21

МАЛКО ПОДРОБНОСТИ:

преди 5 години

САМАТА ЧУМА ПО ЖИВОТНИТЕ --НЕ Е ОПАСНА!!!ОПАСНА Е ВТОРИЧНАТА ИНФЕКЦИЯ В ОРГАНИЗМА , ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ЧУМНИЯ ВИРУС, КОЙТО Е ПРИЧИНА ЗА РАЗБИВАНЕТО НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ НА ОРГАНИЗМА!ЗАТОВА СЕ ПРАВИ КРЪГОВА ИМУНИЗАЦИЯ И ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА ЗАРАЗЕНИЯ РАЙОН!САМО ЗАБОЛЕЛИТЕ ЖИВОТНИ С ПОКАЗАНА КЛИНИКА СЕ ИЗБИВАТ!!!!!!!!!

20

До 15

преди 5 години

"Някога цели райони се обявяваха за райони под карантина и не пускаха никого, а болните животни се лекуваха с антибиотици успешно." Явно и ти си изкукуригал! Каква карантина, която трябва да продължи 3 години? Каква е гаранцията, че през това време няма да плъзне месо и мляко в търговската мрежа. Снощи са се опитвали да извозят болни животни в багажниците си! И какви антибиотици??? Тази болест не се лекува! Нен.ормалници и откач.алки!

19

Анонимен

преди 5 години

Защо не се справи Бойкоми с мутрите по същия начин - евтаназия?! Европа не ни иска зарад мутрите!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Защо до ден днешен във всяко село и град ноебезпокоявано виреят всякакви мутри и рекетьори?! Защо местните не са изчистили *** до дупка?!

17

Анонимен

преди 5 години

А защо не се справяме така и с епидемиите с хепатит, шарка и грип сред хората?

16

Анонимен

преди 5 години

Разберете едно, Ердоган мисли за бизнеса на своите си - прати кналото лято небивало количество емигранти в Гърция, за да спасява туризма си! Сега прати чумави овци, за да спаси овцевъдите си! Наша Бойка си гризе ноктите и си стиска трътката! ***!

15

РАЗКАРАЙТЕ ГИ

преди 5 години

МУТРАТА И ЦЯЛОТО МУ ПРЕСТЪПНО, НАГЛО, АЛЧНО И ТЪ ПО УПРАВЛЕНИЕ ДА СЕ МАХА. ИЗ РОДИ ПРОКЛЕТИ. ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ЗА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА. САМО КРАДАТ И ГАВРЯТ С ХОРАТА И ТРУДА ИМ. НАГЛИ, ТЪ ПИ, ПРЕСТЪПНИ МУТРИ И НАХАЛНИ КРАДЦИ. ВИСОКОМЕРНИ ПРАЗНИ ПРАЗНИ КРАТУНИ, ДАНО ***

14

ЗАЩО ЕВТАНАЗИЯ?

преди 5 години

ЗАЩОТО-- ТАКА СЕ СЪЗДАВА ДЕФИЦИТ НА МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ , И УСЛОВИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ ИМ !ЗАЩОТО-- ТАКА СЕ ЗАХРАНВА ЕВРОСКЕПТИЦИЗМА , ОМРАЗАТА КЪМ БРЮКСЕЛ И ГЕРБ.ЗАЩОТО--ПАРАШУТИСТИТЕ ОТ БКП , Др.ДАМЯН ИЛИЕВ И ЦВЕТАН ДИМИТРОВ , СА БЕЗ ПРАКТИКА В ПРОМИШЛЕНОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО!ЗАЩОТО ТАК ИСКАТ ОТ БКП/БСП!

13

До бесния

преди 5 години

Явно ти си изкукуригалия. Но за привърженик на ГЕРБ ТОВА СИ Е В РЕДА НА НЕЩАТА. `Карантина` знаеш ли какво значи? В днешно време всяка заразна болест се лекува. Но трябват ветеринарите да си свършат работата.На управляващите им е по лесно да убият животните, отколкото да ги излекуват. Някога цели райони се обявяваха за райони под карантина и не пускаха никого, а болните животни се лекуваха с антибиотици успешно.Но за прости хора е по-лесно да убиват, отколкото да помагат.

12

Анонимен

преди 5 години

Шефът на БАБХ си го каза сутринта. Бизнес за млрд левове няма да рискуват заради козите на бабата. Това е! Герб пазят интересите само и единствено на крупния монополен бизнес. Вие, ние сме нищо за бат бойко и компания! Не е ли време да ги сложим на място?!

11

Пребоядисан комунист

преди 5 години

Аз съм ПРОТИВ евтаназията. Герберастките *** убиват поминъка на хората, за да наводнят магазините ни със ГМО *** от европата!п.с. Господ бави, но не забравя!

10

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩОТО СЕ ПРОВЕЖДА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС В СТРАНДЖА !

9

Анонимен

преди 5 години

Влизаме в сайта на международната организация по епизоотии и виждаме двете огнища на чyмa на Балканите. Едното е в Румъния, другото е в Албания. Хубаво и лесно е оправданието за несвършена работа с Турция, но крайно време е някой да си понесе безотговорността. Как ще дойде заразата от Турция като там болни животни няма?Това е все едно да твърдиш, че си пипнал срамна болест от комшийката, като тя в същото време е в цветущо здраве.

8

Бесен съм

преди 5 години

Не може една изкукуригала баба Корни да подлага на геноцид цяла България! Досега си мислех, че кара тежък клемактериум и затова е толкова смахната. Вече виждам, че тя иска да унищожи тотално животновъдството у нас. Не може на базата на съществуващите 1 300 000 здрави животни, тя да се съпротивлява на евтаназирането на 4000 болни. Даже 1 животно да е болно в едно стадо, то вече всички останали са преносители на заразата. За да натрупа точки пред електората, вече и тя е преносител на заразата.

7

Анонимен

преди 5 години

Каква евтаназия бре,това си е чисто клане,да им пуснат кръвчицата на животинките,ако навремето е било вид лечение с надблюдение то сега няма кой да им е спре,тия ли бе с белите наилови дрешки за да си цапат фланелките втора ръка,те и така кат втора ръка са ги наели щот няма кой да се наеме туй да извърши,а тези касапи се хвалят с занаята що едър рогат *** са евтанзирали от ТКЗС-то къде ли не не по скрити места-помещения,гори,полета,че и на хората ония години,които бяха решили да имат животни

6

Анонимен

преди 5 години

При Тошо стадата бяха на ТКЗС и АПК, и нямаше такива трагедии и марки по ушите! Ето до къде води частната сопственост!!! Тогава за лично ползване се разрешаваха 5-6 овце и ако се подшушне за зараза стопанина ги скрива в буркани или направи помен на близък и новобранска на млад боец!

5

Анонимен

преди 5 години

То е ясно , че заразата идва от Турция , ама как ли е прескочила оградата през която и пиле не може да прехвръкнеспоред Тиквуний. Смех голям , щом добичетата преминават спокойно , кво остана за каналджийте на тъмно *** скандинавци.

4

Анонимен

преди 5 години

Русофилите трябва да се евтаназират, а не животните !

3

Анонимен

преди 5 години

Шефката на Парламента щяла да прави комисия за решаване на проблема на 17.07./??????/Е да го беше поотложила още малко. Например на 17.10!Просто герберите са толкова прости, и неадекватни на всяка ситуация, която се случва, че ще е чудо ако остане след тях нещо.

2

Анонимен

преди 5 години

ч у м а е цензурирано?!