си на власт!!!

247

iceblast88

преди 5 години

БСП ревът, а Герб се правят на невинни защото така е планувано на първия конгрес на БКП като са умували как да останат на власт ако комунизма падне. Разберете най накрая, че Нинова се е целувала с Бойко още когато и двамата са били с червени книжки на конгреса на БКП. Още от тогава са любовници и още от тогава ви правят всички на ***. Комунист на друг комунист окото не вади. Те са си дружки по кражба, просто трябва да вдигат патардия за да сте заети да ги гледате, докато отзад дружно изнасят

246

1

преди 5 години

До Българофил,господине,бивши комунисти няма,както и няма малко бременна жена .

245

Българофил

преди 5 години

Бог да пази България от комунисти и бивши комунисти като ГЕРБ, които са още по опасни, и продажници за няколко пробити дорара амин.

244

Говорит Масква

преди 5 години

Всичко, което казва Госпажа Лъжа е истинската истина. Г-жа Лъжа може всичко и разбира от всичко. Надеждата ни е г-жа Лъжа да ви поведе по верния път към светлото червено бъдеще.

243

Българофил

преди 5 години

Най добрия комунист е мъртвия, БСП са комунисти, ГЕРБ са бивши комунисти.Държавата не е спирала да се управлява от комунисти.