193

До 202

преди 5 години

Не бе то няма лошо, в крайна сметка хора това са им дали, това развяват, аз също го разбрах посланието, но пък не е лошо на фермерския протест, ей така и един фермер да дойде, иначе снимките са станали добре, доволен съм, добър пърформанс.

192

Анонимен

преди 5 години

Всеки фермер може да научи този език стига да искаБаба Дора вобора вика на козичките си плахи, конграчулейшън! И отправя тя заплахи,че себе си ще погуби,ели животинките загуби. Манипулатор опасен, прави на животновъдите, Живота тъй ужасен.

191

брех

преди 5 години

да пищяхте толкова и за майките на децата с увреждания щеше да е хубаво. сега сте само *** :)

190

До 198 от 191

преди 5 години

И аз това казвам, защо хората да не напишат и на английски лозунги, като има и на английски от Европа може да дадат пари и за обещетение.Всеки може да научи английски, ако иска.Коментарът ми е до анонимен 179. За него плакатите са платени и ги е писал някой друг, защото фермерите не знаели.Всичко това било цитирам,, ШОУ" според 179 и затова писах да го оборя.

189

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, тези с тениските "Системата убива", не бяха ли от един друг протест или какво пък в крайна сметка, като имат толкова натоварена цирковата програма, те хората вече нямат време и да се преоблекат.

188

Анонимен

преди 5 години

До 198В протестите участват много хора и от тях има знаещи езици, но има и незнаещи езици.Тези които знаят могат да измислят лозунг на чужд език.

187

До 197

преди 5 години

Така е, напълно съм съгласен, че това е поминака на другарката Корни, НПО-тата и протестърите. Което си е така, така си е - да спорим няма смисъл.

186

До 198

преди 5 години

Така де, аз какво съм написал? Баба Тодорка знае освен английски, немски, френски и суахили писменно и говоримо, а зулу само говоримо. Така е бг фермерите са полиглот нагоре - това си е автентичен фермерски протест, аз нямам никакво съмнение.

185

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да доведат и кравата Пенка, сигурен съм, че тя щеше да се изкаже най-качествено по темата от събралите се протестъри. Да живее глупостта, чумата не е страшна.

184

Анонимен

преди 5 години

До До 191И защо един фермер да не може да говори и да пише на английски. Всеки фермер може да научи този език стига да иска.

183

До 179

преди 5 години

Как може да кажеш, че това е ШОУ? Това е поминъкът на хората, с това се прехранват. Лъжат с ги мизерни обезщетения, коита няма и да им платят от ГЕРБ.Не живеят от наеми.Не е нужно да гледаш животни, за да го разбереш.

182

чукча

преди 5 години

Браво на голяма част от ямболските полицаи които отказаха да вземат участие в това престъпление като охраняват касапницата по селата!

181

Анонимен

преди 5 години

рЯволюция, нас ни не требе тази конституция! Пушкалата фанетеи от жалкия животни вий спасете. Борисов е либерал опасен, а Юнкер наквасен.рЯволюция стига са ни плющялив тази пpocтитyция.Но да си кажем честно, да ни oнoждaт е готинои лесно!

180

До 191

преди 5 години

Така де прав си, повече лозунги на ангийски трябва, така спонсорите ще знаят за какво плащат, в крайна сметка това си НПО бизнеса. Иначе от край време фермерите в България само на английски говорят и пишат, така че нормални са тези неща, лъха на автентичност целия протест.

179

Анонимен

преди 5 години

Платени протестъри платени от БСП, а баба Дора участва в протеста като плакат

178

Анонимен

преди 5 години

Много зле режисиран протест - животновъди, къде са, аз не видях и един? Единствено комунисти, хипита, вегани, платени статисти и платени медии. Ако някой е забелязал фермер да подаде сигнал на Позитано, за да се отстрани.

177

До 179

преди 5 години

Що да не пишат и на английски хората лозунги? Надяват се и ЕС да види какво става в България, ако искат от Европа биха могли да пратят пари за обещетение на фермерите.

176

Анонимен

преди 5 години

БСП са дяволите които пречат на Б-я да се измъкне от казана на ада

175

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185Направо Борисов да подава оставка и да отива да води комеди шоу.Говори често много простоии без да се осъзнава.

174

Инж. Славков

преди 5 години

Обърнете внимание на шкембетата на охраняващите полицаи. Гротескно олицетворение на властта в момента! Отвратителна гледка!