75

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименХитлер колко изби,бе комсомолец?

74

Анонимен

преди 5 години

Съветските подводничари са били истински "герои"!С торпедата - бум! - по пътнически лайнер!Бессаналогово!Бессценное!

73

ПроСоТо

преди 5 години

ха!...Една елементарна сметка,имаща предвид размерите на тоя кораб установява,че общо на ПЕТТЕ палуби на кораба е имало по 2.5 човека на кв.м.От борд до борд!....2.5 трупа на кв.м. При това явно са стояли прави...И нито са могли да се хранят,нито да облекчават природните си нужди...Та как става тая работа?!?!?!?!нещо като "милионите" евреи,"избити" в "Лагерите на смъртта"?

72

до 90

преди 5 години

не можеш да си снизходителен , или каквото и да е друго , понеже мозъка ти е промит от -> "Слава на КПСС , БКП" ...Бегай да громиш загниващиякапитализъм в кварталния пенсионерския клуб

71

Анонимен

преди 5 години

типично за руските варвари ...1986 година свалиха корейски самолет 2014 малайзийския самолет от ХоландияЕдинственното което могат да правят е да избиват хора От как са се пръкнали на тоя свят тея диваци

70

K

преди 5 години

Стремя се да бъда снизходителен към българската журналистика, но това е просто едно безобразно писание. Всъщност става въпрос за военен (подчертавам военен) кораб във военно време, евакуиращ от Гданск отстъпващи нацистки офицери с техните семейства. Какъв по-добър живот, какви бежанци, какъв Титаник, какви 5 лв.

69

до 84

преди 5 години

ей русофилчо ...СеСиСеРе няма жертви . Скарали се двамата касапи Хитлерчо и Сталинчо при подялбата на Полша и околните държави . Започнали си войната .После руската имперска армия тръгнала на запад да налапа цяла Европа .Докато американците не ги спрели в Берлин .А колко хора е изтрепара руската имперска армия - чет нямат .както и изтрепаните из руските гулази и тнт концентрационни лагери .

68

Анонимен

преди 5 години

Ау днес да не е 30 януари, *** от днес какво искат да кажат с това за бедна и нещастна хитлеристка Германия - пак ли да плачем, що ли ? ?

67

Петров

преди 5 години

От Днес както са тръгнали ще обявят за невинни жертви и нацистите при Сталинград, които били "защитници" на града. На хиляди километри навътре в Русия? Ами за британските бомбардировки и тотален погром над Дрезден, в който град е нямало един немски войник, няма ли да се възмутят?

66

Анонимен

преди 5 години

А замисляш ли се,кой даде командата да се свали самолета?И,че това изобщо не е ердухан!!Какво се случи,след това?

65

Анонимен

преди 5 години

Че руснака ако не потопи цивилен кораб с жени и деца, не свали с ракета пътнически самолет, ако не избомби цивилна болница и не срути с бомби до основи детска градина или училище няма да е руснак.

64

Анонимен

преди 5 години

"Вилхелм Густлоф взима над 9 хил. жертви. 5 хиляди от тях - деца"Над 20 милиона са жертвите на СССР във войната с нацистка Германия. 1,560 милиона са деца под 20 годишна възраст (и надолу).

63

Анонимен

преди 5 години

Рузките звинщини не са от вчера.....

62

9000 тела

преди 5 години

Лежат на дъното на морето, Джесиииии

61

Анонимен

преди 5 години

След 29 годишна демокрация в България,хитлеристите са бежанци през 1945 година,тука не е имало османско робство,а присъствие,хитлериският режим в България,изобщо не е довел България до национална катастрофа!!Лошото е,че младите ги учат,че това е истина!!Доколкото са останали ...

60

Jessy,

преди 5 години

Аз не бих се подписала под подобен текст, пък и как можеш да сравняваш военен кораб потопен по време на война с круизен потънал в мирно време в следствие на инцидент. За какво всъщност е този текст извинявай )

59

House M.D.

преди 5 години

Джеси, трябваше по-подробно да обясниш как се сваля кораб.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Е точно Минногеоложкия ли да е с теритична насоченост със специалности като Сондиране, добив и пренос на нефт и газ; автоматика, електротехника и електрообзавеждане, Механизация на минното стопанство. Там като следдипломни курсове се обучават и специалистите по взривни дейности

57

Анонимен

преди 5 години

втората световна започва доста по рано с нападението на Манджурия от Япония.

56

На Хейтъра краката..

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ"Факультет вычислительной математики и кибернетики"-а тогава със сигурност кибернетика!(е имам приятел, завършил това).Ти говориш неистини, но публиката не е каквото си ти!Само фашисти и терористи използват жените и децата като щит пред нациската си същност в боя и когато искат да спасят нещастната си кожица!Вижте статията отляво-резултат от среща Тръмп-*** и ще стане ясно кой се е сетил за този нещастен кораб.