31

Дааааааааааа

преди 5 години

За тази цел трябва да се започне от подмяна на закостенелите преподаватели във ВУЗ-овете, има нужда от млади, необременени преподаватели

30

Анонимен

преди 5 години

До Българина: "Това как кореспондира с изказването да се съдят картофи?"-----В кой съд ще ги съдиш? И за какво нарушение или престъпление? Адвокат наел ли си им на картофите?

29

Професора

преди 5 години

Евала, Бойче. Да вземем сега всички да завършим пожарникарското или ВИФ. То явно това са най-успешните професии у нас. Всички стават милионери с къщи в Барселона.

28

Анонимен

преди 5 години

A истината е, че за хора с висока квалификация няма работа. В момента е модерно да нямаш образование. То просто няма къде да работят образованите. Има работа само за общаци.

27

Партизан Комунис

преди 5 години

Язе фащам манлихерата и хуквам у Балкана.Сам шъ сваля властъ.

26

Winnetou

преди 5 години

Всички ГЕРБаджии ще получават виШУ, след като направят сбит преразказ на Винету - първа част. За прочитането на втора част ще ги правят доктор на науките, а прочелите и трите части ще стават лични съветници на Вожда и Учителя. За съжаление, засега никой не е стигнал толкова далеч, въпреки че градска легенда разказва, че шефа на ГЕРБ - Чапръчане - Пенчо Умния има само 30 страници до завършването на 3-та част и след 1.5-2 години ще ги завърши.

25

Анонимен

преди 5 години

О боже,нашия се е сетил че трябва сме образовани!

24

Смешник

преди 5 години

Хахахйа хаххаа да пък ние искаме хелойнска тиква за премиер

23

Анонимен

преди 5 години

Що е то "образователна инфраструктура"? Моля за дефиниция!Като искат качествено образование, да направят паралелките по 10 деца, а не с по 20-25 деца и учителите да могат да работят индивидуално с всеки. Да открият допълнителни паралелки, да назначат допълнително учители по български език в рисковите райони, които да се занимават извънкласно с уязвимите групи. Да се стимулира мобилността на учителите.

22

Анонимен

преди 5 години

Граждане! И всички останали, дето сте още живи на тая територия!Гледайте го, бе! Хубостник отвсекъде! С една книга в главата, и червената книжка у джоба.Ето тоя комунист и в червата си го избирате трети път. Скоро сигурно ще има и четвърти. Комунист с избори не се сваля!С камъни и тояги!

21

Анонимен

преди 5 години

А Цветанов кога ще се образова? С това помощно училище и ВИФ задочно,все едно че е с основно образование!

20

ИЗБОРИ ДО ДУПКА В БГ

преди 5 години

ПЪЛЕН АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ВОТ!ПАРЛАМЕНТ:ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-65%БКП С ВСИЧКИ НЕЙНИ ПРОИЗВОДНИ-35%

19

ни са знай

преди 5 години

Като неговото?Но не всички ученици имат майки в същото училище, в което учат.Непостижима задача!

18

Българина

преди 5 години

Това как кореспондира с изказването да се съдят картофи? Или е имал предвид учете за да съдите най големите картофи, големи като тикви! Докато в МОН има хора на МИТ ЦРУ И КОЗЯК, единственото което ще се размножава в България са *** те! Който им намали бройката и ги изсели той ще спечели изборите!

17

Анонимен

преди 5 години

Бойко, Бойко като гледам парите май са за р*омите, защото от това дето каза да се намери начин децата да се върнат и задържат в училище. Осигурил ли си поне безплатни учебници? След 10 години ли чакаш резултат да видиш?Учители след 5 няма да има, като се пенсионират сегашните. Децата вече в чужбина учат.Ако Левски е знаел какво ще стане в България, нямаше да се жертва.

16

Нов

преди 5 години

Ако се закрият 2/3 от "университетите" може и да се пооправи нещо

15

Анонимен

преди 5 години

Тия който унищожиха българското образование сега говорят за по-добро образовани.Това си е направо гьонсуратщина!

14

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

... да е бил предназначен...

13

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

боко сингъл бук суджук джендъров ли това. да не е объркан материалът и всъщност да се бил предназначен за "стършел".

12

Анонимен

преди 5 години

То само да искаш не може, трябва и акъл, а при теб липсва!