185

Анонимен

преди 5 години

Не е тъпо да си дете и да вярваш в Дядо Коледа, тъпо е да си възрастен и да вярваш в ББ

184

Анонимен

преди 5 години

Ние и сега всичко внасяме,нали това беше идеята на западняците.Ние сме колонизирана държава,която има само право да потребява техните стоки,но не е да произвежда,камоли да изнася.Борисов,кажете,кои наши производители правят износ на месо,а и не само на месо, а на всичко в Западна Европа? Кажете поне един? Няма такъв!

183

Пич

преди 5 години

90% в този сайт, нито знаят за какво става въпрос, нито са прочели и 2 реда по темата, нито са си направили труда да прегледат докладите, нищо! Обаче коментират и имат мнение. Уникално дебилен народ, уникално.

182

Анонимен

преди 5 години

Аз ако бях на мястото на Бойко ,с този *** народ отдавна щях да си подам оставката.

181

Анонимен

преди 5 години

Те всички вече плачат от гербаджийското управление. Подозирам, че поради ненаситната алчност, брутални кражби и арогантно поведение, управлението на ГЕРБ ще бъде изметено по доста радикален начин. И няма да е след много време...

180

Анонимен

преди 5 години

Интересно, че избиват точно овце и кози... дали има връзка с един нарастващ (неспоменат в официалните български медии) проблем в Странджата...

179

Анонимен

преди 5 години

Боже, колко е противен. Тошо имаше повече излъчване сравнение с този.Магнитски ще те оправи.

178

Анонимен

преди 5 години

"Ако заразата не спре, ще трябва да внасяме всичко, предупреди премиерът."---Премиерът ДА НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА! Всички сме НАЯСНО! Нали това беше идеята да се унищожи българското, ЗА ДА СЕ ВНАСЯ от "правилните" фирми. *** нечисти, Бог БАВИ, но НЕ ЗАБРАВЯ !!!

177

чукча

преди 5 години

При 2 положителни проби от 540 значи че максимум 2 села са заразени в момента,а касапите на Герб първо нападнаха през ноща малкото село Кости където няма нито едно заразено животно.Просто им е било наредено да убиват наред.Това си е престъпление отвсякъде!

176

Анонимен

преди 5 години

Бойко,защо за последно сме имали положителен прираст през 1989 г.? Какво направихте бе българоубийци?

175

Анонимен

преди 5 години

Борисов за чумата: Не сме изверги, но иначе ще плачат всички!Щото сега не внасяме всичко... А ако твоите *** живеят по-охолно и от руски олигарси, та не плачат, то 80 % от хората плачат, кой по-силно, кой по-слабо, кой с кървави сълзи от онеправданост, а пенсионерите и сълзи нямат от полуглад, изоставени да измрат по-скоро. Не плачат мутрите по луксозните си автомобили и чуждоземни имения, из барове и курорти, докато редовият българин и Черно море не може да си поволи за малко здраве.

174

Анонимен

преди 5 години

Аз виждам 20 души платени протестъри с парите, които БСП открадна от нас през последните 26 години, докато беше на власт с ДПС!

173

Анонимен

преди 5 години

Как да не сте изверги? Докажете го!

172

реалист

преди 5 години

Чух, че хора от цялата страна са тръгнали да се присъединят към протеста. Време е за промяна и за изритване на всички 240 крадливи депутати. Оставка на цялата крадлива шайка!!!

171

1

преди 5 години

До Хе хе,нека кумунето бойко ,бъде пръв на масата,с чумавото месо,после и останалите гербери-комунисти,ще седнат на масата.

170

Опаля

преди 5 години

Около 13 часа протестиращите дадоха 15 минути на премиера Бойко Борисов да излезе и да разговаря с тях. След като 15-те минути изтекоха, те призоваха всички мъже да отидат пред полицейския кордон, а жените да минат назад. Тогава мъжете започнаха да блъскат полицаите. Полетяха знамена и бутилки към Министерския съвет.

169

ели

преди 5 години

Борисов, защо не излезна на протеста, щом не искаш да си подаваш оставката, поне да ни уведомиш, кога народа, ще ти напълни големия търбух и ще се махнеш????Същото се отнася за всички партии!!!!

168

1

преди 5 години

До Бсп са гадове,твоя бойко безопасен *** ли е.

167

Анонимен

преди 5 години

Абе, план Ран-Ът... Викаш, ако нямаше план Ран-Ът, щяхме да си изберем читави политици и да не се мятаме на поредният нискочел месия, а? Бареков кой го избра за евродепутат?

166

яв

преди 5 години

Няколко хиляди човека са се събрали пред министерски съвет да благодарят лично на лидера на западните балкани за свръх успешното председателство....някой няма ли да отрази ? хората от вълнение дори се опитали да нахлуят в сградата на МС....друго си е народната любов