58

Анонимен

преди 5 години

И ТЕЗИ 26 ДУШИ ПРЕЗ ОГРАДАТА СА ПРЕМИНАЛИ, НАЛИ?!

57

18.07 ПРОТЕСТ

преди 5 години

ХИЛЯДИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ГЕРБ. ПОДКРЕПЕТЕ ГИ. ГЕРБ ЗАВЛАЧИХА БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО

56

а

преди 5 години

До Анонимен56как позна, че е от Ирак?И аз съм виждал араби в МОЛа.И?Добре облечени, пазаруваха хората.

55

Анонимен

преди 5 години

Вече и в квартала, в който живея видях майка от Ирак с четирите си деца. Досега само в централните части на града /София/ съм ги засичала. Ясно какво е положението :(

54

а?

преди 5 години

До 18.07 ПРОТЕСТПротест ли има?корнелия пак ли е докарала автобуси с провинциални безд.елници на безплатна екскурзия ?

53

Анонимен

преди 5 години

Да бе дайте видео от протеста, а ние софиянци го видяхме. От кой го криете от избирателите на ГЕРБ Асан И Айше от Маджарово ли? Нас вече не можете да ни излъжете с цръните ветеринари.

52

Анонимен

преди 5 години

ВЛАСТТА И МЕДИЙНИЯ И СЛУГИНАЖ ПУСКА ВСЕКИ ДЕН СТОТИЦИ ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче тука тръгнали една фалшива новина да борят. Каква е истинската - мигрантета няма да се заселват с военни а с транспортни самолети. В Западна Европа се хвалят че ще връщат мигрантите в държавите - вход. Такава ли е България или не, ако не е, защо строихте скритата ограда дето пада сама.

51

Анонимен

преди 5 години

Фалшивите новини са един много добър бизнес.

50

18.07 ПРОТЕСТ

преди 5 години

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ПРОТЕСТА ПРЕД МС? ОСТАВКА ЗА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ

49

Аз

преди 5 години

Ами те от пущинаците идват така че там ще се чустват като у дома си, ако е истина.Но по-голяма истина е, че никой мигрант неиска в България и колкото и да ги връщат те пак ще бягат на запад, за където са тръгнали. На сила нищо нестава, освен да ги оковат във вериги и да ги пазят денонощно, като в концентрационен лагер.

48

niki

преди 5 години

Само чугунените кратуни могат да повярват на тази скалъпена набързо пропагандна простотия.

47

Анонимен

преди 5 години

Шкембе мльк, ако е истина подай оставка.

46

кръстоносец

преди 5 години

Всичко, което е неудобно на властта е фалшива новина.

45

Анонимен

преди 5 години

Съветвам всеки, повярвал в тази хибридка, да мине по шосето от Малко Търново за Царево, като пътем мине през Кости. Съветвам го да си прегледа преди това колата в сервиз, защото, развали ли се там, надали ще има кой да му помогне, освен някой джип на граничарите. И да си сипе повечко бензин, че не се знае. След това да обясни къде и как могат да се заселят бежанци.

44

Анонимен

преди 5 години

42 да и реват Да живее Путин и подскачат за братята си. А не проумяват откъде им идва стригането...После бедни биле. Хървати, естонци, словенци, литовци, вече и румънци защо не са бедни?!?!?! Нали и те са в съюза? Просто е - те нямат псевдо братя и реват Изчезни Путин. Румъния изгони Лукойл преди 4 г.

43

Анонимен

преди 5 години

Когато говорим за фалшиви новини , не може да не се отбележи , че лично Премиерът, беше осъден за клевета , ако не греша . После пак ми разправяйте ,как трябва, да им вярваме на приказките.

42

Анонимен

преди 5 години

Наистина трябва да си много глупaв, за да повярваш че в оня пущинак ще се заселят "бежанци". Ако докарят от някъде такива, всичките ще дойдат в софия.

41

Анонимен

преди 5 години

Пичове и да обяснявате не разбрахте ли че има доста промити мозъци. Ти им казваш истината, те те плюят. Нищо не пишеха за монопола на Лукойл. Как си прокараха закончето за монопола им. Как за 5 г имат 47 милиарда приходи и лев не са платили данък. Мълчат как лошия ЕС постанови Газпром да връща пари за рекет над 6 държави, а на нас 4 милиарда. Вместо това и сваляне с 40% цената нз газа, те ни я вдигнаха 16%. Всичко ще си го плащаме всеки ден в цените на стоките. А българинът блее

40

Анонимен

преди 5 години

Явно смятат България за яко богата държава, щом кара бежанците със самолети. И пилотите на тези самолети, пррсоналът на базите и т.н. си мълчат. Точно в България, дето даже държанките на ББ не могат да останат анонимни.

39

13111

преди 5 години

До Waffen SSИ как прецени, че се е оказала истинска?Както си стоиш и тролиш от петербутг и видя как докарват бежанци със самолет, така ли?